liquid Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Прегледай темата, има достатъчно скрийншотове по всяко време на денонощието правени и от двете тарифи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) Няма какво да е гледам. Помолих някой да направи тестове и да ги сложи тук тази вечер. EDIT: Защо да няма какво да гледаш?? Много е трудно 2-3 страници да поразгледаш назад, а всеки трябва да прави това, което искаш. Направо да кликнеш 2-3 пъти, за да върнеш страниците... ужас. Нито теб специално, нито който и да е било конкретно съм карал да прави каквото и да е било. Казах, ако някой има желане да пусне тестове тази вечер. Не говоря ли на български? Искам да вида как се държи "Най-добрият Интернет провайдер в Пловдив" вечерно време, по-специално през уикенда. Да беше пуснал един два теста вместо да ми говориш глупости! Edited November 25, 2007 by blame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) Няма какво да е гледам. Помолих някой да направи тестове и да ги сложи тук тази вечер.Защо да няма какво да гледаш?? Много е трудно 2-3 страници да поразгледаш назад, а всеки трябва да прави това, което искаш. Направо да кликнеш 2-3 пъти, за да върнеш страниците... ужас. Edit - ти да беше потърсил малко по-назад в темата, вместо да чакаш само ! А и като гледам не си особено развълнуван за ЛанГейм... след като си го нарекал ЛагнесГей в друга тема... изобщо какво те интересува тогава?! Сигурно за 4ти или 5ти път обяснявам, че ми трябваха данни за конкретната вечер, час, за това минали страници и постове не ми вършиха работа, от което разбирам, че си малко бавен с мисловната дейност...А то по-назад в темата има за всички други часове, освен за този, който ти искаш. Просто хората така правим тестовете, че да няма в събота/неделя вечерта... ама то си личи колко бързо мислиш, като хлебарка. Edited November 26, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) 20лв Pinging yahoo.com [66.94.234.13] with 32 bytes of data: Ping statistics for 66.94.234.13: Packets: Sent = 15, Received = 15, Lost = 0 (0% loss) Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 218ms, Maximum = 325ms, Average = 266ms Edited November 25, 2007 by ROBIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 (edited) Престоят ми 24/7 в LINAGE II ясно доказва, че връзката не прекъсва. Тарифа - 35 лева ЕДИТ: Може да погледнеш и ТОВА Edited November 25, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Защо да няма какво да гледаш?? Много е трудно 2-3 страници да поразгледаш назад, а всеки трябва да прави това, което искаш. Направо да кликнеш 2-3 пъти, за да върнеш страниците... ужас. Edit - ти да беше потърсил малко по-назад в темата, вместо да чакаш само ! А и като гледам не си особено развълнуван за ЛанГейм... след като си го нарекал ЛагнесГей в друга тема... изобщо какво те интересува тогава?! Сигурно за 4ти или 5ти път обяснявам, че ми трябваха данни за конкретната вечер, час, за това минали страници и постове не ми вършиха работа, от което разбирам, че си малко бавен с мисловната дейност... Благодаря на хората, които не задаваха малоумни въпроси и постнаха тестовете, за които помолих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) един съсед се премести на лангейм (кичука, до събота пазара) и го накарах да пусне няколк теста: Edited November 28, 2007 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 За такива тестове беше добре да го има и Лондон примерно и някой и друг град в Америка. На мен любими са ми Лондон, Париж и Виена - ето да допълня картинката: Ето и до сървърите които той е тествал - нещо неговия тест до сървъра в Рим ми се струва съмнителен (май и с Пловдивския сървър също) - пинг-а е близо 800мс което изобщо не е нормално - да не би да е свалял торенти в това време? btw. на 35 левовата тарифа съм аз... той на каква е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 на 20 лв. е ... ама е от няколко дни към тях. интересното е, че е платил 36 лв. за включване, а аз доколкото знам таксата е 24 лв. и 80 лв. (за 24 часа) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Има и междинна. Три са тарифите. Явно се е пуснал на средната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) Има и междинна. Три са тарифите. Явно се е пуснал на средната. аз знам за две - 20 и 35. коя е междинната? от преди малко (20 лв. в кичука): Edited November 28, 2007 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 на 20 лв. е ... ама е от няколко дни към тях. интересното е, че е платил 36 лв. за включване, а аз доколкото знам таксата е 24 лв. и 80 лв. (за 24 часа) Има и междинна. Три са тарифите. Явно се е пуснал на средната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 на 20 лв. е ... ама е от няколко дни към тях. интересното е, че е платил 36 лв. за включване, а аз доколкото знам таксата е 24 лв. и 80 лв. (за 24 часа) Само за включването ли е платил 36лв или включването + цената за от датата на включване до края на месеца? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Много ме радват като ми дават "касова бележка" като си плащам интернета, принтирана на обикновен А4 лист и скъсана прилежно с линийка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) Много ме радват като ми дават "касова бележка" като си плащам интернета, принтирана на обикновен А4 лист и скъсана прилежно с линийка. Хм, ми аз тогава да зема да се обадя да разваля заявката за прекарване .. Как може така, дори ЕК не си позволяваха такива измекярски истории да правят, и фактура и всичко даваха прилежно от касов папарат. Сега сериозно, наистина ли така дават бележките?! А фактура ако искам надали ще издават при плащане..? А и още нещо - те май са единствения доставчик с толкова малко каси за плащане. Казаха ми само в Панаира и в Тракия, че имали? Някои други имат по сто офиса в града. Може би това е един от начините да държат настрана някои клиенти за да не си натоварват мрежата с мързеливи клиенти, които не им се разкарва 10 километра да си плащат сметките всеки месец. Тва в кръга на шегата Edited November 28, 2007 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Ами то на Евроком май само това им е като хората. Иначе на моята работа си плащаме 42 лв на месец и ни идва и фактура... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 И в сградата където се намира 4ка-то може да си плащаш интернет-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 И в сградата където се намира 4ка-то може да си плащаш интернет-а Хехе ти откри топлата вода... или това или отговаряш на някой отпреди 3 месеца и половина най-малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Langame !?! Чудя се от къде да почна... Ситуация от преди малко: Един приятел (който идея си няма от техническата страна на нещата) има нещастието да ползва "гореизложения" набеден доставчик и от два дни няма интернет. На обаждане днес през деня му е разяснено, че причината НЯМА КАК да е у тъй набедения Ейнджълсофт, а трябва да е нещо в компютъра. Това му го обяснява жена, която и допълва, че няма защо да звъни отново в офиса . По-късно тази вечер т.е. преди около половин час отивам аз там поразглеждам положението и установявам, че имам връзка (т.е. пингвам) и gatеway -я и DNS сървърите им, но дотам оттам нататък няма никой - обаждам се по телефона на набедения за поддръжка човечец давам адреса и името на човека, който е сключил договора за доставка на НЕЩОТО, което в Лангейм наричат интернет и отговора му е: - Първо си занулете компютъра, ограмотете се малко и тогава звънете по телефона. И ми ЗАТВАРЯ. Звъня отново и питам как точно зануляването пречи в дадения случай Отговор: - Ми като не се представяш кой си така е ?!? Аз се обърках с едни други хора. При нас всичко е наред, незнам защо нямаШ нет. - Добре трябва ли да се обаждам на някой от двамата братя, за да получа някаква помощ? - питам аз. - Ако искаш обади се и на Господ ! - е отговора Мисля, че няма нужда от коментар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Мисля, че е коректно да уточниш в Лангейм ли звъниш?! Има телефони и на Netgroup и на други знайни и незнайни доставчици, които взимат нет от Langame... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 хаха .... а бе, не знам на кои телефони си звънял, ама аз имах "удоволствието" само един път да контактувам с хората от лангейм и попаднах на една патка, която се държа "с една идея" малко по-културно от твоя случай. общо взето тръгваше да навежда разговора точно в същата посока - че аз като клиент не съм разбирал, че не е при тях проблема и т.нат. .... накрая се оказа, че при тях има "недоизясняване" на един въпрос, който просто е от административен характер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 При вируси спират нета с изключение на filibe.net , освен това гледай да не са сменени DNS сървърите - 80.80.128.161 и 80.80.128.193 . Смешно е да плюеш целия доставчик, при положение, че поддръжката често е на други фирми, а именно тя куца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Ем за съжаление това е все по срещана картина а една моя позната на визио пък кво да каже в съседния блок и 1месец няма нет и като им се обади казват че имат авария и е ще е отстранят(баси ква е тая авария 1месец те ново трасе от София-Пловдив ли пускат нз..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) Мисля, че е коректно да уточниш в Лангейм ли звъниш?!Има телефони и на Netgroup и на други знайни и незнайни доставчици, които взимат нет от Langame... Не мисля, че това трябва да има някакво значение! Човекът си е прекарал Лангейм интернет, подписал е някакъв договор с този доставчик, и независимо кой му е локалния провайдър в договор с лангейм, съпорта трябва ПОНЕ да е малко от малко учтив. Поне на Вие да говори. Ужас. Егати отношението, на последния циганин от гетото, незавършил и 1 клас! Ебати! Аз ако попадна на такъв, не знам как ще протече разговора ни. Но добре че споменахте, та да записвам разговорите си със съпорта (вече съм записвал разни разговори за доказателства) и да видим как би реагирал Гаров в такива случаи. Едва ли ще има страхотната наглост да ги защити в такъв случай. В ЕК поне ВИНАГИ съм попадал на вежливи хора, в 100% от обажданията ми! Edited November 28, 2007 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Стига да успееш да се свържеш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts