peja Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Утре като дойдат летните бури и започнатда гърмят по 25 суича по трасето и дойде някъв месар вкъщи да ми вика: " Ъ-ъ-ъ-ъъъ то пингва ли? " - а 'спеца' не сложил кабела в лан картата. ...аз говора ама то радиото.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Еми ако познатите издърпват лан кабела:-))), няма да са онлайн. При мен нета беше бетон при най-големите гръмотевици:-))). Явно съм късметлия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Еми ако познатите издърпват лан кабела:-))), няма да са онлайн. При мен нета беше бетон при най-големите гръмотевици:-))). Явно съм късметлия.Мдаа, явно сме доста късметлий . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 кабелна, ток и квото се сетите спираше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 (edited) на мен контактите на евроком и гигабит ги няма . Само БТК са на линия Edited May 20, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 на мен контактите на евроком и гигабит ги няма . Само БТК са на линия Снощи е имало прекъсване като си гледам логовете, за около час, и към 1 полунощ е дошъл нета. Така че по времето, когато си писал е вероятно всичките ти контакти от ЕК да ги е нямало, големи дъждове се изсипаха и продължават. Аз пък виждам, че дсота хора от лангейм все още ги няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Снощи е имало прекъсване като си гледам логовете, за около час, и към 1 полунощ е дошъл нета. Така че по времето, когато си писал е вероятно всичките ти контакти от ЕК да ги е нямало, големи дъждове се изсипаха и продължават.Аз пък виждам, че дсота хора от лангейм все още ги няма Това е при теб. Аз проблеми с нет-а вчера нямах. Само кабелната спря... но Ек си е ЕК ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Мда и аз нямах никакви грижи с нета, айсикюто се ебаваше ама нормално за тая програма:-))). А кабелната разбира се изчезна към 8 часа и не я дочаках... легнах си. Хубаво, че имаше нет та онлайн да гледам малко пресконференции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Знаете ли в какъв срок прекарват интернета лангейм?Колко се чака? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Това е въпрос на късмет и може би връзки. Аз пуснах заявка в понеделник и те на другият ден ми се обаждат, и ми казват "Работят точно до вас искаш ли да минат да те вържат сега?...". Имам познат, който чака 1 месец:-))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Знаете ли в какъв срок прекарват интернета лангейм?Колко се чака? При мен (в кичук париж ) дойдоха още на другия ден след като подадох заявка . Ако имат абонати в твоя блок и нямат много заявки става бързо, но всичко е въпрос на късмет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Интересното е, че в момента имам нет, но колегите от Ггбит + ЕК + БТК нещо ги няма в скайп ... лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) Интересното е, че в момента имам нет, но колегите от Ггбит + ЕК + БТК нещо ги няма в скайп ... лошо на мен нета не ми е спирал -> бтк иначе и моите на ек и ггбит ги нема:> Edited May 21, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) Интересното е, че в момента имам нет, но колегите от Ггбит + ЕК + БТК нещо ги няма в скайп ... лошо Еми при мен нета изчезна за 20-30 минути преди 2 часа, но оттогава имам нет. При мен обаче хората на ггбит и лангейм липсват (отново) Или някакъв сплит, или просто е до район (както неведнъж сме казвали) Да не говорим, че точно Скайп е най-малкия критерий за това кой е онлайн и кой не Edited May 21, 2007 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Еми при мен нета изчезна за 20-30 минути преди 2 часа, но оттогава имам нет.При мен обаче хората на ггбит и лангейм липсват (отново) Или някакъв сплит, или просто е до район (както неведнъж сме казвали) Да не говорим, че точно Скайп е най-малкия критерий за това кой е онлайн и кой не Е да, но аз имам приятел, който не си изключва компа никога ! Под никога, имам предвид никога. И беше оф . А аз на Лан никакъв проблем. Явно всичко е до район... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 На мен пък гигабици са на линия, дори говорих по скайп без проблеми с човек на гигабит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 hora nqkoi moje li da kaje kak sa skorostite na 20 levovata tarifa Int/BG i kato im zvunne6 da te prekarat do kakuv srok stava tova ? mersi predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 hora nqkoi moje li da kaje kak sa skorostite na 20 levovata tarifa Int/BG i kato im zvunne6 da te prekarat do kakuv srok stava tova ? mersi predvaritelnoЧети бе ! Хората са казали всичко, някой стигат до 1мб (за 20лв), но средното е 250+, а за другото зависи. Ако имат друга работа наблизо и няма много поръчки - може и на следващия ден. Всичко е написано ! Само трябва да четеш !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 След дъждовете и бурите, нета ми е ужасен 20 -30 к максимум 40к към българия и чужбина Няма и помен от предишните 100 - 200 к На малката тарифа съм. Само при мен ли е така или всички имат подобен проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 (edited) При мен всичко е нормално(но съм на 35лв). Най-добре се обади на телефоните докато има някой, за да погледне какво става при теб. Edited May 25, 2007 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisito Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 И аз съм на 20лв-вата тарифа и нямам никви проблеми дори по време на бурите ми спира нет-а само за 10-15мин . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 След дъждовете и бурите, нета ми е ужасен 20 -30 к максимум 40к към българия и чужбина Няма и помен от предишните 100 - 200 к На малката тарифа съм. Само при мен ли е така или всички имат подобен проблем? Питай някой от твоя район, защото нищо не е еднакво. Един от неделя до сряда нямаше нет (35) ... аз си имам, и спокойно си хващам средно мегабайт от арената/замундата, така че си питай някой познат живеещ около вас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 На мен ланката ми изгоря от тия бури Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 toku 6to i mene me vurzaha nadqvam se da e hubav neta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 toku 6to i mene me vurzaha nadqvam se da e hubav neta Ай честито ! Още един загрял за какво става въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts