liquid Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 Да, това е така и при голямата тарифа. Не намаляй ъплоуда на 1КБ/с, а го намали с 5-10КБ/с под максимума и тогава download-a ще потръгне нормално. Не знам защо са го направили така, но дано скоро променят нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Изчетах доста ... чух много мнения и не само от форума ... след като никой нищо не ми казва по тоя пост ... тука -> http://forum.wrzru.com/index.php?showtopic=51080&st=40 ... явно ще се обаждам на бах ми Гаров ... писна ми ... явно LanGame е най-свястния нет в тоя Пловдив !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 Пробвай пак на Изи-лан, защото явно те ти поддържат мрежата, а не Гаров. Повече вероятност за точен отговор може да имаш във форума на филибе.нет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Пробвай пак на Изи-лан, защото явно те ти поддържат мрежата, а не Гаров. Повече вероятност за точен отговор може да имаш във форума на филибе.нет незнам колко си е поддържат ... ама ми писна от тях как може на 29 лв да го кажем 30 ... какви скорости имам .. а ти на 35 .. знаеш за какво ги даваш !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 (edited) За децата, като пейа-та, който смучат торенти по цял ден и симулират интернет потребление 'Айде бе,пък ти не точиш торенти нали ? ( е може и да не можеш,'щото може да ти е кофти нета ). Когато направиш на единична връзка ( single connection ) 900к отвън може пак да пишеш. Дотогава продължавай с глупостите. Форумът е на комплексари - ти затова си тук,нали speedtest е един от обективните сайтове за проверка на скоростта,колкото и да не ти се вярва. Използва се не само в този форум като средство за определяне на нета. Това,че ти не можеш да го пробваш ( 'щото сигурно като тръгнеш да качваш заради Асиметричният ти канал забравяш за нета ) не значи,че има проблем в него. По-скоро е в задклавиатурното устройство. A иначе даваш коментари за ЛАН-а кое е най-добре за теб,нали ? http://forum.wrzru.com/index.php?s=&sh...mp;p=1495024559 Радвай се на кеча и на футбола ( че гледам там си най-активен като постове ) и когато разбереш от къде можеш да сваляш неща,различни от торентите на ЕК-ският ти нет заповядай пак в дискусията Иначе langame за разлика от другите доставчици си одрязаха сървърите за филми/игри/музика,а до околкото знам другите нямат такива "оплаквания". За някои хора това си е минус. Скоростите като при всички зависят от времето,но нека някои да ми посочи друг доставчик в Пловдив,който за тези пари може да осигури подобна външна връзка ( дори и за няколко часа през нощта ). Edited May 6, 2007 by dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 някой ако може да пусне този торен и да каже какъв е трафика down/up благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Днес минах на Лангейм и съм супер доволен. Пинга ми към всички сървъри падна с минимум 30, скоростите са постоянни и страниците ми се отварят веднага Определено смятам, че Лангейм > Евроком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 абе дайте скорости в 18-19-20 часа, а не в 3 през нощта или 9 сутринта то и аз като бях на достъпна + на ек след 1 часа нета ми отиваше над 120к, ама в пиковите часове 40-50 (говорим за външен) Назад в темата има и от този период, но ето: http://img112.imageshack.us/img112/4186/vecher1nm7.jpg http://img112.imageshack.us/img112/5441/vecher2ea5.jpg http://www.imagehost.ro/pict//112102424644afc281080.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 (edited) Това е правено преди 4 минути (22:04) Edited May 11, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 (edited) Ако можеш направи и към София и Лондон. Странно, но мен ме интересува повече колко е ъплоада и към колко върви обикновено... Edited May 11, 2007 by the_alien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Не знам кво прави тоя Bitcomet, ама спра ли го, сичко си идва на мястото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Не знам кво прави тоя Bitcomet, ама спра ли го, сичко си идва на мястото ша са сетиш, при мен е същото, самод ето съм на ЕК. Като спра торентите, нета хвръква до небето. Преди седмици май нямаше такова нещо, толкова да затлачва. Даже мислех да минавам на лангейм, но явно засега се отлага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 (edited) --Направено сега, това е с изключен БитКомет. С включен беше някъде 3мб :x Само да питам, тъй като е невъзможно да поддържа такива скорости, това дели ли се на нещо (както на 8 при обикновените) ? Edited May 12, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 (edited) ... --Направено сега, това е с изключен БитКомет. С включен беше някъде 3мб :x.. Само да питам, тъй като е невъзможно да поддържа такива скорости, това дели ли се на нещо (както на 8 при обикновените) ? Разбира се, че се дели на 8, щом пише kb/s, това е килобита. Още повече не вярвам някой сериозно да си помисли, че прави 5 мегабайта/с с Лондон. И айде вече си казвайте тия скорости на каква трифа ги правите, че останалите не сме врачки да знаем, а това коя е тарифата е едно от най-важните неща, които ни интересуват като гледаме скорости Edited May 12, 2007 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 (edited) Бях казвал вече - 35лв 700mb за 2:27. Това се случва за 3-ти път... иначе средно от арена/замунда ми е около 1мб. Edited May 12, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) И все пак някой на 20 лв тарифа да каже какви са скоростите? Ако мина на ЛГ ще е с надеждата за по-стабилна връзка, ако и скоростите са добри, друго не ми трябва . В сайта пише 64 КБ/с даунлоад отвсякъде освен локален, доста ниски ми се струват, предполагам че на практика са по-високи, а и ъплоуда ме интересува Бг и Интер. EDIT: Не знам на Лангейм какви са им телефоните на съпорта, но вече доста време се опитвам да се свържа с нетгруп, които явно отговарят за Кичука, и никой не вдига телефоните им . Свързах се с основния тел. на Лангейм от сайта им, оттам ми дадоха 2 телефона за района, единия е този, който Гаров ми беше дал в техния форум, и двата не се вдигат, въпреки че дават свободно (първоначално понякога дават заето, веднага след тва свободно, но не се вдигат). Не мерси, ако и съпорта им е такъв, по-добре да си спестя бъдещи главоболия! За едно покритие щом не мога да разбера без да търся да ходя по офиси на крака... На ЕК съпорта поне ВДИГА телефоните когато са свободни де, макар че повече от 5 мин. не съм чакал да се освободят. Edited May 16, 2007 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Tarifata na 20 lv e sldnata 64 KB/s se vodi garantirana minimalna skorst.. vsichko koeto e otgore se vodi bonus... vryzkata pone pri men e stabilna... mnogo zavisi po princip otkyde dyrpash...da nqma nqkvi ogranicheniq syotvetniq server... inache sega kym 19 chasa imam download ot stacionarni vynshni serveri sys skorosti 200-300-400 KB/s.... estestveno pri po golqmo natovarvane che shte padnat.. uploada za men e naj golemiqt im minus max 30 KB/s bez znachenie Bg ili world... tva e polojenieto w momenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisito Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 http://img232.imageshack.us/my.php?image=q...ooooooooeo7.jpg кажете ми, че скоростта на лангейм от 20 лева не е добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 (edited) Здравейте.Искам да попитам каква е цената на включване към Лангейм?И какво се включва в тази цена?Искам да си пусна тарифата от 20лв за това питам колко ще ми струва? Edited May 19, 2007 by van4o_87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 (edited) 80лв=60инсталационна + 20месечна такса Edited May 19, 2007 by OutSider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Също да попитам от 20лв тарифата какви скорости подържа бг/локален?Стига ли поне 400кб/с? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Локалния (да дърпаш от друг абонат на лангейм 800-1мб/с) бг-то от 100 нагоре до 500-600кб/с международния пак така горе долу в ненатоварените часове 200кб/с+ лепиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Освен това angelsoft има директна локална свързаност с клиентите на на DCC и NetVisio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Локалния (да дърпаш от друг абонат на лангейм 800-1мб/с) бг-то от 100 нагоре до 500-600кб/с международния пак така горе долу в ненатоварените часове 200кб/с+ лепиш a da pitam tova na 20lv tarifata li e ? i po princip kato im se obadi6 da te svurjat gore dolu do kolko vreme idvat da te svurjat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 от познатите ми на лангейм никой не е онлайн в момента...ако това ви говори нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts