liquid Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 Поредното увеличение на скоростите: Ъплоуд на 35лв - 6 мегабита към БГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 някой на 20-лв тарифата да каже как е ъплоада все повече ми хареса политиката на лангейм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Обнових първия пост с информация от Ангел Гаров относно новите скорости и т.н. Отговорът е на потребител от форума на филибе.нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Честито на печелившите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Не мога да се сдържа... Лангейм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Не мога да се сдържа... Лангейм А това на коя тарифа е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 35лв най-вероятно. За скоростите на двете тарифи гледайте първия пост. Там съм болд-нал до какви стигат, а обявените в сайта са минималните, като аз (35лв) не съм ги виждал почти от както се вързах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Тарифа 35, всякакви коментари са излишни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Мен пък 1 месец ме лъжат, че ще ми прекарат и накрая нямало покритие, така че ако не се появят до 10-15 дни ги отпишете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Дам в това отношение са доста несериозни но като цяло интернета им е доста добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) Мен пък 1 месец ме лъжат, че ще ми прекарат и накрая нямало покритие, така че ако не се появят до 10-15 дни ги отпишете... same here, само дето беше месец и половина... дори Гаров каза, че ще ме вържат за 2 седмици...затова съм на ГГбит сега--- Edited July 12, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Преминах от Евроком на лангаме.....Просто съм супер доволен за същите пари получам в няколко пъти по висока скорост и прочие....така че го препорачвам на заебете шибания еврком и да се местите то с тия 60 кб/с просто не се живееше.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Те и Енджълсофт не са цвете за мирисане... с тези скорости човек няма време една цигара да изпуши докато изтегли филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 @shadowhand e Е ти си на 35 лв, газар аз съм на 20 максималното до сега ми е 1.6мб/с но пак е задоволително... Като го сравниш с 60кб/с Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Мен пък 1 месец ме лъжат, че ще ми прекарат и накрая нямало покритие, така че ако не се появят до 10-15 дни ги отпишете... Нека да се поправя. Точно след месец дойдоха, но май си заслужаваше чакането... срещу скоростите на евроком Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 (edited) Еми честито ... малко се чака в повече... но явно си заслужава . Edited July 14, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Знаете ли дали Лангейм имат покритие във квартал Захарна фабрика до Шикера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Най-добре им се обади да ги питаш те може и да имат но до твоя вход/къща точно да нямат(случват се такива неща) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Мен пък 1 месец ме лъжат, че ще ми прекарат ... И аз чаках чаках да дойдат от НетГруп, но сега съм толкова доволен че изобщо не съжалявам. Явно наистина са претоварени. Между другото виждам че Гарови са оставили вече поддръжката на мрежата в ръцата на подизпълнители и не се занимават да си цапат ръцете. Да не говорим че чух някои долни слухове че те поддържали вече Арената, което все още ми се струва пълен смях и сега ще проверя дали въобще има нещо верно в тия приказки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Да не говорим че чух някои долни слухове че те поддържали вече Арената, което все още ми се струва пълен смях и сега ще проверя дали въобще има нещо верно в тия приказки и как точно смяташ да провериш това ? Ще trace-неш IP-тата ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 и как точно смяташ да провериш това ? Ще trace-неш IP-тата ли Съвсем не шегобиецо умен.... Просто ще разпитам приятелите си в София, които са в тия среди и имат информация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Съвсем не шегобиецо умен.... Просто ще разпитам приятелите си в София, които са в тия среди и имат информация звънни направо в langame,тя таква информация кой и къде поддържа сървъри като арената е общодостъпна,няма нужда да хабиш "връзки" за София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Вече официално са обявени новите минимални скорости и цени за инсталиране - http://www.filibe.net/services.php Аз се прецаках за няколко седмици с по-високите цени По-добра скорост, за тези пари едва ли някой предлага в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 Нови минимални скорости, нова инсталационна такса, нов офис в Тракия както и подмяна на ФТП кабелите в този квартал с оптика. Sounds good. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Не напразно Netgroup търсят нови кабелджии явно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts