tedy Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Рапторе, що така теста ти още показва Нетгруп? Мислех, че вече са прехвърлили всичките към Булсат и нямат техни IP-та.. Не знам за касперски, но за мен всички (почти) антивирусни са боклук . А и повечето по-масови файруоли дето само сбозват windows. Edited October 6, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ами и аз го казвам, като дългогодишно ползване на мрежата. Обаче да твърдиш за Касперски че е боклук... Смело, при това с две ръце. От най-големите боклуци. Рапторе, що така теста ти още показва Нетгруп? Мислех, че вече са прехвърлили всичките към Булсат и нямат техни IP-та.. Не знам за касперски, но за мен всички (почти) антивирусни са боклук . А и повечето по-масови файруоли дето само сбозват windows. А де, още си стои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Смело, при това с две ръце. От най-големите боклуци. Ок, така да бъде, щом казваш.;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) това с 0 пинг е като вица за: Разговор между мутри: На табелки не вярвай. - Защо? - Вчера гледам - на една врата пише "Жени". Влизам вътре - то тоалетна. Винаги има някакво закъснение било то и < 1 А до колко са реални резултатите... всеки сам си знае, но като гледам тук за Пловдив нищо не ми се връзва с вижданите в форума линкове. P.S. Ето нещо интересно за speed maniac-ите Edited October 6, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Мнооого отдавна не сме спийд маниаци, а и много добре знаем, че няма пинг 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Има пинг 0 ако програмите закръглят според правилото .5, а пинга ако е 0.4 и ето -> 0 . Кви са тия глупости <1, както показва и windows command prompt, аамаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Направиха ми лошо впечатление с Увъртанията, невярната информация и накрая с изрепчването си. "До 2-3 седмици сме при вас... ооо до 2-3 месеца сме при вас... оооо може и повече време да отнеме. Вие си пуснете заявката пък когато дойдем." Еми когато дойдете при нас тогава ще си подам заявката, за да не чакам неопределен период, не става ли така? "Ооо ми не знаем, може и да не става." Edited October 6, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Направиха ми лошо впечатление с овъртанията, невярната информация и накрая с изрепчването си. "До 2-3 седмици сме при вас... ооо до 2-3 месеца сме при вас... оооо може и повече време да отнеме. Вие си пуснете заявката пък когато дойдем." Еми когато дойдете при нас тогава ще си подам заявката, за да не чакам неопределен период, не става ли така? "Ооо ми не знаем, може и да не става." Кулбокс май са по-известни с подобни Увъртания, преди време се обаждах 1-2 пъти просто така да видя какво става там, и двата пъти беше "до 2-3 месеца" или нещо такова, а то вече стана над година и чак сега в картата им се вижда Кичука около Ноември тази година, и то е "Предполагаемо", т.е. Ноември ама сигурно 2011 . Ако утре се обадя, ще ми се обещае "до 2-3 месеца" сигурен съм. Няма лошо, претрупани са с работа сигурно, само не разчитайте на каквото ви се каже по телефона. Иначе телефонистките си ги знаем . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) У-то е поправено, мерси. За Кулбокса не знам нищо, с тях не съм имал контакт. Еми от 3 посещения на място при тях, да ти казват 3 различни неща и да се правят на интересни... не мисля, че е правилно. Да кажат или идваме или не. Те така ме задължават да седя неопределен период на Булшит и да ги чакам да дойдат. А когато ги попитах за най-разумния вариант какво стана, направиха се почти на обидени. Edited October 6, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Касперски е бетон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 В топ 10 на Пловдив виждам разни ИСП-та където не ги познавам. На какво ли се дължи това.... А за КуулБокса - още малко ще чакам - после две дебели плътни червени чертики под формата на Х! П.С. А относно ЛанГейм - сайта им е много ИНФОРМАТИВЕН Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 В топ 10 на Пловдив виждам разни ИСП-та където не ги познавам. На какво ли се дължи това.... А за КуулБокса - още малко ще чакам - после две дебели плътни червени чертики под формата на Х! П.С. А относно ЛанГейм - сайта им е много ИНФОРМАТИВЕН Това сарказъм ли беше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Теди, преди минутки ме "рефрешнаха" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Теди, преди минутки ме "рефрешнаха" Ее, гадно. Трябваше да те минат малко през Булсат да видиш какво щеше да изгубиш. Иначе сериозно, честито че не са те рефрешнали към Булсат. Edited October 7, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Е то това си е стара информация и ти го знаеш, похвалих се още същия ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Теди, преди минутки ме "рефрешнаха" Как 0 мсекунди? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 В топ 10 на Пловдив виждам разни ИСП-та където не ги познавам. На какво ли се дължи това.... А за КуулБокса - още малко ще чакам - после две дебели плътни червени чертики под формата на Х! П.С. А относно ЛанГейм - сайта им е много ИНФОРМАТИВЕН За топ 10 така като гледам, задаваш отговори Всеки може да си направи старото ПС сървър и да го предложи за закачане към speedtest-a.Стига връзката ти да е по-прилична и да поразбираш къде какво да напишеш/пипнеш.Кой знае половината хост машини, колко още услуги на тях вървят, къде са локализиране и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Това сарказъм ли беше? Ирония направо.. @pcworm - на същата страница като дадеш твоята локация и ме праща в САДОВО Edited October 8, 2010 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Ирония направо.. @pcworm - на същата страница като дадеш твоята локация и ме праща в САДОВО Преди години и аз имах подобно мнение за сайта им. Обаче като видях колко е добър нета и как разни като ЕК/Булсат/БТК и т.н. имат лъскави и "яки" сайтове а зад тях седи плачевна услуга, ама нали рекламите им по ТВ сигурно струват милиони левове, скачащи извънземни, "супер-бърз нет" алабала и вече като видя лъскав сайт нещата са такива, че ми се повдига . И като цяло и в двата случая получаваш почти еднакво количество информация. Може би единствено в сайта липсва карта на покритие, но пък мисля, че Лангейм не са пускали специално реклама, че принципно да има нужда и от карта в сайта, ако ме разбирате . Според мен абонатната им маса там поне където имат покритие се е получила от уста на уста и доволни клиенти , а не че са "драпали" за такива, както правят "големите" като ЕК etc. с милионна реклама, сайтове майтове.. Все пак нали LG са и по-wholesale и корпоративен доставчик та... Така мисля аз, вече след 3г. абонатство. Тъй че ирония мисля че е излишна . Edited October 8, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Да така е - аз за Лангейм или добро или нищо не съм чувал. Както беше - БЕШЕ за НЕТ-Груп Обаче напоследък ми писна от телефонистки с медени гласчета... Или такива с груби гласчета дето ти се карат че им звъниш! А какво да направя като не познавам никой около мен за да го питам има ли ЛанГейм покритие в района? Та затова ми е иронията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 .. Еми специално съпорта винаги има накъде да се развива при повечето. Нетгруп все пак си беше отделна компания, общо взето аз с тях проблеми не съм имал освен стандартните с "какво показват компютърчетата", ако това е проблем де . Веднъж само се случи нещо преди години една мадама да ми се изрепчи що съм си загасил компютъра след като техниците били наоколо да оправят проблем с мрежата, а тогава май тока ли беше спрял не помня. Но това е единичен случай, и вероятно затова го помня. Да казвам ли Булсат как едва не ме нахокаха преди 2 седмици че им се обаждам всеки ден (по веднъж! и то 2-3 дни само) че нета е отврат и го няма с часове, и как спокойно ми казват после, че може и 3 дни да седите без нет, господине, докато пратим хора . Но пък любезно ми го казаха. За покритие ако се обадиш да питаш не вярвам да не ти дадат някаква информация, освен това винаги има офис дето можеш да идеш да питаш. Освен това вероятно скоро нещата ще се променят към по-добро в това отношение, след тия преразпределения на абонатии след ексцесиите с ДЦЦ и "другите" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 От БТК също ми се скараха когато дойдоха в офиса да видят защо аджеба имам 5 Мб а не 12 както е по договор Що вика не изчакахте 2-3 дена - можеше и само да се оправи.Ние проблем не виждаме Лошото е че не ми трябва само НЕТ - а тея от Булсат не им ща ни скапаната телевизия ни още по скапания НЕТ! Иначе отдавна да съм си решил проблема с покритието на ЛанГейм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 На "Булсат" телевизията е всичко друго само не и скапана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Не обичам когато заглавието на една тема е нещо да пиша за съвсем друго НО все пак... Защо за мен Булсат са такива... Явно предния ми оператор ме е разглезил прекалено много - Канали -1 -2 часа -Подредба на каналите по тематика - искаш музика - поне 14 канала ЕДИН след друг подредени. Кеф ти Сити Тв,Кеф ти Тянков!! Къде са същите тези при Булсат че не се сещам?? Ама имало Тв Плюс,Филм Плюс нам си кво - мене МАЧОВЕ не ме вълнуват - гледайте си ги! Ама виж Ф1 - май Булсат нямаха РТЛ или не съм го виждал щото не ги ползвам! Да не говорим за МОТОРС ТВ!!! - Оставяш си племенниците пред ТВ-то и им даваш пълна свобода с дистанционното.Спокоен си че те еротика и 18+ посред бял ден а и нощ дори няма да намерят,защото такова БЕЗплатно няма! Или както направи един приятел на друг сателитен оператор - сложи парола,падна захранването и племенника му откри нови светлини в детските програми - а е само на 5! Може и още други неща да има но мразя да пиша дълги постове а още повече да ги чета. Та така - БулСат може и да са супер - за Вилата,на Село и там където местната кабеларка има 20 канала или дори в града да си освен БлузУ друг свястен НЯМА! Толкова по темата - нека си продължим с ЛанГейм :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Ам, аз такова, нищо особено, само да отбележа, че когато в темата на някой доставчик (като тази) няма особено раздвижване, обикновено означава, че няма недоволни. А така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts