samkijot Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 като подписвате договор с лангейм/нетгруп, пише ли параметрите на услугата, която ще получавате? премерно "за 20 лв - толкова, за 35 - еди колко си". питам защото при dcc няма такова нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) Deleted. Edited January 4, 2008 by Flameseeker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Пише нет експрес или нет икономичен, скорости не се уточнават, но се смята, че падне ли под тези обявени на сайта има повреда и сигнализираш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Момци,колко е инсталационната такса,тарифите за различните услуги,и съответните скорости,които получаваш срещу тях? И най-важното-някакъв телефон на пичовете Гарови да има някой под ръка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Само да имаше коментар където да са написани всички тези неща... най-добре щеше да е да е най-отгоре на темата, но уви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Момци,колко е инсталационната такса,тарифите за различните услуги,и съответните скорости,които получаваш срещу тях? Хахахаха еее няма ли медали за възможно най-неадекватните въпроси зададени в тоя форум. Дали пък това не е описано най-отгоре в темата. Няма начин да го пропуснеш освен ако изобщо не си прочел друго освен заглавието. То и линкове има към техния сайт а там няма начин да не забележиш страницата за контакти да не говорим че и на главната страница която не е чак толкова голяма най-отдолу ги има също. Отделно че да питаш във форум относно условия и цени не е най-достоверния източник на информация - по-добре да се обадиш в офиса на фирмата ... не че и аз не съм я правил тази грешка но при мен ставаше дума за търсене на вътрешна информация кога се очаква да се окабели района в който съм и тъй като имаше вътрешен човек от фирмата пишещ във форума аз конкретно към него се обърнах случайно ако знае какви са им плановете защото от техния офис секретарките както обикновено не бяха особено информирани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Нов телефон за техническо обслужване за район Тракия 99-35-34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 (edited) Обичам го това време на денонощието... Edited January 5, 2008 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 (edited) Обичам го това време на денонощието... ех да можеше и при мен да е така.. абе хора тва нормално ли е ? и още 1 въпрос:имаме ли Dc++ hub? Edited January 5, 2008 by krasetyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 (edited) ех да можеше и при мен да е така.. абе хора тва нормално ли е ? и още 1 въпрос:имаме ли Dc++ hub? Твоите тестове са правени по средата на деня, неговите по средата на ноща. Edited January 6, 2008 by Flameseeker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Уцелил си по натоварен момент сигурно. Твоите тестове са правени по средата на деня, неговите по средата на ноща. е да ама то това е по цял ден...само през нощта става малко повече..иначе цял ден към чужбина е 1мб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Готово подадох молба за прекарване и сега остана чакането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Това в момента е на ЕК. Подадох молба за Лангаме миналата година. И при мен остана само чакането.. Edited January 7, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 А това в момента е на ЛГ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 И аз ще се местя на Лангейм.ЕК на най-ниската тарифа в момента: На цената на качеството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Syjelqvam za shliokavicata.. Baq hora veche zapochvat da priijdat... chestito vi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Пичове и аз мисля да мина на LanGame,защото нещо Визио ми прави проблеми.Някой може ли да ми каже дали има локални сайтове за филми и такива глупости? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Омфггггггг! Лангейм! Току що дърпах с аверидж 3мбп/с. Ша има ли още? (На 35 леа съм) И ъплоада ми е повече от 50! Сега ще успея да си оправя всички коефициенти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Омфггггггг! Лангейм! Току що дърпах с аверидж 3мбп/с. Ша има ли още? (На 35 леа съм)И ъплоада ми е повече от 50! Сега ще успея да си оправя всички коефициенти! Нещо не ти вярвам че ъплоуда да ти е 50 мегабита, че и се радваш на 3 мегабита, след като в момента е около 30 мегабита, нещо си противоречиш То и ЕК го имат 3 мегабита ако е за въпрос. 50 мегабита ъп няма как да направиш, поне последно знам че засега ъп-а е фиксиран на доста по-малко, и скоро ще го барат още. Освен някоя програма да е изчислила грешно за няколко секунди и да те е заблудила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Нещо не ти вярвам че ъплоуда да ти е 50 мегабита, че и се радваш на 3 мегабита, след като в момента е около 30 мегабита, нещо си противоречиш То и ЕК го имат 3 мегабита ако е за въпрос.50 мегабита ъп няма как да направиш, поне последно знам че засега ъп-а е фиксиран на доста по-малко, и скоро ще го барат още. Освен някоя програма да е изчислила грешно за няколко секунди и да те е заблудила. Не бе той сваля с 3МБ/сек (в байтове не битове) поне аз така разбрах. За ъплоуда може да е имал предвид 50кб/сек което не е лоша скорост но при мен редовно е над 500кб (вариант 2 е да е изтървал едната нула).. абе психара нали го знаеш, не се заяждай за подробности сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 По време на този тест съм забравил два торента в арена и замунда, които са използвали общо 600КБ/с. и Лондон: Напоследък това са ми средните скорости за външен. Току-що си го платих, че пустата ми глава хем забравя хем губя ориентация коя дата сме . Добре, че хората проявяват разбиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 За Теди, който има навика да не ме разбира : 1. Свалям с 3 мегабайта! 2. Бях на Евроком, а там макс ъплоада ми беше 50 килобайта/с! А сега е повече от 50!!! 3. Дядо Мраз ми е свикнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) Психар, извинявай ама гледай какво се получи : ...Току що дърпах с аверидж 3мбп/с..... И ъплоада ми е повече от 50!.... Неточен пост => неточно тълкуване : 1. дърпаш с аверидж 3 мбайта, и ъпа ти е повече от 50 => нормалната логика и извод води до заключението че това 50 е че ъпваш с >50 Мбайта/с (което е невъзможно и теоретично, което май води до точка 2). 2. дърпаш с 3 мбита, и ъпваш с 50 => това 50 следва и то да е мегабита след каот не е уточнено. И 50 мегабита е невъзможно засега. 3. Как да се сетя, че с 50 си имал предвид ЕК и кБ/с ? Тук цари хаос, всеки пише кбпс, кб/с, kb/s и всеки има предвид или байта или бита, иди разбирай кой какво, че и числа без единици хехе . Той дядо ти мраз едва ли ти е свикнал, че и той се огелпи какво точно си имал предвид и защо точно КБ/с е предположил, и че може да си изтървал някоя нула, а не че е мислел че си имал предвид ЕК и че 50 е повече от ЕК, след като там ъпа беше 60К на практика, или поне се закръгля на толкова от 56-7 Психар, не се засягай, на мен ми е смешно, явно си в еуфория, разбираемо е за минал от ЕК на ЛГ Edited January 8, 2008 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Не се засягам. Сега се зачетох и си абсолютно прав! Но определено съм в еуфория! Интернета е магически! Просто... Щастие.. С къв акъл съм бил до сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts