Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Здр! Сега питам аз като ГГбита ги купиха Еврокома тайтовете с музика,филми,игри и прочие ще стоят ли или плановете са даги махнат в близкото бадеще?Някой можели да ме успокои или да потварди слуховете??????

днес е добре, и с тия торенти се сваля мноого по бързо 500-600к/сек а пък съм на най ниската тарифа, но не мога да преценя точно, щото вече не играя игри, ама за даунлоуд е супер

OutSider said:
Тук няма кой да ти даде отговор на тоя въпрос обади се на телефона им не вярвам да ти обърнат особенно внимание..писна ми от тях..

А някой знае ли им телефоните. Тези на web сайта им са толкова верни колкото и написаните тарифи (с една дума, не работят).

iso14496 said:
А някой знае ли им телефоните. Тези на web сайта им са толкова верни колкото и написаните тарифи (с една дума, не работят).

Ako smiata6 da se razpravia6 s tqh ti preporu4vam da otide6 napravo v ofisa im.

.Miro. said:
Sorry za offtopica ama are nqkoi da dade li link za vaprosnata zamunda ,pls. :)

ти google не ползваш ли? by google

.. и само к'ви сте "първосигнални" :lol: един написал, казал "от еди къде си дърпам с толкова, страшно е!" и след него 10 маймуни "къде, къде, къде ...". смях

Аз съм на най-ниската тарифа на GGbit и съм доволен,но не колкото преди.Сега е станало невъзможно да се гледа филм онлайн.Насичаааааа,ама така да насича,че не е истина.Иначе от торентите дърпам различно ако има повече сиидъри скороста ми през деня е ~300kb/sec,но вечер (към 2-3) ми се е качвала и до 1MB/sec :blink: :)

Не знам какво е изчезнало, но има такъв лаг от 1 час, че ми писна на ***. Може ли такова нещо :angry: 4-5 дни нямах забележка и точно си казах, че всичко се е оправило и пак старите хави :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...