Hermes Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Молба към админа или модовете на тракера Здравейте приятели, хубаво е че пуснахте тракер с който може да се обменя мултимедийни продукти на локално ниво. Моята молба към Вас е малко по строг режим на каването на торенти в тракера. качен торент и без никакво описание. Може би сте влизали в различни тракери е хубаво когато попаднете на торент в който има пълно описание и естествено човек преценя дали става за неговото теглене. Попадалисте на торенти на тракера на дата.бг от рода "Песни от моя компютър" или "Най готините парчета". Под такива торенти естествено се пишат съобщения до близкия екстрасенс за да се разбере какво има вътре. Молбата ми е не допускайте подобни торенти да са в вашия тракер, те окават не дотам хубаво влияние на тракера. Регнах се с мисълта че в тракера ще има що годе хубава "хигиена" в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Според мен причината се крие и в това,че повечето от нас до вчера не бяха и чували за торент-имахме си свестен локал и си теглехме и от там.Повечето хора сигурно не знаят как да окрасят торентите си и може би трябва да им се даде малко време,но и според мен лека полка трябва да се наложи малко по-строг контрол.Все пак тракера е нов такаче тези неща ще се изгладят с времето според мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Все пак тракера е нов такаче тези неща ще се изгладят с времето според мен! тракера след 2 месеца ще направи 2 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 тракера след 2 месеца ще направи 2 години Да поправиме ако греша,но не е ли сега неговият "възход" сега всички които до вчера са теглили от локала се регват в него и започват опити Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Молба към админа или модовете на тракера Здравейте приятели, хубаво е че пуснахте тракер с който може да се обменя мултимедийни продукти на локално ниво. Моята молба към Вас е малко по строг режим на каването на торенти в тракера. качен торент и без никакво описание. Може би сте влизали в различни тракери е хубаво когато попаднете на торент в който има пълно описание и естествено човек преценя дали става за неговото теглене. Попадалисте на торенти на тракера на дата.бг от рода "Песни от моя компютър" или "Най готините парчета". Под такива торенти естествено се пишат съобщения до близкия екстрасенс за да се разбере какво има вътре. Молбата ми е не допускайте подобни торенти да са в вашия тракер, те окават не дотам хубаво влияние на тракера. Регнах се с мисълта че в тракера ще има що годе хубава "хигиена" в него. Хаха Хермесчо ти май 1 път ми се поскара в bt.ggbit.info,че бях ги накачил едни торенти Ама аз тогава много не разбирах иначе с това което казваш съм напълно съгласен ако се остави еи така всичко ще стане мармалад.Иска се як екип тука Между другото кво стана с тракера ггбит.инфо ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Между другото кво стана с тракера ггбит.инфо ??? Временно е спрян. Иначе наистина подкрепям написаното от Hermes, трябва малко по-строг модераторски контрол.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Иначе наистина подкрепям написаното от Hermes, трябва малко по-строг модераторски контрол.. И аз съм съгласен! Обаче ще е хубаво да се направи една тема с подробно написано (за новобранците) как да се "спретне" един торент ... картинки, инфо, едно друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 vox popoli vox dei http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=51460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fearlesss Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Временно е спрян. Иначе наистина подкрепям написаното от Hermes, трябва малко по-строг модераторски контрол.. Временно за цял живот май .Шегувам се де наитина подкрепям Hermes, тоя тракер е пълна бъркотия време е някой да се заеме и да го подреди и украси малко.Другото което е и да го преведе целия.Иначе аз чакам да пуснат тракера на GGbit.info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 И аз имам молба към админите постояно ми пише че username-а ми е зает обаче не мога да влезна преди това нямах проблеми като казвам преди това имам предвид миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Аз имам огромната молба, към админите да вземат да махнат всичките филми от секцията DVD-R, който са двд рип. Не може да ми слагат филми, който са рипнати от двд в тази секция. Има си други секции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 poopravih e malko...pri nerednosti moje da mi signalizirate s PM s link za torenta koito "neshto ne e nared".Mislih si da pravq tema v koqto da se reportvat no za momenta se vazdarjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Tова май и то не е двд http://bt.wrzru.com/details.php?id=1240 П.П Преведете Rules и FAQ на български,че има доста хора които не знаят за какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.