Godfather Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Иска да си защити трафика до гейта, за да не могат да го 'подслушват' Аха, сигурно. А за сигурността отвъд гейта очевидно остават само магическите заклинания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Аха, сигурно. А за сигурността отвъд гейта очевидно остават само магическите заклинания. Че малко ли е? Иначе при мен след вчерашните дъждове скоростите са се занижили: Прави са хората, като казват, че лан мрежите са уязвими на валежи и бури. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Иначе при мен след вчерашните дъждове скоростите са се занижили:... Прави са хората, като казват, че лан мрежите са уязвими на валежи и бури. Уязвими са, че при дъждове и бури народа е по домовете си и повече хора са пред комповете си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Айде от днес и из съм на Лангейм да видим как ще се. Е нямам големи очеквания все пак бях дългогодишен потребител на евроком и се радвам на всичко по-добро от тях което не е много висок критерии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Айде от днес и из съм на Лангейм да видим как ще се. Е нямам големи очеквания все пак бях дългогодишен потребител на евроком и се радвам на всичко по-добро от тях което не е много висок критерии. Спокойно...щом си бил еврокомец - гаранция 100%. ...тук май повечето сме все такива..."бивши"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Айде от днес и из съм на Лангейм да видим как ще се. Е нямам големи очеквания все пак бях дългогодишен потребител на евроком и се радвам на всичко по-добро от тях което не е много висок критерии. EEE дай един тест ведната до БГ и Чужбина... и коя тарифа пусна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Днес викам само мен ще пуснат ама не - от 9 сутринта опъват кабели - 4 блока сме един до друг и сигурна поне на 10-15 пуснаха нет просто евроком/гигабит или както се наричет в момента никой не остана на тях. Цял ден опъват кабели и пробиват ама така трябва нека се научат на конкуренция. Нета не е спирал ама като пускат някой - 10 мин слаб нет и после са опрява - както казах и в момента пускат хора. А ето и резултатите на тарифа от 20 лева: много картинки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 (edited) Днес викам само мен ще пуснат ама не - от 9 сутринта опъват кабели - 4 блока сме един до друг и сигурна поне на 10-15 пуснаха нет просто евроком/гигабит или както се наричет в момента никой не остана на тях. Цял ден опъват кабели и пробиват ама така трябва нека се научат на конкуренция. Нета не е спирал ама като пускат някой - 10 мин слаб нет и после са опрява - както казах и в момента пускат хора. А ето и резултатите на тарифа от 20 лева:... На мен ли ми се струва или скоростите са ниски? А към Америка на всички ли е така? Edit: Извинете! Ако иска админа да изтрие поста-много съм заблян. Edited April 8, 2008 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Ти май не четеш какво пише човека а просто гледаш шотовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Аз да задам един глупав въпрос. Между Langame и easylan има ли разлика ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Аз да задам един глупав въпрос. Между Langame и easylan има ли разлика ? а те имат ли нещо общо !? да не се бъркаш langame/filibenet/angelsoft/netgroup ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Аз да задам един глупав въпрос. Между Langame и easylan има ли разлика ? Ами освен "lan" в думата не знам да имат друго общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 po_taka мерси че ме подсети angelsoft-netgroup ми се е въртяло в главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 искам да попитам потребителите на лангейм/нетгруп и т.н. имат ли стабилно понижаване на скоростта от петък следобед до понеделник сутринта - демек уикенда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 искам да попитам потребителите на лангейм/нетгруп и т.н. имат ли стабилно понижаване на скоростта от петък следобед до понеделник сутринта - демек уикенда Не аз лично нямам никакво понижение. А пък и зависи, за мен е примеливо понижение от 50Мбит на 40Мбит. Аз го преживявам за теб не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 (edited) Каква е причината,та да немога да ползвам втори браузьр на компа какьвто и да е! Пише ми че Safari can’t find the server,или опера...... Това го има и в даскало,и знам ,че проблема не е в моя телевизор! Моля да ми кажете как мога да го оправя! Edited April 12, 2008 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 (edited) И точно в тази тема ли трябваше да питаш? Със сигурност проблема не е в доставчика! Edited April 12, 2008 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Айде бе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Айде бе! Проблемът определено е в твоя телевизор - провери си настройките на връзките. Аз ползвам Firefox, преди малко опитах с IE и с Опера - вървят си без никакви проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Как точно да проверя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 firewall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Mac OSX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Каква е причината,та да немога да ползвам втори браузьр на компа какьвто и да е!Пише ми че Safari can’t find the server,или опера...... Това го има и в даскало,и знам ,че проблема не е в моя телевизор! Моля да ми кажете как мога да го оправя! Сега за да може изобщо някой да ти помогне дали може да споделиш каква е операционната систма, нет-а направо в компютъра ли влиза или минава през рутер, някакви други неща като проксита, антивирусни и прочее има ли.... на това "ми не мога да гледам сайтове с Опера" мога само да ти отговоря "нека ти, аз пък мога" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Ми с WinXP,KIS7 интернета е директно в ланката! ИЕ7 ми работи!Но ако сложа Опера,или др.браузър не! Вьпроса е,че на даскало са с прокси и затова се получава и там същия проблем! А аз проксита не ползвам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Здравейте! Не знам дали е за хвалене или оплакване, но вече съм на вашия "прехвален" интернет! Като си бях на евроком ми стигаха 10-ина ДВД-та на месец, а сега толкова като гледам няма да ми стигнат и за седмица, за което съм крайно възмУтен !!! Какво да кажа - то просто срама нямат! Сериозно : скоростите, в сравнение с преди ... то просто няма какво да се сравнява! Мен тези скорости ме удовлетворяват напълно! Мисля че тези стигат. Edit: Забравих да кажа, че това е за 20 лв.! Edited April 14, 2008 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts