Jump to content
BulForum.com

Visio

Recommended Posts

Да казаха ми че вече в понеделник всичко ще е 6 ... ама ще видим :)

Кво стана? Бачкат ли локалните? Или да се отказвам от преминаването към ВИЗИО?

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Локалите и на Визио и на Лангейм не работят :)но ако скоростите им са добри смисъл достигаш 300-400кб/с от торентите като при лангейм на 20лв си е добра оферта :) и по евтино прекарване

Локалите и на Визио и на Лангейм не работят :)но ако скоростите им са добри смисъл достигаш 300-400кб/с от торентите като при лангейм на 20лв си е добра оферта :) и по евтино прекарване

300-400 наистина е много добре. Аз сега макс тегля със 100 от арена. Айдя някой на ВИЗИО да даде инфо за скоростите тия дни...

Някой има ли информация за локалите ? Ще ги пускат ли пак ? Някой по-горе бе споменал че в понеделник щяло да ги има , но все още няма нищо. Има ли все пак светлина в тунела?

аз мисля скоро да мина на тях та да питам тези който са вече на визио:

1. Мрежата наземна ли е или външна и ако е външна поне стабилен ли е нета повреме на бури и т.н.

2 Скоростите наистина ли са както казват Гарантирани щото аз мисля да се пусна на тарифата от 36 лв дето е 6Mbit, обаче малко ме съмнява да е толкова наистина. Или с други думи да си стоя на евроком Д+ или визио 36лв 6МБ?

10х предварително :)

аз мисля скоро да мина на тях та да питам тези който са вече на визио:

1. Мрежата наземна ли е или външна и ако е външна поне стабилен ли е нета повреме на бури и т.н.

2 Скоростите наистина ли са както казват Гарантирани щото аз мисля да се пусна на тарифата от 36 лв дето е 6Mbit, обаче малко ме съмнява да е толкова наистина. Или с други думи да си стоя на евроком Д+ или визио 36лв 6МБ?

10х предварително :)

Дам то и аз смятам да се местя на VISIO :) ... самоче на 20лв. тарифа :laughing: пак пич по добре не оставяй на шибаният ЕВРОКОН :angry1 .. как не им писна всеки божи ден да ми сменят IP-то :angry:

и аз ша съм на визио обаче от края на май,че ек нали искат да се предплаща и ся ми е платено до май включително

бтв май ще се ползва локалната скорост през торент тракера ако сме доста на визио :)

Някой знае ли къде им е офиса в центъра, защото няколко пъти минавам покрай 11 август и не мога да ги намеря ? Извинявайте за тъпия въпрос, но на телефона им няма никой. Благодаря предварително ! :)

Някой знае ли къде им е офиса в центъра, защото няколко пъти минавам покрай 11 август и не мога да ги намеря ? Извинявайте за тъпия въпрос, но на телефона им няма никой. Благодаря предварително ! :)

11 Август номер 5 е точния адрес.Точно срещу "Каменица" ( или "Калигуа" ).Отгоре на сградата имам доста голям надпис "Visio" ( няма начин да не го видиш ).

случайно изкочи една информация за визиото...та значи човека бил на вип тарифата.от към скорости-никакъв проблем,през по голямата част от деня почти максималните обявени.обачеее,сплитерчето,което захранвало кабела/така ми го обясни/,по два пъти на седмица му горяло :blink:и ако е в петък,до понеделник докато дойде някой да го смени-нет няма.компа не е спиръл да работи...питах го не може да си купиш ти някакъв сплитер,дето няма да гори така.не знаеше,не ги разбира.ако някой е наясно с тия сплитери да хвърли малко светлина.само знам,че на визиото били китайски...

Незнам при вас как е , но при мен през деня и особено вечер до към 23:30 международния е отврат.

Адски висок пинг и пр.. Сещате се.. online games немогат да се цъкат.

Нещата се оправят през ноща до към 11 на обяд.. и след това пак се влошава.

Това е от доста време вече втора седмица може би.

В Тракия съм.

Нека някой сподели впечатления, защото след спирането на локалите качеството на предлаганата от VISIO услуга при мен падна. И в момента изобщо не съм доволен - пак мисля за алтернативи и дори за връщане към EK. Предвидливо си го спрях с молбичка срещу 2 лв, а модема все още си е закачен :P

Незнам при вас как е , но при мен през деня и особено вечер до към 23:30 международния е отврат.

В Тракия съм.

Нека някой сподели впечатления, защото след спирането на локалите качеството на предлаганата от VISIO услуга при мен падна. И в момента изобщо не съм доволен - пак мисля за алтернативи и дори за връщане към EK. Предвидливо си го спрях с молбичка срещу 2 лв, а модема все още си е закачен :P

И при мен е така горе-долу от седмица и направо полудявам..напомня ми за ЕК.Аз съм в Кършияка и постоянно им звъна,но винаги получавам едни и същи отговори :angry1 .Утре мисля да ходя до офиса им,че то по телефона се видя,че няма смисъл.

И при мен,и не само външен но повечето е бг пиъринга

Дисконекти,разкачвания по хиляда пъти на ден

Тва е от спирането на локалите насам,в центъра съм

Как в тоя дрислив Пловдив един свестен доставчик не се намери вече 10г незнам :angry:

В Тракия съм.

Здрасти, и аз бях на ВизиоНет за месец. Въпреки, че си платих чинно 36-те лева, и 42 (които станаха 45, защото ударната група ми била взела протокола 5 дена по-рано), зачаках хубавия Нет за 42 лева (1мбит международен + 3мбит бг), но нейсе - имах нет 5 дни за цял месец... оттогава все "..ами имаме проблеми, сървърите са претоварени, програмата се бъгна, хората недостигат..." и прочие глупости... И аз съм в Тракия, но си минах на Гигата за 20 кинта - и о чудо... 100К ... международен :). В интерес на истината, за година и малко 3 пъти ми е спирал нета на гигата, и то поради причнини независещи от доставчика.Относно локалите няма да говорим, те така или иначе не влизат в сметката... сървъра на гигата поне се ъпдейтваше постоянно, докато тоя на Нет Визио няма нищо ново - всичко се търси из рикуестите из форума, или из дебрите на сървърите..

Извинявам се за дългия пост, но просто не се сдържах. 80 кинта съм дал и както гледам напразно.

Те зарибиха хората като намалиха инсталационната такса от 72 на 36, пускат ти 5 10 дена супер нет и после.... Мизерия и това си е... НЕ МИНАВАЙТЕ НА ВИЗИО.......

Международния днес показва около 500к :). Българския си стои 80к. до утре съм сигурен че международния ще спадне на 40к, както си беше и преди. Иначе се възползвам от еднодневната оферта и дърпам яко международни :D

Международния днес показва около 500к :). Българския си стои 80к. до утре съм сигурен че международния ще спадне на 40к, както си беше и преди. Иначе се възползвам от еднодневната оферта и дърпам яко международни :D

Да , от тази сутрин нещата се пооправиха . И аз успях да дърпам малко с 250 к международен.

Предполагам е бонус заради проблемите напоследък :rolleyes:

Но за да кажа твърдо добра дума за даден доставчик искам да издържи поне 2-3 месеца без сериозни проблеми. Това ми се е случвало само с EK.

Айде и аз да си кажа мнението.

Преди две три години бях на Визио. Наистина скоростите бяха много добри, но имаше един основен проблем - половината месец нета просто го нямаше или по точно казано като гръмнеше веднъж и нямаше нет със седмици. Точно поради тази пречина се отказах от този доставчик, а доколкото чета и слушам от познати тези проблеми все още съществуват. Докато кабелите на Визио висят по блоковете нищо няма да е в ред.

Информация, за която искам потвърждение или опровержение...:

Визио тарифа 60 лв :

БГ - 10 МБ/с

външен - 3 МБ/с

тая тарифа я няма на сайта им, а тези скорости ми ги каза познат ,който е техен абонат,

ама просто не мога да му повярвам!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...