transporterpld Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Аз съм на 30-левовата тарифа и скоростите ми са почти същите като обявените. Ето слагам и 2 теста,както искаше Само,че международния е доста по-различен от този на теста - реално е около 200-250max up and down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Много им е бъгав нета - в смисъл скоростите са добре ама от аварии не мога да ги вида...ся последно в събота ми спря и чак в вторник ми го пуснаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 От последните дъждове насам нета е отврат. И вкъщи (Тракия) и в офиса на Главната. Прекъсване няма, но скоростите са доооста променливи - от дадените на брошурата, до 20К... АБВ.БГ снощи ми го зареждаше около 40 секунди и още толкова се логвах. Като цяло мога да кажа, че пак се върнаха на дереджето от февруари месец. Нета пак се скофти Ето и няколко шота. Забележете пинга! Нито има включен торент клиент, нито нищо, което може да генерира трафик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Аз съм на 30-левовата тарифа и скоростите ми са почти същите като обявените. Ето слагам и 2 теста,както искаше Само,че международния е доста по-различен от този на теста - реално е около 200-250max up and down s tiq danni trqq da svalq6 ot data s kam 500 kb taka li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Еми да какъв е проблема ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Обаче при мен не е баш така - от датата не мога да свалям с повече от 200-220. Не знам защо така Но от торентите (всички БГ) скоростта е постоянна - около 500 КБ ( +/- 10 КБ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 От последните дъждове насам нета е отврат. И вкъщи (Тракия) и в офиса на Главната. Прекъсване няма, но скоростите са доооста променливи - от дадените на брошурата, до 20К... АБВ.БГ снощи ми го зареждаше около 40 секунди и още толкова се логвах. Като цяло мога да кажа, че пак се върнаха на дереджето от февруари месец. Нета пак се скофти Ето и няколко шота. Забележете пинга! Нито има включен торент клиент, нито нищо, което може да генерира трафик. Определено нещо нети е в час и-нета.Тва ъплоуда да е 2ва пъти даунлоуда не го бях виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ами това е. И вкъщи е същото положение. Не знам какво става, но е така. Имам една оферта за БТК 1024 за 13лв. на месец и май ще се замисля. Може да е 128К, но поне ще са постоянни и няма при една буря да нямам нет 2 дни Ето шотче и от вкъщи, където съм на 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 И моя нет след последните дъждове е "умрял"..В Тракия съм и имам чувстото, че се получават някакви "колебания" във връзката..Играя онлайн игри и си личи доста ужасно..Както играя и започва да спича.. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ами това е. И вкъщи е същото положение. Не знам какво става, но е така. Имам една оферта за БТК 1024 за 13лв. на месец и май ще се замисля. Може да е 128К, но поне ще са постоянни и няма при една буря да нямам нет 2 дни Ебаси ква е тая оферта 1мгбит интернет от БТК за 13лв ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ебаси ква е тая оферта 1мгбит интернет от БТК за 13лв ??? по принцип е за служители на бтк Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Ами това е. И вкъщи е същото положение. Не знам какво става, но е така. Имам една оферта за БТК 1024 за 13лв. на месец и май ще се замисля. Може да е 128К, но поне ще са постоянни и няма при една буря да нямам нет 2 дни Ето шотче и от вкъщи, където съм на 30лв. ако бях на теб да съм им чупил телефоните от звънене и як джангър да дойдат да видят ква е тая връзка за 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 smtp.ggbit.net ли беше мейл сървъра на ггбит? btw този не отговаря ::edit:: smtp.evrocom.net е Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 нормално, щом вече не се казва ггбит... :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakad Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Като цяло нета е добре ... в сравнение с останалите лан доставчици в пловдив които даже при най-малкия дъжд вече са извън строя.поблем със скоростите до сега не съм имал... ако съм имал проблем то е било когато нета хич го няма.... но тогава е и страшното- никакъв съпорт нямат ама абсолютно никакъв, има ли проблем никой не вдига телефоните ....А за хората чакащи да свалят с 500кб от датата по добре да забрават,и тарифата от 50 лв да си прекарат се тая,все пак датата е единствения сървър останал в бг и е под такова натоварване че няма как да предостави на всички желаещи максималният им капацитет на сваляне.така че колкото пусне датата с толкова ще сваляте.затова пък има торенти където може да точите на мах Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Май незнаеш какво е положението при другите доставчици ...а за датата не е до натоварването а просто ограничават трафика на доставчиците ако искаш да сваляш както трябва доставчика ти трябва им плаща...иначе с лангейм няма проблем да си цуцаш от там яко с висока скорост Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakad Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 След като това ми е трети доставчик и имам достатъчно познати които са при други такива смея да твърдя, че знам какво е пожението и там.а колкото до това което каза за датата мога само да ти кажа следното.пробвай един малък тест .сваляи нещо в 4 сутринта от там и нещо в 8 вечерта и ми кажи има ли разлика в скороста ти ,и тогава си помисли пак дали няма претоварване.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 След като това ми е трети доставчик и имам достатъчно познати които са при други такива смея да твърдя, че знам какво е пожението и там.а колкото до това което каза за датата мога само да ти кажа следното.пробвай един малък тест .сваляи нещо в 4 сутринта от там и нещо в 8 вечерта и ми кажи има ли разлика в скороста ти ,и тогава си помисли пак дали няма претоварване.... Съгласен съм! Днес сутринта си свалях с максимална скорост от дата.бг. Снощи от 50 до 80к, след това от bgshare си свалях със 200к. Това не означава, че дата.бг не ограничават скоростите, но определено си зависи от натоварването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Незнам при вас как е, ама при мен е от няколко дни така. Зарежда ми страниците между 1мин. и 1 час(ако въобще отвори нещо)! Между другото тарифата е 20 лв. В Кичука съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakad Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Тарифа 30 лв. вТракия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Пак 30лв. и пак в Тракия В коя част на Тракия си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 някой може и да даде инфо в района срещу входа на акваленда Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 направете тест с международни сървъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 одеве от средата на третия гейм Китай- България се опитвам да вляза с потребителското си име и парола в сайта на sportingbet за да за заложа на нашите, но поради "доброто" качество на интернета предоставян ми от евроком лан, се логнах 10 сек. преди края на мача и естествено залозите вече бяха спрени! Мисля, че с това моя доставчик похарчи месечната си такса! А ето и скорост към международен сървър: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 някой може и да даде инфо в района срещу входа на акваленда Ми почти там съм. В първите блокове от булеварда към Акваленд При международния помията не е същата, но подобна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.