Jump to content
BulForum.com

Visio

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply
  On 10/3/2010 at 7:55 AM, root666 said:

Точно, питам не само ако чете някой от фирмата, а и клиенти да споделят опит.

Добре, мислиш ли че някой клиент на Визио ще ти каже, ами що е такава ситуацията, нека ти прекарат директно оптиката до входа и т.н? Ако наистина искаш точна информация, се обади на Визио.

On 10/3/2010 at 5:19 AM, root666 said:

Здравейте, в нова кооперация съм на Георги Кондолов 3, интересува ме откъде ще ми прекарате кабела - не желая висящи кабели през прозорци идващи от дърветата. Пред кооперацията има предвидени черни тръби през които кабелите да влязат в мазетата и оттам кутии от гипсокартон по етажите. Как мога да се свържа с локалния техник да чуя неговото становище?

Хайде стига си замазвал положението.Видно е от питането,че отговор може да ти дадат само тези ,които ще се наемат с инсталиране и пускане на нета от Визио,т.е. служител от тази фирма.Хората ти казаха ясно,че това не е фирмения форум,а ти пак се инатиш :confused

On 10/3/2010 at 5:19 AM, root666 said:

Здравейте, в нова кооперация съм на Георги Кондолов 3, интересува ме откъде ще ми прекарате кабела - не желая висящи кабели през прозорци идващи от дърветата. Пред кооперацията има предвидени черни тръби през които кабелите да влязат в мазетата и оттам кутии от гипсокартон по етажите. Как мога да се свържа с локалния техник да чуя неговото становище?

0886501006 - Димитър

• 2 weeks later...

Я кажете малко мнение за кичука, че тея ДСС ше им е*а майката. Един приятел е между Южен и Вапцаров и вика, че напоследък е много зле, постоянно спирал, друг на Вапцаров няма оплаквания. Аз лично живея на Даме Груев. Там как е положението има ли някой? Интересува ме прекъсва ли често (при лошо време примерно), пинга как е? Скорост не ми трябва чак толкова - всичко над 15мбит няма как да го усетя. Важно ми е да е стабилна връзката и да няма пинг.

On 10/18/2010 at 1:05 PM, platis said:

Я кажете малко мнение за кичука, че тея ДСС ше им е*а майката.

Опашката за желаещи започва от гарата в Бургас. Дори нарастват желаещите за по-предно място и бизнеса - пари срещу ред започва да придобива внушителни размери като оборот :beer:

Един приятел е между Южен и Вапцаров и вика, че напоследък е много зле, постоянно спирал, друг на Вапцаров няма оплаквания. Аз лично живея на Даме Груев. Там как е положението има ли някой? Интересува ме прекъсва ли често (при лошо време примерно), пинга как е? Скорост не ми трябва чак толкова - всичко над 15мбит няма как да го усетя. Важно ми е да е стабилна връзката и да няма пинг.

Имам наблюдения от няколко познати в различни райони на Пловдив. Принципа тук е като при руската рулетка: или ще имаш сносен нет или ще имаш нет когато му скимне да дойде. До коматевския възел е в киреча (един познат). До парка Кронщад е добре (един познат). В центъра (идеалния център) е също зле (2 мои познати).

Външен пиъринг... скорости на сваляне над 100к/с - Великденска мечта. Вътрешния не ме вълнува защото няма значение колко е.

Я кажете малко мнение за кичука, че тея ДСС ше им е*а майката. Един приятел е между Южен и Вапцаров и вика, че напоследък е много зле, постоянно спирал, друг на Вапцаров няма оплаквания. Аз лично живея на Даме Груев. Там как е положението има ли някой? Интересува ме прекъсва ли често (при лошо време примерно), пинга как е? Скорост не ми трябва чак толкова - всичко над 15мбит няма как да го усетя. Важно ми е да е стабилна връзката и да няма пинг.

Бях на Визио 5 г. и през последните 2 г. имат голямо подобрение в Кичука.

Съдя по себе си!Зад "Камела" съм и мога да кажа, че бях доволен.Много рядко да прекъсне, но прекъсне ли го оправят до 2 ч.

Много са ги стегнали и вече всяка повреда се записва и отстранява на деня.

Съпорт ми беше Димитър Дойчев.

• 1 month later...
  On 10/21/2010 at 4:35 PM, RAMireZ said:

Днес 21.10.2010 между 12:30 и 13:00 часа беше извършен поредния вандалски акт срещу LAN мрежата на Visio и Blizoo.

Нарязани са над 50 кабела към клиенти на 2-та доставчика. Странното е че са рязани само LAN кабели,

оптичните влакна на Coolbox и коаксиалните кабели на Blizoo и DCC не са докоснати.

Аварийния екип на Visio, отговарящ за района (бул. Никола Вапцаров 21-55) ще бъде благодарен на всеки, който има информация,

която ще доведе до разкриването на извършителите на този просташки акт.

Моля свържете се с нас или тук на PM или на дежурните аварийни телефони - 032/624-394 и 0886501006.

21102010685.jpg 21102010687.jpg 21102010689.jpg

Моля да не се започва излишен спор кой е извършил рязането и да не се правят догадки без нужните доказателства.

брутално...някой да даде мнение как е нета на визио около панаира?!

On 12/15/2010 at 7:39 PM, viiipeer_ said:

То това си е чиста набутвация, хората се "връщат" в ерата на интернета.

Ако не ти трябва да дърпаш или качваш в чужбина, а само да браузиш, не виждам проблем cool.gif

Все пак...цената е едно, а качеството нещо различно. Някой има ли на визио до панаира да даде едно мнение?

On 12/15/2010 at 7:39 PM, viiipeer_ said:

То това си е чиста набутвация, хората се "връщат" в ерата на интернета.

Спрямо цените от мобилните оператори,това си е подарък - все пак е неограничен от към трафик.

Ми вчера показах на мой познат какви са ми скоростите на 20лв. тарифа Визио и резултата беше 2 мегабита UP/DOWN. международен и 16 мегабита български трафик. Както казах тарифата ми е 20 мегабита международен 100 локален и 100 български . за 20лв. :rolleyes: Приятеля ми е на близуу 24мегабита и вика че и при него не е цветущо положението.

On 12/16/2010 at 4:58 PM, ivwera said:

Ми вчера показах на мой познат какви са ми скоростите на 20лв. тарифа Визио и резултата беше 2 мегабита UP/DOWN. международен и 16 мегабита български трафик. Както казах тарифата ми е 20 мегабита международен 100 локален и 100 български . за 20лв. :rolleyes: Приятеля ми е на близуу 24мегабита и вика че и при него не е цветущо положението.

Ти ако вярващ на speedtest.net значи си се объркал.На мен на VISIO speedtest към Пловдив 140 MB

стават бъгове.И знае6 ли колко програми и антивиросни могат могат да ти ограничават трафика.

А ако е така за6то на моят лаптоп показва 40 а на жената 2 ........ къде е проблема в крущката или в енергото :confused :confused :excl: :woot

замислил ли си се че може и да имащ вирус или пак локал диск :"C ": ДА ТИ Е НА 99% ПАЛЕН :confused

On 12/23/2010 at 5:13 PM, mainichkata said:

Ти ако вярващ на speedtest.net значи си се объркал.На мен на VISIO speedtest към Пловдив 140 MB

стават бъгове.И знае6 ли колко програми и антивиросни могат могат да ти ограничават трафика.

А ако е така за6то на моят лаптоп показва 40 а на жената 2 ........ къде е проблема в крущката или в енергото :confused :confused :excl: :woot

замислил ли си се че може и да имащ вирус или пак локал диск :"C ": ДА ТИ Е НА 99% ПАЛЕН :confused

Близо 5 години съм абонат на Визио и мога да кажа че преди ( в началото )когато тарифите бяха за 1 мегабит интернета беше отличен и нямаше по добра алтернатива в Пловдив. Последните три години вдигнаха скоростите но стабилноста е под всякаква критика. В пиковите часове е много слаб , прекъсва, пинговете с 4 цифрени числа.

Та проблема не е в моя комп в случая лаптоп , ползвам и на още 3 места интернет и знам за какво става въпрос. На абонатното място където е Визио има още 3 компа и на всичките едно и също показва.

20 мегабита си държи ама от 4 до 10часа сутрен. Най общо казано интернет има в часовете когато активно се почива.

Как е положението на 5 левовата тарифа, девойката от офиса ме предупреждава че международния става за скайп, поща и нищо повече. Хм, сега съм на мобилния на Гл...л и положението не е по-добро, ама не ми се дават повече кинти за кабеларки.

Весели празници на всички!

Международния е пълна трагедия.Снощи бях в един познат и се наложи да дръпна 15мб програма от щатски сървър.Свалях с около 30кб/с като на моменти се вдигаше до 120 и падаше до 15.

5-левовата тарифа пише 1мегабит, което е пълен ташак, защото явно ще е и на моменти.

Един съсед мисли да пуска нея (след като отдавна плаща 27 лв на бтк само за нет), въпреки че го разубеждавам, ама той "да пробва", все пак няма да е с договор.

Дори в доста бг страници има код, които зареждат нещо отвън, а дори един скайп да не може да пусне като хората, не е работа тва. А той даже не играе, но пък и не ползва много нет (само децата му), ама поне пинга ще му спадне уж (сега е 50-60 мс към Бг с скапания бтк).

On 1/3/2011 at 11:13 AM, tedy said:

5-левовата тарифа пише 1мегабит, което е пълен ташак, защото явно ще е и на моменти.

Един съсед мисли да пуска нея (след като отдавна плаща 27 лв на бтк само за нет), въпреки че го разубеждавам, ама той "да пробва", все пак няма да е с договор.

Дори в доста бг страници има код, които зареждат нещо отвън, а дори един скайп да не може да пусне като хората, не е работа тва. А той даже не играе, но пък и не ползва много нет (само децата му), ама поне пинга ще му спадне уж (сега е 50-60 мс към Бг с скапания бтк).

Как да няма договор? Според това което прочетох има договор за една година и трябва да предплатиш всички такси за тази година, поне така пише на сайта им.

* Месечен абонамент: 5 лв.

* Международен интернет - 1 мегабит

* Български интернет - 100 мегабита

* Пловдивски пиъринг - 100 мегабита

* Локална скорост - 100 мегабита

* Статичен реален IP-адрес

* Договор за една година. Първият месец е бонус!

* Без ограниченя по трафик

* Безплатна телевизия на Вашият компютър

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...