kkkkkk Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 По време на този тест съм забравил два торента в арена и замунда, които са използвали общо 600КБ/с. и Лондон: Напоследък това са ми средните скорости за външен. Току-що си го платих, че пустата ми глава хем забравя хем губя ориентация коя дата сме . Добре, че хората проявяват разбиране... аз ако не спра тоерент клиента даже трудно отварям страници, камо ли да достигна тази скорост направо ти завиждаме. при мен рядко скоростта на сваляне е 5 цифрено число, а ъплоуда не помня да ми е бил 4 цифрен. btw: тва в кой квартал се случва? ааа, и за плащането как не са те спряли на момента, ами 3 дни бонус? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 Тракия, на 35лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Подадох молба на 7.01.08 и на 9.01.08ми са вече тук да ми прекарват нет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 (edited) Сега по обед: Edited January 10, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Мойто прекарване се отложи за утре (липса на ключ за покрива )ето една от причините да мина на лангейм е да се наслаждавам и аз на такива скорости между дргуто някой на 20лв тарифата да е достигал 4-5мб/с от торентите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Аз съм на 20лв и в много редки случай ако има здрав сийд на торент съм стигал до 4мб но до 5 не съм стигал.През деня ми подържа между 800кб и 1500кб/с.Вечер малко се скапва но това е нормално.Абе с прости думи за тея пари нета е превъзходен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Питах просто,защото преди няколко дена в приятелката забелязах как сваля с 5.6мб/с но наистина нет-а е много добър много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4ko Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Аз съм ги достигал,но само в часовия пояс 4:30-5-6 сутринта.През останалото време сокоростта е каквато я назова van4o_87. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goaboy Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 аз ако не спра тоерент клиента даже трудно отварям страници, камо ли да достигна тази скорост направо ти завиждаме. при мен рядко скоростта на сваляне е 5 цифрено число, а ъплоуда не помня да ми е бил 4 цифрен. btw: тва в кой квартал се случва? ааа, и за плащането как не са те спряли на момента, ами 3 дни бонус? А ти с какъв нет си,батенце??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkkkkk Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 А ти с какъв нет си,батенце??? как с какъв нет? много ясно че с тоя в която тема пиша! a за OUTSIDER: в 2.30 след полунощ записах 8733 килобайта в секунда и съм на 20 лв тарифа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 (edited) "къв е тоя нет ве" (сложил съм къвички ) бах мамаму тамън се прибирам и гледам имам си нов нет и се наложи да хода да пия хапчета за сърце баси как може ве да има така цифромания . С тоя нет голям таралеж в гащите си вкарах гледам наште са ми пуснали торентите и това което смятах че ще се свали не по рано от седмица и половина вече е на харда ся трябва да ходя да си купя записвачка и дискове пак пари но с една дума доволен Edited January 10, 2008 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Добре дошъл в клуба хахаха Абе всеки като вкуси истината се чувства хубаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 да ама на тарифа 35 нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 НЕ за 20 кинта от вчера някаде към 14:00 до сега без да спре компа съм свалил 48 ГБ и съм качил 17ГБ нека да е лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 супер,разбира се много се радвам!Аз само че си мисля дали това не е нещо като примамка нещо като трик,както правеха гигабит едно време с зарибяването на он-лайн филми? P.S. с каква скорост(стабилна ) сваляш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Аз само че си мисля дали това не е нещо като примамка нещо като трик,както правеха гигабит едно време с зарибяването на он-лайн филми?P.S. с каква скорост(стабилна ) сваляш? Хахаха - смях в залата! Откъде такива глупости ти хрумват? Мен сигурно вече 8 месеца ме лъжат много здраво, защото вече над терабайт ъплоуд имам в тракерите. "Стабилна" скорост не може да се дефинира, защото никога не знаеш какво ти отпускат отсреща. Скоростта е просто МНОГО добра във всяко едно отношение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 е кво му е смешното в случая? аз на ЕКК ЛАН имам обявени 375К,свалям с 390К стабилно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 Смешното е, че говориш наизуст. Виж какви са ти обявените скорости, разгледай темата, тогава говори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 (edited) мио не не говоря наизуст!за 20лв. получавам минимална гарантирана скорост 256к!БГ и ИНТ! а тези скорости над официялните много ме блазнят,за това и се сьмнявам че винаги са над официалните в пьти! дано да си ме разбрал P.S. чета вьв форума на филибе.нет че има много оплакващи се че нета им спира за малко и пак им идва,това сьщо не бива да се пренебрегва! Edited January 11, 2008 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 мио не не говоря наизуст!за 20лв. получавам минимална гарантирана скорост 256к!БГ и ИНТ! а тези скорости над официялните много ме блазнят,за това и се сьмнявам че винаги са над официалните в пьти! дано да си ме разбрал P.S. чета вьв форума на филибе.нет че има много оплакващи се че нета им спира за малко и пак им идва,това сьщо не бива да се пренебрегва! Във въпросния форум ти обясних подробно за скоростите на двете тарифи през моя поглед. Колко е стабилно като скорост през различни части на деня. Мисля, че това трябва да сложи малко така край на въпросите ти относно каква скорост можеш да очакваш. Да, скоростите са доста над обявените в сайта, и то в пъти, почти през 95% от времето. Има сървъри, примерно в Азия/Африка, към които ще постигнеш даже 2-3 пъти по-ниски скорости от обявените в сайта. Защо и дали трябва още да настояваш за точни показатели в това отношение, оставям на преценката ти, като се надявам да разбереш и тоя път без да повишаваме тон. За прекъсванията, да, има ги, но вече доста рядко поне при мен, след като в квартала сложиха UPS, да се случи да прекъсне за няколко секнуди/минути веднъж на 2 дена. И е зима, като се стопи снега, предполагам ще е даже по-стабилно. Но предвид скоростите (днес примерно сийдвах с 3-4 MB/s и свалях с пак толкова горе долу) редките прекъсвания са нищо в сравнение с еуфорията да не можеш да си вършиш работата на компа докато работят торенти с общо 5-6 МБ/с . Ако толкова те притесняват прекъсванията, стой си на ггбит, защото докато не пробваш, няма как да знаеш как ще е мрежата в твоя квартал, блок, вход. Щото мрежата е разпределена и си е до квартал и блок и съседи. Всичко останало са само празни приказки и спам, и назлъндисване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 ок,за скорости няма да питам повечеЧно в моя квартал кьм гребната ме сьмнява че качеството на услугата ще е на ниво!По-простата причина че в моя квартал 90% са на ЕКК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 ок,за скорости няма да питам повечеЧно в моя квартал кьм гребната ме сьмнява че качеството на услугата ще е на ниво!По-простата причина че в моя квартал 90% са на ЕКК Е това пък сега беше довод и половина в полза на ЕКК Това че ти не знаеш да има много на друг доставчик доколко определящо е според теб? Ако изобщо могат да те вържат нет-а след това освен от стабилността на кабелите зависи главно от самите рутери а те нямат нищо общо с квартала. Да обясня отново - квартала има значение само за кабелите и стига да има покритие оттам насетне връзката ти няма да е по-бърза или по-бавна от човек на 100 метра от централният им офис (на същата тарифа естествено). При мен (ако си направиш труда да прочетеш назад темата) имаше проблеми със захранването на switch-a към който съм закачен. Оправиха го и оттогава нямам грижи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Абе ако ре разровиш в един друг форум, ще видиш че не само квартала има значение, ами и съседите, и дори двама души сана 100м един от друг, в съседни блокове мисля бяха, и единия почти винаги има наполовина скорости или поне чувствителна разлика, без да има нито някаква видима причина, нито основание да се оплакват и да викат техници, щото все пак скоростта е доста над тая в офиц. сайт. Дали е от локалния суич или по-лош кабел или не знам и аз, но има фактори, които правят догадките доста трудни. Но е факт, че където и да си, скоростта е доста висока. Поне бг-то. А тва че имало по-малко абонати на ЛГ, може да те радва само, по-малка ще е вероятността около теб други да ти правят проблем или да се задръства мрежата. Но друг е въпроса дали има покритие и дали ще могат да те вържат, но за това само по телефона могат да ти кажат, дори тогава може да се наложи да изчакаш докато наминат техници да огледат трасетата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velizar4o Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 [/b]Благодаря много за тази информация за angelsoft сигурно се пускам на него Благодаря :smile: Благодаря много за тази информация за angelsoft сигурно се пускам на него Благодаря :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Мен ме е яд имам супер кофти късмет switch-a е отгоре на блока техниците дойдоха на два дена след обаждането но и на 3-те входа беше заключено горе и неможеха се качат на покрива ми пуснат нет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts