pamporov Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Мне, 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Мне, 20. Много странно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 и аз съм на 20лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Много странно... Кое точно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 (edited) 20 лв, в това време сийдвам торенти с около мегабайт/с. Но това е спеедтест, отдавна знаем, че не е някакъв много силен показател. Edited June 9, 2011 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Кое точно ? Не можеш ли да се сетиш, аз също съм на 20лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Абе и аз съм на 20 лв., ама преди малко разцъках из другите теми за доставчиците, в които практически не влизам и ми направи впечатление, че тамошните "спийдтестове" са с доста по-малко (в пъти) мегабайти, отколкото са нашите...от което, разбира се ми стана доста приятно. Сега очаквам някой от другите теми да дойде и да каже, че Гаров си е платил на спийдтест-сайта, за да му изкарват високи резултати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Гаров отказа ли се от Тракия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 (edited) Да отсрамя ITD. Edited June 11, 2011 by mordeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 И що в тая тема?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 И що в тая тема?! Що да не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Що да не. Има си специална тема, там поствай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Има си специална тема, там поствай! То в тая тема, ама барем да беше оставил и първоначалния тест който беше постнал до Франкфурт (и който беше леко антиотсрамващ) Цялото това мерене на скорости е леко безсмислено вече. Да има там 30-тина мегабита плюс някаква по-височка локална, хубав пинг, и по-важното е да е стабилен нета и това е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Нямам никакви проблеми със стабилността, но някакви странни резултати ми раздава теста... Ако продължава така ще изискам ново трасе до мене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 ако на някой му е интересно не е плд доставчик, та не го приемайте с лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Какво общо имат някакви спеедтест резултати на някакъв видимо чешки IP адрес, с Лангейм, би ли ни светнал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 уоу, добре, че съм написал, че не е плд доставчик а тестовете са за тези на които им е интересно да си направят някакво сравнение, цената на нета е като на високата тарифа на гаров ps : ако исках да се заяждам щях да пусна от тестове от плд доставчиците ми ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Не го приемаме като заяждане, както и аз не се заяждах като попитах. Просто се почудих какъв извод трябваше да си направим. Аз все още не виждам смисъла . Имат си високи локални за там, по-ниски за навън и така. Нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 За домашни абонати нов начин на плащане:чрез VISA, MASTERCARD и МАЕСТРО. Всичко затова как да платите ? - http://www.filibe.net/online.php?msg=online-conditions Плащанията са без допълнителни такси за картодържателя. Бърз, лесен,удобен и сигурен начин на плащане. Причини да платите с карта http://www.filibe.net/online.php?msg=online-reason Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dek0 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 (edited) Аз да попитам нормално ли е това да е скоростта на тарифа 35 лева през целия ден ? http://speedtest.net/result/1436899296.png Плащам за 2 различни ip адреса с две различни тарифи , но след неделя всичко се разпадна >Примерно тегля от едното pc и другото не може да зареди страница или обратно . Въпроса мие някои имал ли е такива проблеми от този род ? От Kоматево съм това ми изтъкнаха преди години , че не може да имам вискока скорост , както при вас . Edited August 17, 2011 by Dek0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Този въпрос трябва да зададеш на съпорта. Те ще установят проблема при теб ли е, при тях ли е и т.н... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dek0 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 (edited) Това и направих , но никoй нищо по въпроса. Всичко било наред при тях и дотам .Някой да постне спеедтест да видя какви скорости постига с колко сваля от торентите ? Edited August 17, 2011 by Dek0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Това е тотално субективно и няма да видиш нищо, годно за сравнение в твоя случай при положение, че си в Коматево. Ако при тях всичко е наред, то при теб значи не е. Особено както като те гледам ползваш рутер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dek0 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 (edited) Неползвам рутер а Суич, и ми казаха , че няма да има проблем с скоростта .Пък и те го поставиха . Според мен Суича забавя интернета , но немисля , че той гълта половината от скоростта ми . Пробвах и директно лан кабела сега в 1 PC , но скоростта немръдна нагоре , а се запази същата .В тях е проблема и утре ще им звъна пак мерси за инфото все пак . Edited August 17, 2011 by Dek0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Неползвам рутер а Суич, и ми казаха , че няма да има проблем с скоростта .Пък и те го поставиха . Според мен Суича забавя интернета , но немисля , че той гълта половината от скоростта ми . Пробвах и директно лан кабела сега в 1 PC , но скоростта немръдна нагоре , а се запази същата .В тях е проблема и утре ще им звъна пак мерси за инфото все пак . Според мен проблема е, че и двете ИП-та минават по едно трасе.Също на този switch или на предния преди него има закачени още клиенти - демек не ползваш само ти трасето.Oт тук следва, че и 5 ИП-та да имаш пак не може да докараш 5x30Mb ако switch-a е 100Mb-тов, а има закачени няколко човека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts