one665 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) Може ли някой да даде актуален телефон на поддръжката и въобще има ли действаща такава събота и неделя. На 622309,623809, на мобилния 0888606466 никой не отговаря. Въобще спре ли нета трудно може човек да де свърже с фирмата, ако е извън обичайното работно време. Edited April 13, 2014 by one665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 GSM-ма и аз го имам и веднъж в делничен ден, след 19:00 ми даваше, че абоната не е на линия... Може ли някой да даде актуален телефон на поддръжката и въобще има ли действаща такава събота и неделя. На 622309,623809, на мобилния 0888606466 никой не отговаря. Въобще спре ли нета трудно може човек да де свърже с фирмата, ако е извън обичайното работно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) Случвали са се прекъсвания, но за час обикновено се оправят,преди дори да ги намеря,сега обаче вече 12 часа нищо и естествено в неделя. Edited April 13, 2014 by one665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Значи съпорт никакъв в почивните дни. Голяяям минус!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one665 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) Ами аз извън работно време до сега не съм успяла да се свържа, колкото и рядко да се е налагало. В работното нямам достъп до вкъщи и съотвено си оставам без нет. Кофти е че започва да се случва често прекъсването и все по празници и почивни дни. Ами аз извън работно време до сега не съм успяла да се свържа, колкото и рядко да се е налагало. В работното достъп до вкъщи и съотвено си оставам без нет. Кофти е че започва да се случва често прекъсването и все по празници и почивни дни. Минус е също, че няма и обявен телефон за конктакт или поне е адски объркващо къде да звъниш - в Ейнджълсофт или в Уайнет. Уж са едно, пък не са. Edited April 13, 2014 by one665 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Все повече се замислям за прехвърляне към Coolbox..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) И аз съм на Уайнет1 и като имам проблеми звъня на гсма им. Обикновено ми вдигат, но друг е въпроса след колко време оправят проблема. Последната година се е случвало много пъти да ми спира нета - обикновено в петък, събота, неделя. Днес пак нямах нет, звъннах преди обед на мобилния номер, вдигнаха ми и казаха, че ще предадат проблема на колегите си. Чак надвечер се оправи... Общо взето си просят да бъдат сменени, а куулболс ми се струват доста добра алтернатива... Edited December 21, 2014 by SS24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 (edited) Бях се зарекъл да не пиша по повод моите нет проблеми, но...От април съм на тарифа 35 лв. разликата с 14.40 е: български нет от 70 на 95 Up и Down, международен (Европа) от 60 Down на 70-80 и от 12 Up на 26 Up. Както виждате за 20 лв. отгоре получх малко над 2 пъти по-добър Up международен и малко нарастване на Down. Май ще дам още 7 лв. да мина на фимен за да получа накрая желаните 50 Up международен. Данните са реални и многократно проверени. Тествам с FTP. Графично е много нагледно как Upload-а към Европа стига 35 и слиза на 15 и отново и отново. При българския е почти права линия. Ако ви е интересно мога да постна графики. Кабела е директно в PC с 1Gb/s LAN карта. Сега имам един въпрос към тук четящите и пишещи абонати. Налага ми се да сложа рутер при мен. Имам един стар DL-524, който е неприложим (реже на 20-30 WAN) и съм го пенсионирал от година и половина. Спрял съм се на TP-Link TL-WR1043ND v2 и на TP-Link TL-WDR4300, но втория ми идва малко скъпичак. Препоръчайте ми и нещо друго или пишете, ако някой ползва горните два. Четох отзиви за цитираните модели и ми се струва, че не би трябвало да ми режат (според тези данни). Edited May 8, 2014 by vassy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Ползвам първата версия на 1043 (с неговия си firmware, пробвах разни къстъм, но правеше много проблеми) и то с wi-fi(N) връзка към настолния компютър. Скоростите ще ти ги държи. Само, че на мен чат пат ми се налага да го спирам от захранването, че нещо се ошашква - не знам от торенти или от нещо друго, но на моменти има нужда от спиране. С директна връзка по кабел не знам как е. Никога не съм го ползвал моя по този начин. Единствения му кабел е към телевизора и затова не мога да дам реална оценка как се държи с кабел. Горните ми проблеми са само с връзките по wi-fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) От 3 дни съм с TP-Link TL-WR1043ND v2 от Технополис от електронния им магазин, че беше 85 лв., а в магазина им 99 (14% отстъпка), а и ми го донесоха на крака. В лан на кабел ми държи 800 Mb/s двопусочно (с гигабитови лан карти съм, а и рутера е такъв.) На безжична държи около 300 локално, с боста за 450 не съм пробвал (n мрежа е). WAN-а не го реже, колкото е без рутера, толкова е и с него. Това е разбираемо, понеже рутера е гигабитов и по WAN. Няма как да му тествам WAN скоростта, макар че можеше да обърна единия компютър и да тествам. Но за момента, а и скоро няма да е актуално. Със стандартния фърмуер е, работи за сега без проблеми, но 3 дни са малко за изводи. Edited May 11, 2014 by vassy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 v2 е сравнително нов и трудно да ти даде отзиви някой тук. Само модела е един и същ, като хардуер v2 е тотално различен, процесора е почти два пъти по-мощен, рама му е два пъти повече. Предполага се, че няма да имаш проблеми, но от моя опит със Тъп-Линк мога да кажа, че винаги може да те изненада със нещо. Някои работят като кучета без да ги бараш с години, други могат да ти скъсат нервите по 3 пъти на ден. Аз лично ползвам друга марка, която до сега не ме е предавала. Имам и два Тъп-Линка(1043 и 3600), но те са на SamKnowns и само следят трафика и не мога да ги човъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Аз взех такъв v2 и до момента съм очарован. Със заводския фирм е и до момента не съм си играл да го сменям. Онази вечер яко го изпържих - 4 торента с по 300+ сийдъри и скорост 10.8MB/s, 2 машини безжичко, едната от които теглеше и тя торент, но нещо дребно, а между 2 жично свързани машини, пуснах да прехвърля гигабитово 20+ GB файлове. Еми не се замисли даже. Покритието е една идея над 1043v1 и 841, но нищо фрапиращо в повече де. За парите си е просто перфектен. Добавям, че и не е от най-топлите - проблем, който имаха TP-Link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 За сега никакъв проблем с рутера (v2), даже забравих за него. Безжичната държи до около 100 м. с телефона около блока, на 3-ти етаж съм. Потвърждавам, държи скорости по WAN колкото и без рутер, а локално - писах в предния си пост. Доволен съм, макар да не е никак евтин. Струва си парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Здравейте! Има ли някакв друг начин за интернет плащане, различен от сайта на filibe.net? Питам, защото от чужбина не се отваря сайта.... Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Вече 3 часа няма интернет, най-вероятно в целия град. Това е от около 16:30. Уж работят по проблема, говорих 3 пъти по тел. с Уайнет1 и 2 пъти с Ангелсофт. Някой има ли интернет? Аз съм на мобилен в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Интернета тръгна около 19:50, но скоростите са много ниски, пинга висок - дано го оправят утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Аз лично не съм имал прекъсване. Нещо локално е било. Най-често е свързано със спрял ток някъде или изгоряла техника от токов удар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 (edited) Някой да знае, защо не е достъпен сайта за плащане от чужбина? Някак си не е сериозно, да ограничиш видимостта на сайта само за България! Аз лично не съм имал прекъсване. Нещо локално е било. Най-често е свързано със спрял ток някъде или изгоряла техника от токов удар. Edited September 23, 2014 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Такива въпроси се задават на съпорта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Известно ми е, просто споделям мнение.;-) Такива въпроси се задават на съпорта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Отваряте ли sky.bg blizoo.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Мерси, значи не е при мен проблема.;-) Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) и от кулбокс не се отваря sky.bg Edited January 5, 2015 by бат Ицо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Значи толкова са сериозни от Близоо, не че ще им ставам абонат де, но просто си мислех, че при мен е проблема. Интересното е, че и sky.bg не се отваря... и от кулбокс не се отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts