ThE_UfO Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 pictures: http://www.imdb.com/title/tt0432021/ http://media.movies.ign.com/media/605/605467/imgs_1.html trailer: http://movies.yahoo.com/feature/residentevilextinction.html Ще чакаме 2007 да видим какво ще донесе Като гледам трейлъра ще е готин както предишните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Вижда се нещо като пустиня , най-накрая разнообразяват обстановката edit : Vegas било Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Да треилъра е як обаче що ли си мисля че вече не следват историята на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade_ Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Тая 3 част ще е много зле.Ще ми се мандахерцат в няква си пустиня тъпа работа.Вместо да го направят як като първите две части те са го направили пълна боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 На какво е заприличал света... голяма пустиня... За мен е по-добре, че малко са разнообразили нещата в мястото на развитие на действието. От трейлъра изглежда, че няма да е лош филма (поне според мен) ама кой знае дали наистина ще е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Тая 3 част ще е много зле.Ще ми се мандахерцат в няква си пустиня тъпа работа.Вместо да го направят як като първите две части те са го направили пълна боза. Ти май си го гледал тоя филм вече Иначе аз си чакам с интерес щото първите две части мн ми харесаха, особено първата Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Ти май си го гледал тоя филм вече Иначе аз си чакам с интерес щото първите две части мн ми харесаха, особено първата Ха ха и аз останах със същото впечетление Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Първите две филма resident evil са тотален боклук и гавра с играта.Добри филми по игри няма.Тва е факт.Поне като правят филми по игра нека да са като Dead or alive,който дори и няма претенции да е сериозен филм.Просто развеселява с дебилност.А приликата между героите във филма и тези в играта е абсолютно никаква(пример-онзи урод въобще няма нищо общо с Kasumi от играта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Първите две филма resident evil са тотален боклук и гавра с играта.Добри филми по игри няма.Тва е факт.Поне като правят филми по игра нека да са като Dead or alive,който дори и няма претенции да е сериозен филм.Просто развеселява с дебилност.А приликата между героите във филма и тези в играта е абсолютно никаква(пример-онзи урод въобще няма нищо общо с Kasumi от играта) За двата Resident Evil-а съм съгласен,обаче Silent Hill е много добър и сполучлив,всъщност единствения хубав филм по игра който съм гледал,а аз съм голям фен на играта,така че когато излезна филма ме беше малко страх да не е пак някоя боза както направиха с Resident Evil,обаче в крайна сметка се оказа страхотен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Я стига и вий. Много си е готин филма даже. Първата част ми беше любимия филм години наред. Дано и с третата част е така. Определено ще се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 нито един от трейлърите не ми се отваря! И на мен не ми се отваряха за това си го свалих от тук http://zamunda.net/details.php?id=81303 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 нито един от трейлърите не ми се отваря! е аз съм дал линк само за един иначе цъкна ли на линка windows media под EXCLUSIVE TRAILER? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Още 4 дена и аз ще бъда първия който ще го гледа във киното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Това ще е филма!! нямам какво повече да кажа (дори и като един побъркан Resident Evil фен) А дали точно на 21 ще е и тук премиерата или ще почакаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Какво стана не излезе ли вече по кината да ходя да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 току що си го свалих предвиждам че ще е много як Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Ех откога има желания гледам изчадия гадни и грозни Супер ме зарибихте, дано да си струва. Първата част беше невероятна, втората малко по-зле но също не беше за изпускане, спомням си че си е гледах на домашното кино и беше доста солиден екшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
izrod Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Филмът излиза по Бг кината на 2 ноември,нямам търпение вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Някои от нямане на търпение вече го глеадахме вкъши на широкоекранката Мн е добър филма, ще има и четвърта част, в Токийското метро Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Някои от нямане на търпение вече го глеадахме вкъши на широкоекранката Мн е добър филма, ще има и четвърта част, в Токийското метро И аз така ,просто филма разцепва на макс и поне според мен е мн по добър от 1-ва и 2-а част очаквам още по добра 4-та,гледайте няма да съжалявате !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Гледах някакъв ts на филма и ми се стори много кратък. 84 минути някъде беше. Сега гледам, че в imdb са написали 95. Колко е всъщност филма без надписите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Аз не можах да изчакам до киното и току що го изгледах на домашното кино .Филма е страшен-много е добър определено .И ще отида да го гледам пак на кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 По-Слаб спрямо предишните Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Трябваше да има заразени камили А краят беше меко казано смешен. Очаквайте Resident Evil 4: The Attack of the Clones Link to comment Share on other sites More sharing options...
izrod Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Спокойно,ДВД-то ще е с удължено издание на филма,с повече кървави сцени допълнителни снимани специално за Unrated DVD-то,така че ще е по-дълъг от 90мин със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.