midas Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Абе тея некадърници имат ли форум да попсувам там? http://forum.netvisio.net/ Файда няма ама давай Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Няма и да псувам. Уговорих се с Ангел Гаров. Ще имам Лангейм. Визио повече пари от мен няма да видят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 от 12 август съм абонат на висио и съм в смирненски нета тук е ужасен айде първите дни си свалях с 300к и 4мб от торенти но после стана ужас зе да спира секи ден и тегля с 200 а вечер едва с 100.Във вторник нямаше цял ден нет и се обаждах два пъти на телефона за повреди и там ми казват да да ще предадем на техника и на др ден отидох в офиса и ми казаха че изгоряли няккакви кабели мисля до Нова година ако не го оправят да се местя Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 мисля до Нова година ако не го оправят да се местя Ъъъ до Нова година няма да го оправят, най-вероятно ще го развалят още повече. Препоръчвам ти за стабилен интернет БТК, ЕК, ДСС. Ако пък даржиш ЛАН провайдер може би да се ориентираш към ГГбит, в Смирненски нета им е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Ъъъ до Нова година няма да го оправят, най-вероятно ще го развалят още повече. Препоръчвам ти за стабилен интернет БТК, ЕК, ДСС. Ако пък даржиш ЛАН провайдер може би да се ориентираш към ГГбит, в Смирненски нета им е добър. а Ейнджъл софт да знаеш дали изобщо има в смирненски Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 а Ейнджъл софт да знаеш дали изобщо има в смирненски Да, има. (друг е въпроса дали наистина го има ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Не знам защо така се изказваш, ама ако имаш да отделиш 35 лв на месец за нет. Лангейм 35 = 1-4 MB от БГ торенти; ~1MB от data.bg; 700-900kB от външни сайтове; мигновено отваряне на сайтовете... Прекъсвания за 3 месеца - 1 път за 1 час като връзваха съседи и един път при големите гърмежи за 2 дни, когато никой ЛАН нямаше нет. Визио в нас се справиха за 4 дни да ми го пуснат и още 4 да оправят загубата на пакети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Имате ли проблеми с връзката в момента? Форума ми се отваря веднага, но почти нищо друго не върви и в България и навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 нета е в киреча и при мен !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Май има проблем с външния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Имате ли проблеми с връзката в момента? Форума ми се отваря веднага, но почти нищо друго не върви и в България и навън Май има проблем с външния. Май е при всички. и вчера имаше такъв проблем. Иначе сега ми отвори гуугъл след 10-20 секунди чакане , ама май само гугъл отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Значи общ проблем. Обадих се на поддръжката. Остава да разберем ще си свършат ли работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Значи общ проблем. Обадих се на поддръжката. Остава да разберем ще си свършат ли работата. Спокойно този проблем е при по-голямата част от клиентите на Визио.Остава само да се молим техниците да си свършат базо и качествно работата, за да може всички да сме доволни.До тогава можем само да чакаме и да се обаждаме на техниците/поддръжката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 ....Остава само да се молим техниците да си свършат базо и качествно работата.... Май не е работа за техниците. Всичко по IP адреси включително и Скайп си върви, пинга си е в норма, така че остава скапан DNS сървър - тоест работа за сисадмин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Май не е работа за техниците. Всичко по IP адреси включително и Скайп си върви, пинга си е в норма, така че остава скапан DNS сървър - тоест работа за сисадмин. Ами дано в най-скоро време всичките не проблеми с нета се решат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Проблема явно е масов. До момента не си бях ползвал нета от 17 часа насам (тогава констатирах някакви аномалий, но не ми се занимаваше) . Сега сядам пред монитора, опитвам се да заредя страница......йоци При рефреш в браузъра.... зарежда, ама не с тая скорост дето трябва. Обаждам се на съпорта, момчето отсреща - "ами не само при тебе е този проблем , в момента в София машините........ (нещо изломоти и не се разбра какво ) , дръж си компа 2 часа , до тогава трябва да се оправи , те сега хората масово са си напускали компютрите, до 2 часа ще се оправи" Като си прегледах как вървят заявките и какви отговори се получават...... не стигнах до извода че е заради масов download , голямо инфо ми дадоха , няма що Ако не ми трябваше да си върша работа в момента, щях да се изсмея на този коментар Баси , жалко че Гаров няма обхват при мене Гледам в форума на Визио един кометар от админите им " абе кво се оплаквате, нета ша е такъв къвто ви го пусна ! Силен , слаб, има , няма , квото ви пусна - тва ша е ! " . Бахти отношението. Групата дето поддържа моят район - върха са, шапка му свалям на Димитър Златански , грижи се момчето наистина за каквото зависи от него , предполагам само тва до момента ме задържа все още към Визио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 при мен пък нета зареждаше само форуми в дата нищо др и чат пат гугъл ама ся май се оправи одеве като зареди тарсачката в дата едвам с 80кб свалях добре,ся пък в скайп пиша на някой и оп излиза изван линия с трима човека така стана и званя на човека и пише ненамерен сървър и отписах се от скайп и се вписвам и ми дава скайп не е в състояние да се свърже само при мен ли е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Баси, като чета, направо ми идва да заподскачам от щастие, че ги сиктирдосах.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 И аз ги сиктирдосах... Вече не се и набутвам да им звъня. И да им звъниш и да не им звъниш все едно... От другия месец съм на Лангейм. Така и не можах да намеря някой да изкаже мнение как им е нета там, защото минават с радио модем, ама какъвто и да е, не може да е по-зле от Визио... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Как е нета при вас ? Оправи ли се ? При мен все още е все едно че съм влязъл през телефонното модемче отреди 6 години Сега влязох във форума на визио, там един е писал : На скоро дори в чата гледах някой как обясняваше че трябвало да се избива от трафика който са ни предоставили предишният (месец,ден,час) и за това сме имали загуби .. глупости колкото искаш ! (писано от техник без значение кой) . Не съм запознат с практиките на и-нет доставчиците, това по принцип възможно ли е да го направят, или е само вятър на устата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Как е нета при вас ? Оправи ли се ? При мен все още е все едно че съм влязъл през телефонното модемче отреди 6 години Сега влязох във форума на визио, там един е писал : . Не съм запознат с практиките на и-нет доставчиците, това по принцип възможно ли е да го направят, или е само вятър на устата ? Търгна, Тръгна!!! УРААА!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Просто се махайте от Визио, за Бога. Тея не заслужават да им дадеш и 1 лев. Всъщност в някоя по-бяла държава, би трябвало и да ги съдя, защото от 2 месеца съм им дал инсталационна + две месечни такси и интернета ми не е бил ОК за повече от 3 дни. Една четвърт от времето съм нямал нет, а през половината съм имал адска загуба на пакети и брутални lag peaks. Значи аз си плащам каквото е по договор, но те не го осигуряват. Четирите мегабита, не са просто негарантирани, а абсолютно нереални. Това си е чиста лъжа. Ако няма локални пиъри се дърпа с около 100-150 kB. Външния е леш, онлайн игри не може да се играят, поради бруталните загуби на пакети. АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН НЕТА СПИРА, ИЛИ СЕ СКАПВА ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ ВСЕ ЕДНО НЯМАШ! Нямат ЕЛЕМЕНТАРНА поддръжка и постоянно лъжат или говорят глупости като се обадиш. Така наречения "Денонощен GSM на аварийната група за района" е всъщност телефона на техника, който в 80% от случаите е или изключен, или просто не се вдига. Когато се вдигне ти се говорят пълни глупости как се работело и до половин-един час ще имаш нет. Всъщност се бавят с дни... Спирам да говоря, защото направо ми се приисква да им хвърля коктейл Молотов в офиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 NET-a на Визио си е много добър. Лошото идва когато възникне проблем. Support-a e малко бавен. Вчерашните проблеми се дължали на "масиран токов удар" - цитирам техник, с който говорих. Имат някакъв проблем с DNS сървър-а - отстранява се в момента. Проблеми има при всички ISP-та. Важното е да не са толкова често. Приятен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Нет-а на Визио е АБСОЛЮТЕН КЕНЕФ при мен. Както казах, би трябвало да ги съдя. В договора пише, че проблемите се отстраняват до 2 часа, но това НИКОГА не се случва. Два дни е по-реален срок, а понякога и това не им е достатъчно. Всъщност при мен проблема не е отстранен от месец и половина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.