Kunata Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 http://speedtest.net/results.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kunata Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 http://speedtest.net/results.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 (edited) този доставчик прави ли проблем за ползванет на рутер? Edited December 20, 2009 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Не, абсолютно никакъв. Даже в момента пиша от wi-fi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Сефте - от както съм абонат (6-7 месеца), спира нета. От 10:30 до 12 някъде... Викам да отбележа за протокола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 къде се намира офиса на този доставчик? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Точно до Офис 1 на данаил николаев. Гледаш за WINET - едни плъзгащи се врати със стълбички - точно до завоя на пресечката (идвайки от руски, завиваш покрай Офис 1 и продължаваш и малко преди следващата пресечка в дясно е офиса им) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 (edited) какво става днес ? едит: вероятно е локално, и друг комшия се оплака. колегите ако може да погледнат кабела до преспите Edited February 13, 2010 by Gorgar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 какво става днес ? Нещо локално при теб ще да е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 (edited) май се оправи Edited February 15, 2010 by Gorgar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Абе, някой успява ли да гледа онлайн BTV? На мен само ми забива след няколко секунди... Има ли пиниз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Абе, някой успява ли да гледа онлайн BTV? На мен само ми забива след няколко секунди... Има ли пиниз? Сърварите им са скапани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ами и аз така предположих... Някой гледа ли отнякъде въобще онлайн телевизии? То сайтове много, ама все насрани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ами и аз така предположих... Някой гледа ли отнякъде въобще онлайн телевизии? То сайтове много, ама все насрани... Общо взето навсякъде са с лошо качество, или насичат... Щеше да е добре, ако мрежата на А.Гаров беше в списъка на IPTV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Да попитам тези с тарифа от 20лв. дали трябва да спирате на пауза клиповете от youtube, за да зареди и да гледате или като ги пусните си върви, без да накъсва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 кой им беше форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 http://forum.filibe.net/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Да попитам тези с тарифа от 20лв. дали трябва да спирате на пауза клиповете от youtube, за да зареди и да гледате или като ги пусните си върви, без да накъсва? Що за въпрос. Тарифата 20 лв си има съвсем приличен даунлоуд от около и над 3.5 МБ/с. Външния и той дотолкова може да стига в зависимост от дестинацията. Така че за чакане на ютюб не може да се говори. Ако има чакане, то ще да е по други причини, натоварен сървър или нещо такова. Реално освен за торенти и някои по-специфични задачи като видеонаблюдения разни примерно, 3.5 МБ/с не виждам какво друго може да ѝ и се опре за среден човек у дома. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 не питах за този, а за другия - варез нещо си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 http://forums.warezzz.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Имам много странен проблем както си имам нет и изведнъж, ми се появява удивителна на мрежовия адаптер и трябва да дам enable/disble за да тръгне пак. От AngelSoft, ми казаха интернет настройките да са ръчно конфигурирани. Доста е дразнещо, това може да стане да речем 2-3 пъти на ден, през определени дни. Компа е нов с вградена GB ланка. Не ми се вярва да е от нея. Възможно ли е да има някакъв моментен дроп на пакети и достъпа до нета и затова да се налгага да резетвам адаптера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Това dir.bg преди да изгори го отварях , сега неще и неще през Ейнджълсофт, у нас с ентри се отваря, а на работата мисли мисли и накрая показва че няма такава страница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Това dir.bg преди да изгори го отварях , сега неще и неще през Ейнджълсофт, у нас с ентри се отваря, а на работата мисли мисли и накрая показва че няма такава страница Отваря го! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 (edited) Здравейте! Интересува ме, дали LAN картата, която е вградена 1000Mb/sec ми прави проблеми, или windows 7? Проблема се състои в това, че както знаете от AngelSoft изискват настройките за нета да са manual configured, но при мен от известно време и по точно след като си купих компютъра, след месец, взе да " прави мизерии" когато му скимне да показва удивителна на мрежовия адаптер и съответно нета ми спира и трябва всеки път да му давам enable/disable за да тръгне. Виках техниците и всичко прегледаха и въведоха ръчни настройки, но незнайно защо Subnet Masc не може да я вземе, или въпреки, че пиша статично IP, ми изписва онова, започващо с 169... Та дали не е от Windows 7 или май- май съм за нова Lan карта. Дъното е Asus m4a77TD Pro. P.S. Забравих да спомена, че се оправя само ако му дам, да си взима автоматичните настойки! Та при мен ли е проблема (Windows, Lan card или при ISP-то? ) Edited March 29, 2010 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Нищо не ти коства да пробваш с друга ЛАН-ка...Лесно бързо,а и не са скъпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts