Jump to content
BulForum.com

Visio

Recommended Posts

viiipeer_ said:
Като гледам скоростите на Визио са високи само кьм Пловдив!

Визио имат само добра локална скорост... другите скорости са им смешно ниски... международният им е под всякаква критика :)

234630175.png

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply
  viiipeer_ said:
Да,обаче забрави да кажеш,че си на 42лв.!

Твоят за без пари ли е ? ;)

Мисля, че темата е за визио, а лангеймци си имат отделна където да показват скорости ;)

Edit :

За да не става чат ще едитна този пост :)

я си виж поста горе и ми кажи къде пише твоята тарифа примерно, че изискваш другите да дават и такова инфо :P ;)

Визио от 2-3 дни са с изцяло подменена техника. Нета е съвсем различен вече. Даже и понятието "пикови часове" изчезна вече при мен ;) Все така да е.........

Наистина от няколко дни се вдигнаха скоростите. Аз съм на най-ниската тарифа - 20 лв. в Тракия.

Като се има предвид, че е неделя на обяд, мисля резултатите са задоволителни.

Преди въпросния 'upgrade' от страна на Visio международния ми не надвишаваше 70 - 80 KB/s.

Точно в този момент картинката е следната:

238191354.png 238190503.png

238190745.png 238191017.png

238191970.png

Забелязвам, че ping-a ми е доста висок , през ноща не беше така... :angry:

Честито на всички :lol:

Малко Оффтопик от моя страна,но имали някой тук който да сподели впечатления от Макстелеком ?

Иначе вярно че, Визио нещо са се взели в ръце на последък.Започвам да забелязвам едни скорости които от почти една година не бях виждал.

Ми нормално е да се стегнат .. нали сега визио е от семейството на ЕК-лан :D сега да видим кой ще победи титаничното кръвосмешение гига - ек - визио или енджълсофт ....

viiipeer_ said:
Пьрво откьде знаеш,че е на визио,второ от качеството на картината почти нищо не се разбира!

Знам защото това е моят кабел,а аз съм за сега към Визио логично е в този случай и лайното да е на Визио !На скоро навих един комшия да се върже и той и някой тъпанар визиовски за да си спести 15 метра кабел (на толкова е суича от мен) ми е резнал жицата и след това мощно с изолирбанда е мазал. А колкото за снимката сори , ще се опитам да направя по-добра. Обаждал съм се поне 5 пъти за тази простотия ама ония говеда ми вдигат рамене по телефона.А аз си мислех че, този номер с тиксото е запазена марка на ЕКК.

Edit: Голяма глупост тва за сплитера :D ! Ама едно време не видях интернет заради подобна дивотия на ЕКК. И сега колкото пъти го мерна тва всеки път избеснявам !

П.П пробвах и с фотоапарат но пак не се получава.Това е единственият ъгъл от който може да се снима и винаги излиза мазало на фонът на клоните.

Бъркаш - момците от Визио го изобретиха и след това други почнаха да се възползват от патента :) Обаче за сплитерите ме размаза... аз си мислех че Визио са с UTP кабели а сплитерите само за коаксиалните кабели за телевизията стават... може пък да се бъркам аз ама аналогичното нещо е switch или в най-лошия случай hub но не и сплитер... А за снимката - пробвай с фотопарат другия път - чувал съм че правели по-хубави снимки :P

Тия нови скорости нещо...

Спийд теста ми покзва 300-400к, пък като тръгна да свалям и над 150 не хваща (говоря за международния). И при вас ли е така ?

djadomraz said:
Бъркаш - момците от Визио го изобретиха и след това други почнаха да се възползват от патента :) Обаче за сплитерите ме размаза... аз си мислех че Визио са с UTP кабели а сплитерите само за коаксиалните кабели за телевизията стават... може пък да се бъркам аз ама аналогичното нещо е switch или в най-лошия случай hub но не и сплитер... А за снимката - пробвай с фотопарат другия път - чувал съм че правели по-хубави снимки :P

значи днеска проверих като ккви точно ги купуваме тези (сплитери) и се оказа че търговското им наименование е точно СПЛИТЕРИ говоря за едни клипсчета които като ги щракнеш веднъж и стават неразглобяеми съединения ( подобни на тях съм виждал по колите ). Понеже и аз в работата си използвам UTP за разни КИП и А,табла клоновете и връзките ги правя именно с тези джаджи. Контакта е перфектен и самата свръзка е хидро изолирана.Това съм го взаимствал от германците (а кой съм аз че, да споря с тях :P )Та ми стана чудно що и тези образи не ги ползват,не струват милиони ?! И много ме съмнява да са резнали само свободните чифтове и като им гледам изолирбанда си редставям кво ще стане по времето на лятните дъждове !

Тия нови скорости нещо...

Спийд теста ми покзва 300-400к, пък като тръгна да свалям и над 150 не хваща (говоря за международния). И при вас ли е така ?

В момента свалям от Пиратският залив с 60 - 130к .

Teddy-King said:
Торентите не са мерило за скорост...

Знам но понеже питаш.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...