FrAgMaKeR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Направо не е за вярване.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 а бе Визио в последно време гледам че доста се очовечиха.Скоростите им ги дигат и то за 2-ри път след 1.01.2007г.Съпорта е подобрем,макар и пак да има леки прекъсвания на нета при бури,ама.....Става интерестно в Пловдив,взе малко от малко да има конкуренция в тази сфера-не както преди.Сега Евроком Лан,ЕйнджълСофт,Визио,даже може да спомена БТК, има и малки фирми,които са на сцената.Ще става интерестно занапред ,да се надяваме - щото от това сме печеливши именно ние - интернет потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ако тези скорости наистина се поддържат, за момента Визио е най-добрия избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Тея скорости са фалшименто... Сигурен съм че LaN ще го потвърди... според мен са обединили бг-то и международния в един канал и го представят като гарантиаран, без точно да уточнят какво е реалното съотношение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ако това е реално още утре се връзвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Няма промяна във скоростите поне за сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xzone Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 реално какво е положението от софийските тракери 60К от bt.wrzru.com 200К и то не винаги предишния път когато вдигаха скоростите им трябваше 1 месец да си оправят всичко и да се нормализират скоростите надявам се че и този път ще е така защото ако се задържи така за никъде не е и това са скоростите на 42лв. тарифа в момента може да се окаже че тези на 20лв имат същите скорости Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 В един друг форум някой се беше изказал ме 1Mbps на Visio е всъщност 320kbps Външен и 768kbps Български... които са на независими канали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 одеве свалих един торент от арената с около 800 КБ ( ~ 6 Мбит - а ) на 42 лв та тарифа изглежда почва да се усеща увеличението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 В един друг форум някой се беше изказал ме 1Mbps на Visio е всъщност 320kbps Външен и 768kbps Български... които са на независими канали. Аз това и очаквам, няма как да е имаче, те са го и загатнали, защото излиза, че предлагат по-високи скорости от София. Което е невъзможно от където и да го погледнеш. Но чакам да разбера какви са точно съотношенията, преди да се вържа. А ще се вържа, защото... с тоя Евроком за никъде не сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaqdliweca Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Аз това и очаквам, няма как да е имаче, те са го и загатнали, защото излиза, че предлагат по-високи скорости от София. Което е невъзможно от където и да го погледнеш. Но чакам да разбера какви са точно съотношенията, преди да се вържа. А ще се вържа, защото... с тоя Евроком за никъде не сме. http://www.interbild.net/index.php?s=prices Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sla4o Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Аз това и очаквам, няма как да е имаче, те са го и загатнали, защото излиза, че предлагат по-високи скорости от София. Което е невъзможно от където и да го погледнеш. Но чакам да разбера какви са точно съотношенията, преди да се вържа. А ще се вържа, защото... с тоя Евроком за никъде не сме. Za momenta na 20-leva tarifata na Visio ima6 40Kb mejdunaroden i 88Kb bg.Za drugite tarifi nqmam vpe4atlenie za sega.42-kata v 4as pikovete e dosta slaba no spadne li malko trafika, ima6 edno 600-700Kb/sec download ot bg. P.P sujalqvam za 6liokovicata, no nqmam nito flex, nito bgr v momenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 сега им звъннах...скоростта е сумарна от бг+международен като жената не можа да ми каже кой колко е,но се предполага,че бг-то е към 2-3 пъти по бързо от международния. ъплоуда е симетричен.май ще се минава към визиото другия месец пишете който е сключил наскоро договор тези "гарантирани скорости" наистина ли са гарантирани Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 май скоростите са 1:3 -интер/бг.Което ще рече някъде 32к:96к-нящо такова май ша са получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sla4o Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Мисля, че го написах точно и ясно. 40Кб/сек интернешенъл и 88Кб/сек български трафик.Това ви представлява 1 Mbit/s ( 20 лв на месец ).Гарантирани са скоростите от страна на Визио.Например в момента от дата.бг в никакъв случай не можеш да 88Кб/сек по простата причина, няколко хиляди човека теглят от нея в същия момент (заради безплатната търсачка).Иначе от вън, под 37-38 Кб/сек не ми пада.Това е от мои наблюдения, надявам се че съм помогнал. П.П Вече съм си вкъщи и имам кирилица tongue.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Мисля, че го написах точно и ясно. 40Кб/сек интернешенъл и 88Кб/сек български трафик.Това ви представлява 1 Mbit/s ( 20 лв на месец ).Гарантирани са скоростите от страна на Визио.Например в момента от дата.бг в никакъв случай не можеш да 88Кб/сек по простата причина, няколко хиляди човека теглят от нея в същия момент (заради безплатната търсачка).Иначе от вън, под 37-38 Кб/сек не ми пада.Това е от мои наблюдения, надявам се че съм помогнал. П.П Вече съм си вкъщи и имам кирилица tongue.gif тва е просто перфектно значи за 30кинта,щото на тая тарифа ша съм,ша имам пак 150к международен/колкото имам и ся на ек/,но бг ще ми е 350к ъплоуда трябва и той да е толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 За 24 лева ще сваляте с 250кб бг ! проверете ако не вярвате в http://netvisio.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 За 24 лева ще сваляте с 250кб бг !проверете ако не вярвате в http://netvisio.net Ми не вярваме... На теб не вярваме повече, от колкото не вярваме на сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0l Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ми не вярваме... На теб не вярваме повече, от колкото не вярваме на сайта. И така е по-добре. Девизът на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" важи и в интернета, но не и в смисъл на брой клиенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Мисля, че го написах точно и ясно. 40Кб/сек интернешенъл и 88Кб/сек български трафик.Това ви представлява 1 Mbit/s ( 20 лв на месец ).Гарантирани са скоростите от страна на Визио.Например в момента от дата.бг в никакъв случай не можеш да 88Кб/сек по простата причина, няколко хиляди човека теглят от нея в същия момент (заради безплатната търсачка).Иначе от вън, под 37-38 Кб/сек не ми пада.Това е от мои наблюдения, надявам се че съм помогнал. П.П Вече съм си вкъщи и имам кирилица tongue.gif Добре де,download-а разбрах,ами upload-а колко е? Симетричен ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Добре де,download-а разбрах,ами upload-а колко е? Симетричен ли е? така каза жената,с която говорих,че е симетричен...абе понеже от ек искат да им се предплаща и сега на практика съм с тях до края на май,ама сега ще питам точно до кога съм платил и ще им кажа да не чакат повече пари от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sla4o Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Добре де,download-а разбрах,ами upload-а колко е? Симетричен ли е? Да.Симетричен е Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 @Sla4o, пусни един тест в speedtest.net довечера към 19-20 ч. да видим за какво става въпрос ... щото един приятел е на визио (20 лв.) и разправя, че откакто са ви отрязали локалните, всичко се е пренасочило навън и ми разправя, че вчера е измерил скоростта си - 8 k/s, която много играела. така че, пусни един тест в най-натоварените часове или събота/неделя, за да видим за какво иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Да.Симетричен е Довиждане Евроком! Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 А някой има ли представа дали отново ще пуснат сървъра на visio??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.