Jump to content
BulForum.com

Mpeg to mp3

AGENT_ORANGE

Recommended Posts

A we ili ne se izrazqvash pravilno ili ne si naqsno s formatite. Mpeg (mpg) i avi sa video formati, dokato mp3 e sound => prevryshtane ot ednoto v drugoto si e nai-malkoto typo :) Predpolagam iskash da si drypnesh zvuka ot videoto. Naprimer imash si edin klip i iskash da si napraish takava mp3-ka. Emi togava ti preporychvam Cool Edit Pro.

A we ili ne se izrazqvash pravilno ili ne si naqsno s formatite. Mpeg (mpg) i avi sa video formati, dokato mp3 e sound => prevryshtane ot ednoto v drugoto si e nai-malkoto typo :) Predpolagam iskash da si drypnesh zvuka ot videoto. Naprimer imash si edin klip i iskash da si napraish takava mp3-ka. Emi togava ti preporychvam Cool Edit Pro.

mn sam si naqsno s formatite ;) :P oba4e iskam ot klip da go oburna v mp3 vuzmojno li e :confused

Mnogo lesno pusksh virtual DUB otvarqsh MPG ili MPEG i davash File > Save Wav

za 1min si gotov

Shiro ne sa te pitali dali e tupo ili ne ot video da se extraktne audio...no vsqka uvajavashta sebe si firma za pravene na programi za obrabotka na video vkarva opciqta Extract audio ....zashto li ?

ZGAN: fani mi procheti po-hubavo posta, tam pishe "prevryshtane". A toi ima predvid extract, tva sa razlichni neshta, za tva pisah che e typo. I daje moje da vidish, che i az sym spomenal programa za napravata na takova neshto. ne sym pisal, che e typo da extract-vash sound ot video, shtoto i az sym go prail tva s pochti sichkite si klipove.

Както ZGAN каза - правиш extract на аудиото с програма като Virtual DUB и след това ползаш енкодер от wav към mp3 - Audio Catalyst, Exact Audio Copy+Lame или каквото там имаш.

Vie pak napulno oburkvate choveka.Darechem ako si s XP imash si napravo po Default.... Windows Media Player na neia imash Butonche Copy From CD elementarno prosto davash start i toi pochva da ti gi Rip-va demek preobrashta ti gi ot kakavto i da e video format vadi samo SOUND koito razbiram che samo toi ti triabva....sled kato si izvurshi avtomatichno operaciite obiknoveno shte ti e zapisalo mp3-kite v My Documents-My music tva e filosofiata..

Аз не разбирам грам от XP - обяснете ми по-подробно (като на малоумник) как Default футкцията "Copy From CD" на Windows Media Player ще рипне аудиото от видеото...

:blink: :blink: :blink:

Ne znam az ot mnogo vreme karam na XP i ne mi e hi4 qsno kak s Media PLayer i kvo ob6to ima funkciqta Copy From CD moje6 da conver-na6 MPEG na MP3...

Prav e Tedy 4e sigurno tvoito XP e specialno...

Abe 4ovek ne gi slu6ai svali si Virtual DUB i mnogo lesno shte se opravi6 garantiram ti....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...