liquid Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Не е чак такава болка за умиране де... 800КБ/с в БГ и 200-300 външен не е лошо. Остава само откъде да си намерим по-старите неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 един познат на лангейм ми говори за скорости от 200-300-400КБ/с бг пиъринг на 20лв тарифата и това не е локален трафик,а обикновен.някой ще го потвърди ли това? Sutrinta kato izlizah swalqh ot arenabg s 700k. Na 20 lw tarifa sum. Ot datata s okolo 500k swalqm po princip. Prekyswaniq ne e imalo, oswen edin den kato beshe kofti wremeto mnogo i to ne che nqmashe ami se baweshe mnogo. Edin den za 3 meseca mislq e dobre... Свърши се и с локалните на ейнджълсофт. Hmmm.... sutrinta pri men si raboteha. Da ne e pri teb problema?! P.S. Sorry za shliokawicata ama sym na rabotata na sekretarkata na kompa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Абе стига се хвалехте какви са скоростите Иначе локалните в Пловдив вече са история. Лично Гаров писа, че нашите са спряни:-))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Моя е жив(easy-lan)но както се вижда може да има и позитиви от спирането на локалите като увеличение на бг-то така или иначе новите неща се качват доста бързо по торентите кофтито е за по старите нещица но за всично си има начин ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Я кажете как е нета на Гаров в момента ? За локалите знам че са спрени, интересува ме бг пийринга и външният. Какви са ви нормалните скорости ? Не ми пишете с колко сте били сваляли от еди кой си тракер , интересува ме скоростта на download-a през ftp или http протокола . Примерно : с колко дърпате от data.bg (говоря за обичайната скорост, не за пиковите ви моменти) , с каква скорост примерно сваляте последната версия на Skype от официалният сайт и тъй нататък. Скорости от тракери моля да не ми се цитират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 От rapidshare съм свалял и с 500КБ/с. Това от датата се свали с минимална скорост от 600КБ/с. Варират скоростите, но до сега не са ми падали под тези обявени в сайта. Особено пък БГ-то когато и да го пусна в последния месец не е било под 500КБ/с, а почти винаги около 1МБ/с (и през деня и през вечерта). Както се вижда на първия скрйншот ми върви торент, който точи изцяло от външен трафик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 някой в кичука на лангейм има ли? да пусне ако може едно шотче за скорстите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 мда, и ако може за 20 лв. тарифа да пусне някое shot-че - бг и международна, съответно. AssassiN казва, че тегли с 500 kb/s от data.bg "по-принцип", а на страницата на този доставчик за този тарифен план е посочено - Международна/Българска - 64KB/s, Локална - 256 KB/s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Нещата се влошиха от както спряха локалните... Аз съм на 35 левовата тарифа и и горните скорости (liquid) рядко се достигат. Преди от датата свалях по обед с 1.8 мегабайта в секунда ама вече го няма тоя номер. През деня се сваля с варираща скорост от 250 до към 500-600к от бг. Международният много зависи, от къде, как минава връзката и т.н. Вечер скоростите намаляват до тези обявени официално... Edited April 20, 2007 by petst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 20 lv tarifa : testa e praven v 21.30 tuka me iznenadva vynshanta skorost...po tova vreme trudno moje da se stigne pokazanata v testana niskata tarifa inache uploada si e tolkova, che daje i po malko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 мда, и ако може за 20 лв. тарифа да пусне някое shot-че - бг и международна, съответно. AssassiN казва, че тегли с 500 kb/s от data.bg "по-принцип", а на страницата на този доставчик за този тарифен план е посочено - Международна/Българска - 64KB/s, Локална - 256 KB/s. Da, taka e, no az ti kazwam kak stoqt neshtata na praktika. Nqmame naistina weche lokal, no ot arenata teglq po-byrzo, otkolkoto tegleh ot lokala... Wyw foruma im pishe, che se tyrsi alternatiwa na lokalite, koqto obache nqma da e tracker. Dokolkoto poznawam Angel Garow, shte nameri izhod ot situaciqta. Lichno az ne sym sujalqwal i za sekunda, che se otkazah ot Evrocom i minah na LanGame. Qd me e samo che chakah i se nadqwah tolkowa mnogo wreme da se oprawqt neshtata pri Evrocom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignasios Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 абе общо взето това е най якия доставчик на нет в града за мен поне всички други са фуш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Изглежда, че само над мен тегне някво проклятие и нет-а се сравнява по мизерия с dial-up Brows-a е мн зле през целия ден, а вечерта ме отчайва направо.Download-a също е супер зле, а от локалите като ги имаше само първите няколко дена държеше няква скорост, която след тва падна до 70 с късмет и честно казано ми е се тая, че ги махнаха.От арената свалям мн добре, както и от разни други торенти, което като се замисля е единственото хубаво нещо.Даже мизерния Скайп не ми доставя и не получава съобщения почти секи ден.Трансфера е под сяква критика, само вчера пращах с добра скорост към един приятел на Визио, ама една птичка пролет не прави.За месец и половина вече три пъти спира за повече от час.Спирал е и няколко пъти за по-кратко, ама не мога да дам точна бройка Та общо зето ей ся ако имах малко кинти за първоначална направо се места на който и да е друг доставчик.Явно тва чудо е само при мен или само в моя квартал, не знам, ама понякога ми иде да обеса някой с кабела на тва подобие на лан-ка ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 .... Загуба на пакети имаш ли? Провери дали проблема не е в твоя "телевизор" и съответно кабели, мрежова карта и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Загуба на пакети имаш ли? Провери дали проблема не е в твоя "телевизор" и съответно кабели, мрежова карта и т.н. Ми опитвам се да разбера дали е от мен проблема, ама нищо нередно не виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Сега е момента да се обаждаш на съпорта все пак затова им се плаща ,а само да питам лангейм имат ли 24-ри часа съпорт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 BoqoJIa3a звънни им на съпорта Нали са затова ( както вече казаха ) Сами няма да се сетят да ти търсят проблема OutSider май няма такава екстра...до края на работното време или малко след това ако е останал някои. Може да звъннеш и на локалният оператор ако има такъв...но кога ще дойде не се знае Ако стане гаф към 22-23 както стана при мен до другият ден се чака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 Нещата се влошиха от както спряха локалните... Аз съм на 35 левовата тарифа и и горните скорости (liquid) рядко се достигат. Преди от датата свалях по обед с 1.8 мегабайта в секунда ама вече го няма тоя номер. През деня се сваля с варираща скорост от 250 до към 500-600к от бг. Международният много зависи, от къде, как минава връзката и т.н. Вечер скоростите намаляват до тези обявени официално... Тази сутрин от demonoid Свалях и от датата един филм и скоростта не падна под 1.2МБ/с. При мен само веднъж имаше спад в скоростите, но тогава проблема беше глобален, но за 3-4 часа всичко беше стабилизирано. Който има проблеми да се обажда на съпорта, а не само да се оплаква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 абе общо взето това е най якия доставчик на нет в града за мен поне всички други са фуш Дам много си прав това е единственният интернет в ПЛД, който си заслужава ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 (edited) Имат ли мрежа в Каршака? Edited April 26, 2007 by iv_laz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Имат ли мрежа в Каршака? Обади се на телефоните им и питай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 (edited) И не забравяйте да проверите компютрите си за вируси, тъй като те могат да бъат голям проблем при скороста на интернета, особено при лан мрежите. Ето какво показват скоростите в момента на единична конекция: ПП: Тарифата е 35лв. Edited April 30, 2007 by shadowhand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 кабелите вкарани ли са под земята или висят по дърветата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezzz Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Awe v kar6aka mogali ima li vuzmoznosta da se prekaram na lan game i ako ima nqkoi na langame v kar6aka da kaze dali e hubavo. Zastoto gg bit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Мисля скоро да минавам на Langame, и доколкото правя изводи, понеже до нас мисля една заличка е кък тях, та в Кичука съм, до около I РПУ, мисля, че ще могат да ме прекарат, та някой тук в Кичука да има последни данни как е нета в района? Гледам хубави отзиви има, но явно всичко е до квартал и едва ли не блок (един приятел на ЕК постоянно ми реве от центъра, а аз много рядко имам неговите проблеми, макар и мен вече да ми писна от мизерния ъплоуд и все пак даунлоада да бяха повдигнали лееееко), та дали в квартала има някой при тях да каже мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts