casperpld Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Да казаха ми че вече в понеделник всичко ще е 6 ... ама ще видим Кво стана? Бачкат ли локалните? Или да се отказвам от преминаването към ВИЗИО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Локалите и на Визио и на Лангейм не работят но ако скоростите им са добри смисъл достигаш 300-400кб/с от торентите като при лангейм на 20лв си е добра оферта и по евтино прекарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Локалите и на Визио и на Лангейм не работят но ако скоростите им са добри смисъл достигаш 300-400кб/с от торентите като при лангейм на 20лв си е добра оферта и по евтино прекарване 300-400 наистина е много добре. Аз сега макс тегля със 100 от арена. Айдя някой на ВИЗИО да даде инфо за скоростите тия дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 през деня е ок нета винаги 20лв тарифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Някой има ли информация за локалите ? Ще ги пускат ли пак ? Някой по-горе бе споменал че в понеделник щяло да ги има , но все още няма нищо. Има ли все пак светлина в тунела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 аз мисля скоро да мина на тях та да питам тези който са вече на визио: 1. Мрежата наземна ли е или външна и ако е външна поне стабилен ли е нета повреме на бури и т.н. 2 Скоростите наистина ли са както казват Гарантирани щото аз мисля да се пусна на тарифата от 36 лв дето е 6Mbit, обаче малко ме съмнява да е толкова наистина. Или с други думи да си стоя на евроком Д+ или визио 36лв 6МБ? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 аз мисля скоро да мина на тях та да питам тези който са вече на визио: 1. Мрежата наземна ли е или външна и ако е външна поне стабилен ли е нета повреме на бури и т.н. 2 Скоростите наистина ли са както казват Гарантирани щото аз мисля да се пусна на тарифата от 36 лв дето е 6Mbit, обаче малко ме съмнява да е толкова наистина. Или с други думи да си стоя на евроком Д+ или визио 36лв 6МБ? 10х предварително Дам то и аз смятам да се местя на VISIO ... самоче на 20лв. тарифа пак пич по добре не оставяй на шибаният ЕВРОКОН .. как не им писна всеки божи ден да ми сменят IP-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 и аз ша съм на визио обаче от края на май,че ек нали искат да се предплаща и ся ми е платено до май включително бтв май ще се ползва локалната скорост през торент тракера ако сме доста на визио Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Някой знае ли къде им е офиса в центъра, защото няколко пъти минавам покрай 11 август и не мога да ги намеря ? Извинявайте за тъпия въпрос, но на телефона им няма никой. Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sla4o Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Някой знае ли къде им е офиса в центъра, защото няколко пъти минавам покрай 11 август и не мога да ги намеря ? Извинявайте за тъпия въпрос, но на телефона им няма никой. Благодаря предварително ! 11 Август номер 5 е точния адрес.Точно срещу "Каменица" ( или "Калигуа" ).Отгоре на сградата имам доста голям надпис "Visio" ( няма начин да не го видиш ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 случайно изкочи една информация за визиото...та значи човека бил на вип тарифата.от към скорости-никакъв проблем,през по голямата част от деня почти максималните обявени.обачеее,сплитерчето,което захранвало кабела/така ми го обясни/,по два пъти на седмица му горяло и ако е в петък,до понеделник докато дойде някой да го смени-нет няма.компа не е спиръл да работи...питах го не може да си купиш ти някакъв сплитер,дето няма да гори така.не знаеше,не ги разбира.ако някой е наясно с тия сплитери да хвърли малко светлина.само знам,че на визиото били китайски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Незнам при вас как е , но при мен през деня и особено вечер до към 23:30 международния е отврат. Адски висок пинг и пр.. Сещате се.. online games немогат да се цъкат. Нещата се оправят през ноща до към 11 на обяд.. и след това пак се влошава. Това е от доста време вече втора седмица може би. В Тракия съм. Нека някой сподели впечатления, защото след спирането на локалите качеството на предлаганата от VISIO услуга при мен падна. И в момента изобщо не съм доволен - пак мисля за алтернативи и дори за връщане към EK. Предвидливо си го спрях с молбичка срещу 2 лв, а модема все още си е закачен Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Незнам при вас как е , но при мен през деня и особено вечер до към 23:30 международния е отврат.Адски висок пинг и пр.. Сещате се.. online games немогат да се цъкат. Нещата се оправят през ноща до към 11 на обяд.. и след това пак се влошава. Това е от доста време вече втора седмица може би. В Тракия съм. Нека някой сподели впечатления, защото след спирането на локалите качеството на предлаганата от VISIO услуга при мен падна. И в момента изобщо не съм доволен - пак мисля за алтернативи и дори за връщане към EK. Предвидливо си го спрях с молбичка срещу 2 лв, а модема все още си е закачен И при мен е така горе-долу от седмица и направо полудявам..напомня ми за ЕК.Аз съм в Кършияка и постоянно им звъна,но винаги получавам едни и същи отговори .Утре мисля да ходя до офиса им,че то по телефона се видя,че няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 И при мен,и не само външен но повечето е бг пиъринга Дисконекти,разкачвания по хиляда пъти на ден Тва е от спирането на локалите насам,в центъра съм Как в тоя дрислив Пловдив един свестен доставчик не се намери вече 10г незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 При мен положението същото отвратително, немога си сваля нищо отвън 12-20к с постоянни накъсвания. Дано да се оправят , че иначе блях .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Незнам при вас как е , но при мен през деня и особено вечер до към 23:30 международния е отврат.Адски висок пинг и пр.. Сещате се.. online games немогат да се цъкат. Нещата се оправят през ноща до към 11 на обяд.. и след това пак се влошава. Това е от доста време вече втора седмица може би. В Тракия съм. Нека някой сподели впечатления, защото след спирането на локалите качеството на предлаганата от VISIO услуга при мен падна. И в момента изобщо не съм доволен - пак мисля за алтернативи и дори за връщане към EK. Предвидливо си го спрях с молбичка срещу 2 лв, а модема все още си е закачен Здрасти, и аз бях на ВизиоНет за месец. Въпреки, че си платих чинно 36-те лева, и 42 (които станаха 45, защото ударната група ми била взела протокола 5 дена по-рано), зачаках хубавия Нет за 42 лева (1мбит международен + 3мбит бг), но нейсе - имах нет 5 дни за цял месец... оттогава все "..ами имаме проблеми, сървърите са претоварени, програмата се бъгна, хората недостигат..." и прочие глупости... И аз съм в Тракия, но си минах на Гигата за 20 кинта - и о чудо... 100К ... международен . В интерес на истината, за година и малко 3 пъти ми е спирал нета на гигата, и то поради причнини независещи от доставчика.Относно локалите няма да говорим, те така или иначе не влизат в сметката... сървъра на гигата поне се ъпдейтваше постоянно, докато тоя на Нет Визио няма нищо ново - всичко се търси из рикуестите из форума, или из дебрите на сървърите.. Извинявам се за дългия пост, но просто не се сдържах. 80 кинта съм дал и както гледам напразно. Те зарибиха хората като намалиха инсталационната такса от 72 на 36, пускат ти 5 10 дена супер нет и после.... Мизерия и това си е... НЕ МИНАВАЙТЕ НА ВИЗИО....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 За всички тарифи има лимит до 35 връзки.. че то само за брауз ли ще е тоя нет.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 От няколко часа нет-а ми е много хубав,дано са разрешили проблема.Но точно като се оправи lineage-a се скапа..... Ако не едното,другото ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Международния днес показва около 500к . Българския си стои 80к. до утре съм сигурен че международния ще спадне на 40к, както си беше и преди. Иначе се възползвам от еднодневната оферта и дърпам яко международни Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Международния днес показва около 500к . Българския си стои 80к. до утре съм сигурен че международния ще спадне на 40к, както си беше и преди. Иначе се възползвам от еднодневната оферта и дърпам яко международни Да , от тази сутрин нещата се пооправиха . И аз успях да дърпам малко с 250 к международен. Предполагам е бонус заради проблемите напоследък Но за да кажа твърдо добра дума за даден доставчик искам да издържи поне 2-3 месеца без сериозни проблеми. Това ми се е случвало само с EK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelev Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Айде и аз да си кажа мнението. Преди две три години бях на Визио. Наистина скоростите бяха много добри, но имаше един основен проблем - половината месец нета просто го нямаше или по точно казано като гръмнеше веднъж и нямаше нет със седмици. Точно поради тази пречина се отказах от този доставчик, а доколкото чета и слушам от познати тези проблеми все още съществуват. Докато кабелите на Визио висят по блоковете нищо няма да е в ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0l Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Тарифа 42 лв. 23:41 ч. 30 април 2007 г.: + Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Тарифа 42 лв.01:28 ч. 1 май 2007 г.: + Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Пуснали са форума забелязвам forum.netvisio.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Информация, за която искам потвърждение или опровержение...: Визио тарифа 60 лв : БГ - 10 МБ/с външен - 3 МБ/с тая тарифа я няма на сайта им, а тези скорости ми ги каза познат ,който е техен абонат, ама просто не мога да му повярвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.