GeNaTa* Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 И при мен няма спирания.Там е работата,че преди от дата теглих с по 3-4мб/с а сега едвам 200кб.Иначе си отваря бързо страници ,от арената и замунда също тегля бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 И при мен има някакви странни забавяния при отваряне на страниците... Ще видим, дано се оправи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 При мен се оправи!Надявам се и при теб AssassiN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Имам малък проблем с торентите. От около 2-3 седмици непрекъснато ми показва, че съм в пасивен режим. По-рано постоянно се сменяха пасивен и активен, но се търпеше. Пробвах да сменям порта, но без никакъв резултат. Някой знае ли дали има начин да се оправи това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 И аз вече съм част от семейството на Енджълсофт, смених Визиото. Ще видим за добро или лошо, първите впечатления са хубави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 имат ли обхват около прелеза до гребната .. там , където се пресича с 6 септември, но то страната към центъра ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Някой да знае как е положението в Изгрев.... и Liquid нещо не разбирам ти на нетгруп ли си или на ейнджълсофт.Гледам даваш компетентно мнение и за двете поддръжки.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 абе хора колко е средната скорост на ъплоуд за 20 кинт-а домашен нет ? че искам да кандидатствам за ъплоудър в 1 торент тракер а не знам как вървят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) Искам да ви попитам забелязал съм,че от известно време сийдвам с точно 500КБ.сек не повече!Преди съм сийдвал с много по-висока скорост.Сийдвам най-популярните торенти и пак скоростта е такава.Имам чувството,че са я ограничили? P.S. тарифа 20лв. Edited November 1, 2008 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 (edited) Това са скоростите в момента(най натоварено) Сутрин достигат до 10 даун и 20 ъп..не е мн нормално ама това показва при мен. 20кинтара ми струва това удоволствие едит:Това показа само минутка след горния тест: Edited November 14, 2008 by krasetyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 (edited) Това до Пловдив при това... или ти е слаб компютъра или нещо мрежовата карта не ти е толкова читава. Гледам лимита на down-a ти е 10мбита, най-вероятно ти е мрежовата карта или някакъв рутер ако имаш, обаче на мен ми се вижда неестествено слабо (аз съм на 35лв тарифата, може би затова - знам ли) Ей ги мойте: Edited November 14, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Определено нещо не е в ред. При мен е следното положение: Edited November 15, 2008 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 При мен е следното положение:............. Това определено не е за 20 лв. Реших и аз днес да пусна един тест, че от бая време не бях го правил. Приятното е, че забелязах 2-3 пъти по-добри резултати на "ъп"-а в BG пространството, отколкото преди няколко месеца ; пингът също мисля, че е паднал...абе...забелязах напоследък, че сийдвам с над 1 мегабайт в BG тракерите и въпреки всичко си 'браузвам' без никакъв проблем...така е...човек бързо свиква с хубавото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 20 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 @Wispera, макар, че едните взимат нет от другите, мисля, че това е твоята тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Това до Пловдив при това... или ти е слаб компютъра или нещо мрежовата карта не ти е толкова читава. Гледам лимита на down-a ти е 10мбита, най-вероятно ти е мрежовата карта или някакъв рутер ако имаш, обаче на мен ми се вижда неестествено слабо (аз съм на 35лв тарифата, може би затова - знам ли) Ей ги мойте: какво сега ме караш да си зема нова ланка ли я го виж тоз вади 91мбпс а ти 3 пати по малко edit: сега свалям една игра от един сайт за игри(файлпланет) и я свалям с 120кб/с...колко нормално едит 2: какви стотинки ще ми струва 1 не кой знае колко хубава ланка(колкото да бачка) ? Edited November 15, 2008 by krasetyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 какво сега ме караш да си зема нова ланка ли я го виж тоз вади 91мбпс а ти 3 пати по малко Той е с кофти рутер, който е доказал, че му реже скоростта на около 20, 20 и няколко мбита. Освен тва не може на всички да показва близки резултати, знаем че лан-мрежите зависят доста от локалните особености и натоварвания (и не само те). едит 2: какви стотинки ще ми струва 1 не кой знае колко хубава ланка(колкото да бачка) ? най-евтините са към 700, а за по-хубава приготви около 2500. Закво ти е след като и твойта бачка (очевидно).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Той е с кофти рутер, който е доказал, че му реже скоростта на около 20, 20 и няколко мбита. Освен тва не може на всички да показва близки резултати, знаем че лан-мрежите зависят доста от локалните особености и натоварвания (и не само те). най-евтините са към 700, а за по-хубава приготви около 2500. Закво ти е след като и твойта бачка (очевидно).. ми нз скоростите ми се е*ат...в момента тегля от fileplanet с 35кб/с..кво му е нормалното?? и продължава да пада... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Моя рутер е LinkSys и както теди спомена ми реже трафика на към 20мбита (боли ме к**а да ти кажа - повече не ми и трябва, но някой ден ще го сменя). А за ланката колкото да бачка - такава гледам си имаш. Виж за нещо по-стабилно не знам... Теди помня си взе една хубава интелска за около $30 или 30лв... не помня. Иначе скоростите зависят и от отсрещният сървър ако искаш дай линк да видим ние как сваляме от fileplanet да не се окаже че топката е тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Прекъснах файл планета...пробвам от друг сайт: http://www.gamershell.com/download_35212.shtml тук има няколко линка(от няколко държави) пробвах всички-над 100кб/с не видях..пробвайте и вие.благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Прекъснах файл планета...пробвам от друг сайт: http://www.gamershell.com/download_35212.shtmlтук има няколко линка(от няколко държави) пробвах всички-над 100кб/с не видях..пробвайте и вие.благодаря! На всеки сървър от дадената Страна си пише трафика,който дава и колко човека го ползват,следователно ти може да си изчислиш сам колко трябва да ти е скоростта и в случая при мен от Англия където трафика е 600Mbit/sec,теглих със 200К,като имаше 345 заети линии.Така че проблема не е от теб а от сървърите Edited November 15, 2008 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 На всеки сървър от дадената Страна си пише трафика,който дава и колко човека го ползват,следователно ти може да си изчислиш сам колко трябва да ти е скоростта и в случая при мен от Англия където трафика е 600Mbit/sec,теглих със 200К,като имаше 345 заети линии.Така че проблема не е от теб а от сървърите да,прав си ,но никога не надвишавам 120кб/с. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 20лв Само че до София не мога да достигна никога 2 МБ/сек ъплоуд. Максимум 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 В неделя имаше някаква авария след като я отстраниха съм много доволен от нета не е било така от доста време. От доста време не бях качвал ъп на торенти с такива стойности както в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Това определено не е за 20 лв. Не искам да те депресирам, но това Е на 20 лв... От другия месец минавам на 35 лв да видим там как е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts