the_alien Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Кога ти е спирал? Аз имах нонстоп, но си беше ужасен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кога ти е спирал? Аз имах нонстоп, но си беше ужасенНе ми е спирал (не бях тук ) ... говоря попринцип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Я ми кажете ся нет имате ли?Щото тука в центъра градушка мля и пак имам нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Уж, но съм в Кършияка. Edited August 6, 2007 by the_alien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Колегите ми които са на вашата мрежа моменталически изчезнаха от нета.Хайде пак 3 дена няма да имат заради изгърмели суичове в Кичука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 То си е до район. В Кичука и преди имаше проблем, при мен пък кабелната спира много често, дори без дъжд без нищо, за това и разкарах еврокома Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Никакво спиране по време на целия порой, градушка и всичко останало. Напълно нормално е някъде да има аварии. За справка всичките ми служебни телефони в Кършака не работят и ми дава "техническа повреда". Бас ловя че в момента 85% от Висио нямат нет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Вие сте страшни късметлии.Наистина и аз съм сигурен че почти всички от Визио няма нет и тези от кичука на вашата мрежа.Там и на по-слаби дъждове спира а на тоя направо 1000 процента е сигурно.Инак този който каза че при най-малкия дъжд му спира нета като е бил на ЕК явно е било от района.Ето на спука се да вали,улицата ми е залята от вода а още имам нет да чукам на дърво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) йозо тогава пиши в темата на ЕК,че имаш нет Не знам някои да се е оплакал от нета...явно проблемите юзери са само при теб. То по тази твоя логика - в събота нямаш кабелна дори без да вали . И какво от това...нищо. Като имаш нет - радвай му се там на няколкото кбайта който имаш и това е,стига си спамил темата. Всеки знае приказката за киселото грозде,но ти май я знаеш най-добре с приказките ти в тази тема - така че за пореден път - дерзай със сегашният ти нет и гледкай разните му скрийшоти от спийдтест на другите юзери Edited August 6, 2007 by dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 йозо тогава пиши в темата на ЕК,че имаш нет.......... гледкай разните му скрийшоти от спийдтест на другите юзери Аз съм на същото диридже - нещастен потребител на ЕК (все още)...в дъжда имах 100% нет, ама пак си теглех с "главозамайващите" 65 Кб/сек. и завиждах на скрийншотовете с 4 цифрени числа. Честно казано предпочитам в бурята да ми спира нета ако ще и за час (тъкмо като си изключа компа ще го предпазя от токови удари), но през останалото време да имам някаква по-човешка скорост. Sorry, че ви писах в темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) е и аз да се похваля през целия дъжд си имах 100% нет, откъм качество и скорост xDD <---- DCC, Кичука Edited August 7, 2007 by Legion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Аз съм на същото диридже - нещастен потребител на ЕК (все още)...в дъжда имах 100% нет, ама пак си теглех с "главозамайващите" 65 Кб/сек. и завиждах на скрийншотовете с 4 цифрени числа. Честно казано предпочитам в бурята да ми спира нета ако ще и за час (тъкмо като си изключа компа ще го предпазя от токови удари), но през останалото време да имам някаква по-човешка скорост. Sorry, че ви писах в темата. Защо си на ЕК тогава? 24лв е вече таксата, а и на 20лв тарифата ще си доста по-доволен предполагам. Със сигурност поне 2-3 пъти повече от 60КБ/с . Имам си нет, няма проблеми. Когато подменят (започнали са от Тракия) всичко с оптики съвсем няма да има проблеми от времето. От токови удари никой не е защитен. Хм, това ме изненадва дори мен: С 200КБ/с свалям от демоноид докато правех този тест, както и качвах там със 180КБ/с. Това не е Визио, за да има хора с по 3 дни без нет. Мрежата почти на всякъде е много стабилна, но предполагам има райони където не е (уви, всеки доставчик тук има такива). Вие си имайте нет колкото да кажете, че имате, но при проблем тук се работи за отрицателно време. Не ми се хвалете от ЕК, че сте имали нет, когато има гръмотевици, различна технология е. Тук поне хората подобряват услугата и инвестират в по-добра техника, а не downgrade-ват както в ЕК. Място за сравнения няма- най-добрия и коректен доставчик в града са Енджълсофт, а специално поддръжката не Нетгруп е безупречна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 На мен пък ми гръмна ланката по едно време при най-големите гръмотевици, иначе авариите ги оправят за няколко часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Защо си на ЕК тогава? 24лв е вече таксата, а и на 20лв тарифата ще си доста по-доволен предполагам. Със сигурност поне 2-3 пъти повече от 60КБ/с .Имам си нет, няма проблеми. Когато подменят (започнали са от Тракия) всичко с оптики съвсем няма да има проблеми от времето. От токови удари никой не е защитен. Midex писа, че е предплатил на ЕК до май 2008 :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) Аз съм на същото диридже - нещастен потребител на ЕК (все още)...в дъжда имах 100% нет, ама пак си теглех с "главозамайващите" 65 Кб/сек. и завиждах на скрийншотовете с 4 цифрени числа. Честно казано предпочитам в бурята да ми спира нета ако ще и за час (тъкмо като си изключа компа ще го предпазя от токови удари), но през останалото време да имам някаква по-човешка скорост. Sorry, че ви писах в темата. При мен нета не е падал дори за секунда през тези няколко дена и не съм имал никаква промяна на скоростите. Но това не ме кара да ходя из темите на ЕК/БТК/Визио да се "хваля",че съм имал нет през това време. Това ми беше идеята за поста на йозо. Защото реално стой в темата и само "вие нямате нет,вие нямате нет".Ще каже човек,че той по-добре знае от мен дали аз имам интернет или не... Иначе мнохо хора не разбират,че района има много голямо значение. При мен ЕК е зле ( дори кабелна нямам от време на време ),а Langame са добре. Не може примерно някои да ми каже,че Visio-то са добре тук,просто защото виждам техният кабел до мен и как той просто свършва в близкия строеж Някои се "гордеят" със стабилността на ЕК при бури - е при мен е същото,но понеже са "фанатици" не го вярват и като йозо ми разправят аз кога съм имал нет и кога не... Edited August 7, 2007 by dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Аз пък нямах нет... някаква авария имаше и нямах...иначе сега всичко си е наред и от американски сайт свалям с 1.332кб/с Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Аз пък нямах нет... някаква авария имаше и нямах...иначе сега всичко си е наред и от американски сайт свалям с 1.332кб/с Оглеждах се наскоро да минавам на LG (Лангейм ), но едно че на телефоните никога никой не ми вдига (баси съпорта), ами и вие допълнително влошавате въпроса със скоростите. '1.332кб/с' -> това може да се декодира по следните начини: 1) Един килобит и 332 хилядни в секунда (xxx.xx Kb/s). Определено за такава скорост бих размислил сериозно дали да се вържа 2) Един килобайт и 332 байта в сек (xxx.xx KB/s). -> Виж точка 1. 3) 1332 кбита/секунда (xxx Kb/s). Тук се опитвам да вложа малко по-малко естествен интелект и да се доближа до моите разбирания за десетична точка. Но предвид как всеки използва запетаи и точки в този форум, не мога да гарантирам точка или липса на точка е имано предвид. Тази скорост я постигам и сега на ЕК. 4) 1332 килобайта/секунда (xxx KB/s) -> това вече е приказка. Определено ще улесните хората ако пишете недвусмислено. Иначе целия пост става безсмислен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) Извинявам се, моя грешка . Става въпрос за 1332 КБ/с ... демек 1.3мб/с Edited August 7, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) За жалост в ИЗгрев хич не е розово положението, продължавата прекъсванията. Я прекъсва от EVN, я от бури, я от откраднати кабели, ужас... Снощи нета спря и тая сутрин го правиха... Преди малко пак имах прекъсване, незнайно защо... Edited August 7, 2007 by petst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Определено ще улесните хората ако пишете недвусмислено. Иначе целия пост става безсмислен. определено ще се улесниш сам,ако погледнеш темата по-назад по относно скоростите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 определено ще се улесниш сам,ако погледнеш темата по-назад по относно скоростите Определено спирам да мисля за глупости и за местения след като Гаров в фоурма си е споменал, че около Нептуна нямат покритие. Ако там няма, значи и при мен няма, защото съм относително близо. Даже ми дава съвет за DCC . Здраве да е. За скоростите - темата съм я гледал цялата, това не променя фактите. Най-малката причина: Скоростите на Гаров се менят в огромни граници, някой беше снимал 60 мегабита някъде нагоре, други се оплакват, че вече няма при тях мегабайтови стойности поради влошаване на нета. Разликата между бит и байт е има няма 8 пъти, което се покрива от разброса на скоростите в мрежата. Така че... Но защо спорим, човекът се е извинил и се конкретизирал, евалла . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Може би ти препоръчват ДЦЦ понеже с тях имат локална свързаност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 тази локална скорост с Гаров е голяма кирия (от личен опит) доста често се среща потребител на ангелсофт по торентите, ако не той, то някой от ДЦЦ аз също съм до нептуна и съм МНОГО доволен от ДЦЦ, кабелната и нета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Здравейте,вече се присъединих към голямото семейство на Лангейм и мога да кажа че съм много доволен за сега.На 20лв тарифа съм.Но днес възникна един проблем.Имам си интернет,свалям си нормално но скайпа ми неще да се впише цял ден все едно няма нет,от какво може да е този проблем и как да го оправя?Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Здравейте,вече се присъединих към голямото семейство на Лангейм и мога да кажа че съм много доволен за сега.На 20лв тарифа съм.Но днес възникна един проблем.Имам си интернет,свалям си нормално но скайпа ми неще да се впише цял ден все едно няма нет,от какво може да е този проблем и как да го оправя?Благодаря предварително. И при мен е така (аз съм на ГГбит). Май е нещо от скайпа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts