pamporov Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) Преди малко разбрах че Ангел Гаров е загубил битката с коронавируса. Дано да не е верно, но така ми казаха. Edited November 24, 2020 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 26 minutes ago, pamporov said: Преди малко разбрах че Ангел Гаров е загубил битката с коронавируса. Дано да не е верно, но така ми казаха. Аз също, но докато не видя не вярвам, той има прекалено много душмани. Сега обаче ме е страх да звънна на телефона му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Истина било, преди 2-3 седмици било се случило. Мир на праха му, само добро съм видял от него! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Не се е случило преди 2-3 седмици, а сега в събота СЛЕД над две седмици борба с ковид вируса... Потресен съм просто... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Грешно съм разбрал.. Явно на всеки може да се случи. Около мен и семейството ..и на познати загинаха близки поне 5-6... страшна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 hour ago, tedy said: Мир на праха му, само добро съм видял от него! +1 Да почива в мир. миналата година гада, а тази ангел... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Да почива в мир човека. Създател на неща, около които ние, Пловдивските тийнове, можехме да се обединим през края на 90-те и началото на 2000-та година. А tedy направо ме шокира с тия цифри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) Лека му пръст. Да ви кажа - поддържаше високо ниво в работата си, но определено на цената на нелеко ежедневие. Напрежението си казва думата след дългите години на професионални постижения, още от времето на залата и след това. А това да не се набива на очи със сайт и реклама, а да разчита на добри отзиви, според мен е признак за качество, в наши дни. Доставчиците ги накараха да слухтят, да докладват кой къде ходи в мрежата, и затова по-малките и евентуално по-принципните са вече извън пазара, или са ъндърграунд един един вид - не шумят много около себе си. Edited November 24, 2020 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Ужас, а не беше и на много години.. Да почива в мир. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 52 год. Лека му пръст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Понеже някой питаше за скорости: Това е нормалното състояние на мрежата. Просто отдавна вече не ми прави впечатление и дори не обръщам внимание... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 ~100мбит/с. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Стигна си и 11... Един адрес, който не помня от колко години не бях посещавал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Аз питах. Едно време докато бях на Лангейм, и аз вече постигах 100 мбита. Ангел ми беше казвал около времето на появата на гигабита на кулбокс, че има планове за 150 мбит тарифи. Пуснах Кулбокс колкото да опитам гигабита (паралелно карах с двата нета около 1 година) - и набързо "захапах" високите скорости и че дори 150 мбит щяха да ми бъдат малко. Не че човек не може с 2 и 200, ама след като има.. човек му намира приложение, и това беше препъникамъка. Абсолютния минимум , под който не бих паднал ако сега търсех, е 200 мбита. Разбира се и цената е фактор. Но за тия пари гигабит е направо.. Всеки различно му трябва, аз сега и за 5 лв да ми предложат 100 мбит, надали бих се преместил, но то и нуждите порастнаха с "яденето".. Вече и телевизийка през нета... там 13-14 мбит си трябват само за нея.. и то за един телевизор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Не е имало случай да ми липсва нещо на този нет. Никога до момента. Ни на компютъра, ни на телевизора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 On 11/24/2020 at 8:43 AM, RaptoR said: Не се е случило преди 2-3 седмици, а сега в събота СЛЕД над две седмици борба с ковид вируса... Потресен съм просто... По принцип много рядко влизам в този раздел, но нещо случайно ме накара да погледна темата и така разбрах, че моя съученик от МГ-то Ангел Гаров е починал след неравна борба с коронавируса. Бог да го прости! Наистина е потресаващо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) Пуснах запитване за покритие, но още не са ме отразили. Дали предлагат ftth в района на Събота пазара в Южен? Те или някоя от останалите фирми, които работят с тях - ако още съществуват. Edited June 11, 2023 by Danzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Winet1 имат покритие и тези дни ще дръпнат едно влакно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 On 6/11/2023 at 11:03 PM, Danzki said: Пуснах запитване за покритие, но още не са ме отразили. Дали предлагат ftth в района на Събота пазара в Южен? Те или някоя от останалите фирми, които работят с тях - ако още съществуват. В района на Събота пазара има отлично покритие на cooolbox... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Хората търсят по-ниска цена. Доколкото разбрах са им предложили 250Mbps за 18 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts