tedy Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Хахахаха пич ти изби рибата с най-адекватния въпрос от последните 10 страници Но все пак празници, едно друго... предполагам още изтрезняваш или си пред следващия рунд на масата та простено ти е Ти недей ся , кома не се знае какви изненади ще изкара, а и ако гледаме парите, имат междинна тарифа между тез на Лангейм (говоря за 28 левовата), която е далеч от 35 лв на лангейм, но е по-добра от 20 левовата (след като стане 6 мегабита). Стига разбира се да оправят и стабилността. Така че ако лангеймската за 20 лв му е малко (7 мбит локална, но външния е 3-4-5 и 5-600 кбит ъп), а 35 лв са му много, 6/1 мбит за 28 лв може да се окаже добра средна работа Но предвид стабилността, не е за препоръчване, а и 20лв ЛГ не е много далеч от тая за 28 лв, така че зависи и дали има покритие там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 вчера дадох заявка..горе долу за колко време ще дойдат? възможно ли е да дойдат на 20тия ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Възможно е... що да не е възможно. Целта на тея заявки е да съберат хора от даден район и да ги оправят всичките, а не да се размотават из града за 1 човек... в този ред на мисли - може да чакаш от 2-3 дена до 20 дена... или максималният брой дни, посочен спрямо твоята заявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 За всеки случай да го поясним това са 20 работни дни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 ее стига е тва е мн гадно..вече чакам цели 2 дена хаха ама сигурно ще дойдат след нова година..ще чакам кво да се прави.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 ее стига е тва е мн гадно..вече чакам цели 2 дена хаха ама сигурно ще дойдат след нова година..ще чакам кво да се прави.. Еми аз чаках само 2 седмици и от вчера съм тяхен абонат вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 27 страници обясняват, че е по-добро от ЕК, но кой да чете... Изглежда твоята хиперинтелигентност ти попречи да усетиш моята ирония. Извинявам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Еми аз чаках само 2 седмици и от вчера съм тяхен абонат вече на 20-левовата ли си ? как са ти впечатленията? с колко теглиш от дата.бг примерно и с колко торентите ? мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Изглежда твоята хиперинтелигентност ти попречи да усетиш моята ирония. Извинявам се. Нещо да не се засегна моето момче? Явно и други хора не са доловили "иронията", бликаща от всеки твой ред и по-скоро са те помислили за заблуден глупак (и май не са сгрешили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) Сега разбирам. Явно глупостта ти е пряко свързана с наклонностите ти. "Моето момче". Умен си. Забавляваш ме. И щом под "други" визираш Дядо, който видимо се шегува, си и хитър, освен умен. Ся остаа да дойдат.. Edited December 28, 2007 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) Еми аз чаках само 2 седмици и от вчера съм тяхен абонат вече Малко си чакал Красетууу. В кой точно ти е адреса. Ако ти беше около Мега Марината в Смирненски - да след Нова Година ще да е. Даже може и към февруари да отиде ако не си близо до някои суич. Кажи си адреса да ти кажа долу горе Бих ти препоръчал да си платиш нета за 1 месец на текущия доставчик. Иначе това което каза Бастен е напълно вярно. Работи се на райони. Обикновенно като се съберат по 6-7 заявки на едно място тогава. 20 работни дни = 1 месец. Ако си на някоя гадно място - и повече Edited December 28, 2007 by Flameseeker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 на 20-левовата ли си ? как са ти впечатленията? с колко теглиш от дата.бг примерно и с колко торентите ? мерси предварително Интернета е супер. Вярно е, че за няколко дена не мога да изкажа кой знае какви впечатления, но ето примерно един спийд тест от днес: Това е на 20 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) Не знам често ли ви се случва по 12 часа (досега, не се знае колко още) да нямате интернет (network cable is unplugged), но мен това много ме притеснява ако ще се случва често (дори веднъж месечно да е). Съпорта каза че ще предаде за проблема, за което благодаря, съпорта на ЛГ е супер. Обаче ако до довечера не дойде, за мен лично решавам да се върна на ЕК, там ми се е случвало 2 пъти за 4г. мисля, но с рестарт на модема се оправяше винаги поне. Особено ако работя вечер/нощем и спре ли, спира работата и до другия ден следобед едва ли ще го оправят. Често се случва спешно да ми трябва да не прекъсва нета за определен период за да не оставя някои неща недовършени, и сега това голямо прекъсване ме хвърли в тъча. Иначе 2 мнения няма, ако го има нета, е супер. Но явно е истина това което съм чувал за лан мрежите и прекъсванията. Дано се оправи скоро, че нета наистина е по-добър от на ЕК, стига да го има. Edited December 29, 2007 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Сега разбирам. Явно глупостта ти е пряко свързана с наклонностите ти. "Моето момче". Умен си. Забавляваш ме. И щом под "други" визираш Дядо, който видимо се шегува, си и хитър, освен умен. Ся остаа да дойдат.. Браво, психарьо, браво, моето момче. Това пак ли е част от твоята прословута ирония? Интересно ми е какво още може да роди твоята главица, зарадвай ни с още мозъчни пръдни. Чакам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Малко си чакал Красетууу. В кой точно ти е адреса. Ако ти беше около Мега Марината в Смирненски - да след Нова Година ще да е. Даже може и към февруари да отиде ако не си близо до някои суич. Кажи си адреса да ти кажа долу горе Бих ти препоръчал да си платиш нета за 1 месец на текущия доставчик. Иначе това което каза Бастен е напълно вярно. Работи се на райони. Обикновенно като се съберат по 6-7 заявки на едно място тогава. 20 работни дни = 1 месец. Ако си на някоя гадно място - и повече солунска 29..ама то сега са почивни дни така че надявам се след нова година да дойдат ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Нормалния период за чакане при 24 левова заявка е към месец. Там около тебе мисля че има суичове. Ама не се надявай да дойдем преди 15-20 януари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Нормалния период за чакане при 24 левова заявка е към месец. Там около тебе мисля че има суичове. Ама не се надявай да дойдем преди 15-20 януари. еми то тогава изтичат 20-те работни дни...ама защо трябва да ги чакам всичките тези 20 работни дни ... някой казват че са им се обадили на 4-5-тия ден.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) еми то тогава изтичат 20-те работни дни...ама защо трябва да ги чакам всичките тези 20 работни дни ... някой казват че са им се обадили на 4-5-тия ден.... един приятел подаде заявка към 2-3 часа следобед и на сутринта на другия ден го вързаха... друг го вързаха за месец и нещо и то само защото отиде и се оплака, вероятно щяха да го забравят... при Лангейм по този параграф всичко опира до късмет... Edited December 29, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 един приятел подаде заявка към 2-3 часа следобед и на сутринта на другия ден го вързаха... друг го вързаха за месец и нещо и то само защото отиде и се оплака, вероятно щяха да го забравят... при Лангейм по този параграф всичко опира до късмет... ем и аз на 20-тия ден ша хода да се оплаквам тогаз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 при Лангейм по този параграф всичко опира до късмет... А ако е карък като Теди ще го търсят 2-3 пъти точно когато е в другия край на града или просто на телефона му е свършила батерията (говоря наизуст - не се сещам какво беше при него но и него го търсиха на няколко пъти за да му прекарат нет-а)... Аз не съм бързал и те ме търсиха на 3-4 пъти но ме хващаха все в момент когато за по-малко от 40-50 минути не мога да се прибера и се разминавахме... е накрая успяха да ме включат и съм много доволен вече няколко месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Еми... Аз съм в Кършияка. Живея срещу Еscape... Колко шъ чакам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Еми... Аз съм в Кършияка. Живея срещу Еscape... Колко шъ чакам? Еми казаха ти, като се посъберат хора, мен ме потърсиха на 2 или 3-тия ден макар че съм доста далече от офисите и т.н., след това като не стана тоя ден, чаках 10-тина дена. Имай търпение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Съпорта каза че ще предаде за проблема, за което благодаря, съпорта на ЛГ е супер. Обаче ако до довечера не дойде, за мен лично решавам да се върна на ЕК, там ми се е случвало 2 пъти за 4г. мисля, но с рестарт на модема се оправяше винаги поне. Особено ако работя вечер/нощем и спре ли, спира работата и до другия ден следобед едва ли ще го оправят.Често се случва спешно да ми трябва да не прекъсва нета за определен период за да не оставя някои неща недовършени, и сега това голямо прекъсване ме хвърли в тъча. Иначе 2 мнения няма, ако го има нета, е супер. Но явно е истина това което съм чувал за лан мрежите и прекъсванията. Дано се оправи скоро, че нета наистина е по-добър от на ЕК, стига да го има. Теди как си уцелил тоя "бонус" нямам понятие.... Такова нещо поне на мен не се е случвало вече почти 8 месеца откак съм се вързал! За сметка на това Хоумлан ми съсипват нервите сега в Банкя с такива уникални дропове, че не знам в рамка ли да си слагам резултатите... а.к.а ... в онлайн игрите (платени) като се мре заради тия глупости е болезнено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 (edited) Има промяна в скоростите, едитнал съм първия пост. Към този момент: Edited January 2, 2008 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Има промяна в скоростите, едитнал съм първия пост. Към този момент: Гаро пак изтрепа рибата.Айде честито на печелившите от ЕКК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts