TQ_ Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 Aparata si e palen komplekt - USB cable, TV cable, CD, kalaf i dokumenti. Nqma mp3. snima movie, snimki - 800x600 ili 1600x1200. I vav vseki 1 ot tiah po 3 rejima. ima digital zoom, samosnima4ka, 4erveni o4i, LCD display. Pamet - 8 MB v komplekta. Cena - 200 lv. В гаранция до април, няма никакви забележки, снима доста добре за парите си. Купих го преди около месец от друг участник във форума, но по празниците събрах пари и ми изпадна оферта за нещо по-добро Като единствен недостатък мога да посоча малкото сними които се правят с един комплект батерии (2 броя АА алкални) -> на максимална разделителна, макс качество, със светкавица, включен лсд и доста preview на направените снимки (абе разбирай нормална употреба без да се замислам за батериите) кара около 25-30 снимки -> все пак не е болка за умиране аз го ползвам с презареждащи се. Първият изявил интерес го получава понеже ми трябват парите за новия апарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted December 30, 2003 Author Share Posted December 30, 2003 UPDATE: Оказа се, че новия ми апарат работи с СД рам така, че сегашната ми карта няма да ми трябва. 128 mb PQI flash - za spravka nova e 41$, samo na nqkolko meseca e Апарата (описания горе комплект) + картата == 240 лв. ето и LINK към снимки правени с апарата -> както казах на открито прави смайващо добри снимки за цената си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.