Horna Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 (edited) 1.В Applications@Gaming на рутера съм задал портовете на мулето (във случая 55067 TCP и 56811UDP) 2.Да имам и е разрешен Рутера ми е модел WRT54G2 ,това за NAT и ДМЗ не ми е ясно моля за помощ. DMZ Host-разреших го и въведох ИП-то ,но проблема остава.. Edited March 18, 2009 by Horna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 2.Да имам и е разрешен Остава да провериш софтуерния firewall. Също така пробвай да смениш портовете на нещо под 1000 - 80 или 23 примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 На лангейм се филтрират входящите портове отвън, с изключение на един, специално за торентите за да могат да работят. муле не ползвам, но на Лично ти писах кой е порта, който се задава в торент клиента, за да работи и с външни пиъри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 На лангейм се филтрират входящите портове отвън, с изключение на един, специално за торентите за да могат да работят.... Торент системата ползва 80-ти порт като резервен, така че филтрирането на високите портове не би следвало да я спре. Проблема по скоро ще да е в стената на компа.Horna, пробвай я да спреш изцяло, и да се защитаваш само с рутера - той е по добър от софтуерните стени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Торент системата ползва 80-ти порт като резервен, така че филтрирането на високите портове не би следвало да я спре. Проблема по скоро ще да е в стената на компа.Horna, пробвай я да спреш изцяло, и да се защитаваш само с рутера - той е по добър от софтуерните стени. Без софтуерен firewall и включено DMZ няма никаква защита и определено не е препоръчително... Между другото 80ти порт (както и 443) го хваща и skype като има една отметка която трябва да се махне иначе няма да мине номера (освен ако не спре skype-а де). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Твърде са много софтуерите, които могат да ползват и се борят за порт 80 за какви ли не нужди. Освен това моето мнение е, че ако може да се мине без отворен порт 80, най-добре е да се мине. Да не говорим, че немалко хора имат и някакъв вид уеб сървър за различни нужди, и затова аз му казах на horna какво да направи. Той ми отговори, че вече всичко е наред и е доволен . След като има нормални 'високи' портове, защо да не ги използва. Това е LAN, и малко вероятно беше да няма нищо отворено точно за торенти и мулета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Как да не му се радва човек на интернета в такива моменти - трябваше ми да кача на един сървър 500MB защото затрили инсталацията на сървъра, човека от съпорта яде, с**е или не е ясно какво прави но го няма и никой не знае къде е... псувайки архивирам нещата, пускам онзи сървър да смуче от мен и с огромен кеф виждам че за около 30 мин ще съм ги качил, а графиката при мен отчита изходящ трафик между 400 и 600KB/sec което грубо е около 6mbita... при това говоря за ИЗХОДЯЩ трафик и то до сървър в щатите!!! Отивам да изпия 1 уиски за здравето на екипа на Langame от кеф И в същия момент един филипинец ми се оплаква че неговия нет е 500kbps и то не-винаги като това е високата тарифа... един от малкото случаи когато съм горд че съм Българин! Извинявай ама дръпнатите са вързани кажи-речи с 4 кабела за целият свят и са една голяма сурия... как очакваш да имат висок като скорост нет /те там и за трафика си плащат/. Единствено до някъде разлика правят японците... което е разбираемо. Иначе от дръпнатите по-зле са само черните... дето са още на стаден принцип )) Като Интернет скорост сме точно в средата... което всъщност си е хубаво. Не сме Холандия, Швеция, Дания и т.н. но не сме и под монопол като в Англия или почти отрязани от света като жълтурите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 имаше навремето някъв локален саит от където можеха да се гледат бг телевизии онлаин.....кои беше тоя саит че съм го забравил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Те го спряха. Беше stv.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnOOkeD Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Искам да питам тези които са на angelsoft и играят фифа да постнат тука 2-3 реда дали им лагва ? Защото се чудя на кой интернет да мина,главно заради фифата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kunata Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 EI nali obeshtahte da prekarate net na angelsoft na qnko sakuzov 40 kvo i ima na kouperaciata za kvo da ne staava:((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 По-добре се обади по телефона на Angelsoft този форум не е обвързан с посочения доставчик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) ... Edited March 24, 2009 by lada_1500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 (edited) Какво става тука последните седмици (4-5) редовно почнах да си свалям с МБ/с от международни тракери без БГ пиари ??? Много хубави скорости от сорта на 2, 3, 4МБ/сек. Браво на Гаров. Edited March 30, 2009 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kunata Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 neska mi prekaraha na qsnko sakuzaov 40 na anglesoft!!Mi napraooo neta letiii ludnica eeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 (edited) neska mi prekaraha na qsnko sakuzaov 40 na anglesoft!!Mi napraooo neta letiii ludnica eeeee Ако може,пиши на кирилица. Edited June 9, 2009 by GeNaTa* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 (edited) Довлен доставчик за Пловдивския регион се очертава с този добър ъплоад за разлика от другите провайдери. Edited June 3, 2009 by rPo3uH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Пуснете няколко спийд теста на малката тарифа - България-Европа-Америка, да видя какво е положението. Онзи ден пуснах заявка, даже на моя адрес имат клиенти, така че се надявам да стане бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Пуснете няколко спийд теста на малката тарифа - България-Европа-Америка, да видя какво е положението. Онзи ден пуснах заявка, даже на моя адрес имат клиенти, така че се надявам да стане бързо. Мисля че оосбено в темата за Нетгруп има скорошни актуални тестове. Но както се разбра, по-добре питай за реалните скорости. Дали Лангейм или Нетгруп, скоростите на теория са същите. Бг скоростите на малката тарифа са до около 4МБ/с (торенти естествено). Ъплоуда можеш да очакваш до около 1.2 МБ/с с локални пиъри или около 7-800 КБ/с ако няма локални. Външните, около 13/6 мегабита европа довн/ъп, и около 6/3 америка. Но явно доста зависи и в кой район си, и кое време на деня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 тия от Angel Soft,винаги ли са толкова бавни... от петък чакам да ми кажат дали имат възможност да ме включат.Вече сигурно 3ти път звънях,и мацката на телефона започна да ме изнервя.Доколкото разбрах трябва да чакам някой от екипа им да потвърди дали имало възможност да ме включат (само за тва потвърждаване ша има да чакам сигурно още 1 седмица).Не ми се мисли колко ли ще чакам докато дойдат на адреса ми Някой ако знае друга алтернатива ,да каже ...само да не е Гига бит,Бтк,Dcc или евроком ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Току що ма включиха Иначе БГ-то няма грешка. Ще ги видим... Edited July 15, 2009 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Току що ма включиха ..... Иначе БГ-то няма грешка. Ще ги видим... Честито и добре дошъл! Дано нямаш проблеми и останеш доволен. Миналата година (след бурите) знам че бяха подменени голям брой захранвания и други устройства с по-добри, и оттогава надеждността се увеличи значително. Предполагам се включваш "навреме" след тях за да нямаш проблеми, освен чат пат прекъсванията за няколко минути след гръмотевици например. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Току що ма включиха Не мога да повярвам че се махна от ЕК... я дай малко инфо как стана че ми е любопитно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Още съм на ЕК на едното ПЦ. Утре чакам да ми докарат ВИ-ФИ рутера и да ми го инсталнат, че да имам Ангелнет и на другата щайга, чак тогава хвърлям модема . Все пак съм плати за този месец, ше ги позлвам до последно , тва са 30 лева, ей. И защот пък ти е толкова интересно, то си е нещо съвсем нормално, да му прелее на човек от ЕК Edited July 15, 2009 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 И защот пък ти е толкова интересно, то си е нещо съвсем нормално, да му прелее на човек от ЕК Явно ти е доста голяма чашата че толкова бавно преля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts