jozo Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 (edited) Еми ето не от София и Пловдив. Като гледам положението не е много по-цветущо. П.П.Сега където и да пусна скоростите са ми горе долу това.Не мръдва.Поне преди 2 месеца някъде си държеше редовно 8 Мегабита поне.Сега е под всякаква критика и нямам намерение повече да ги търпя. Edited October 25, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 (edited) дано скоро дойдат кулбокса да ме спасят от тази помия да пукнат дано Edited October 30, 2008 by wbyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Господе, какво става?!?!?!?!?! Моля дайте някакъв тел за облужване на клиенти да им се навикам.Само си чакам вече вкл. от ITD ама до тогава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 (edited) При мен сичко е наред. Обаче пък 232423 пъти го хващам да ми спира нета по обяд за 10-15 мин. Накрая им се обадих и ми казаха че подменяли нещо и така и не можа да ми обясни какво... И не са виновни ек, а сървърите които използва спийд теста - а те са на куул бокса. Откатко тества на тях не съм видял 2 еднакви резултата направени в рамките на минута. Да добавя че си свалям от външен (сцен) тракер с 1800 (без нито един бг или румънски пиър) host - 57 58 59 Edited November 7, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Звънях им още одеве и не ми повярваха за скоростта.Пуснах от техен сървър и отбеляза 13KB/s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!След 1 минута мълчание от тяхна страна "Ами ние ЯВНО имаме някакъв проблем по трасето ще извястя екипа."Да им сера на екипите...яд ме е че си платих месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 аз съм на ек лан - гигашит днес цял ден нямам интернет обаждах се няколко пъти без резултат не ми дава ип т.е стои ми някво 0.0.0.0 а имам arping до техния сървар все едно нарочно искат да ме накарат да мина на coolbox само съжалявам че им платих и за този месец - трябваше отдаван да се махна от гигашита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Не че да ви дразня, ама: нетЯ кърти rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 И не са виновни ек, а сървърите които използва спийд теста - а те са на куул бокса. Откатко тества на тях не съм видял 2 еднакви резултата направени в рамките на минута. Да да ... те имат cooolbox в Лондон и Вашингтон може би... Да не говорим че UP-a e "леко" слаб и даже АДСЛ-а е по-добре: (Да не давам от ЛГ че се дразнят хората) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Нз за вас ама аз от 21.00 до към 22 и нещо нямах нет, а сега освен форума нищо не се отваря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Хора, думи нямам.До преди час НЯМАШЕ НИКАКЪВ ИНТЕРНЕТ.Сега пак има и то зашеметяващите 13KB/s!!!!!!Иде ми да ги избия!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 (edited) Ам'чи вали бре. Лоши мет'рологични условия са тва 'уа... как ша долазя нет'я при туй лошу времи... Edited November 7, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Хора, думи нямам.До преди час НЯМАШЕ НИКАКЪВ ИНТЕРНЕТ.Сега пак има и то зашеметяващите 13KB/s!!!!!!Иде ми да ги избия!!!!!! Не си трови нервите.Щом сменяш доставчика няма да имаш подобни проблеми за напред Иначе и на мен редовно ми се случваше да отварям форума само и да ми прекъсва по няколко пъти на ден нета.Това си е типичнен проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) Не мога да приема, че това е нормално при положение, че точно вчера отидох и им платих!!!Що за отношение е това!?Винаги съм бил коректен клиент, до сега нямах проблеми ама това на нищо не прилича. Едит: Спомням си, че се пишеше нещо в браузър-а за да може да си настроиш модема, какво обаче? Айде оправи се... поне е нещо. Edited November 8, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Спомням си, че се пишеше нещо в браузър-а за да може да си настроиш модема, какво обаче? 192.168.100.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 То пък едни настройки - освен да видиш че е слаб сигнала друго няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Не мога да приема, че това е нормално при положение, че точно вчера отидох и им платих!!!Що за отношение е това!?Винаги съм бил коректен клиент, до сега нямах проблеми ама това на нищо не прилича. Едит: Спомням си, че се пишеше нещо в браузър-а за да може да си настроиш модема, какво обаче? Айде оправи се... поне е нещо. Нали каза че сменяш доставчика ако се не лъжа?Ако е така защо им плащаш? Пусни някой тест от чужбина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 К'во се оплаквате, сетете се преди известно време за същите dial-up скорости кви луди пари сме плащали (3-цифрени суми), сега трябва да сте доволни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 К'во се оплаквате, сетете се преди известно време за същите dial-up скорости кви луди пари сме плащали (3-цифрени суми), сега трябва да сте доволни. Тъй де... и разните баби и лели почваха да реват на висок глас че не могат да се обядят и идваха лично да ни начупят канчето затова че цял ден телефона давал заето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 К'во се оплаквате, сетете се преди известно време за същите dial-up скорости кви луди пари сме плащали (3-цифрени суми), сега трябва да сте доволни. Верно е скоро намерих един от първите си договори със скорост 92 кб/с данлоуд и 32 кб/с ъплоуд и направо се шашнах как съм се радвал на такава скорост.Сега ако ми я дадат ще е едно мрънкане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 незнам аз да чукам на дърво зася обичайните проблеми ми изчезнаха...е тая вечер пак линеаге , доти-моти ау няма проблем...и да ти кажа да им се оплачеш пак знам че няма да ти помогнат докато не дойде някой "техник" у вас и да те налъже 1 тон глупости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) Това само на картинка ли го има ? Защото според мен скоростите на кабелния им нет не са такива каквито са обявили. http://ekk.bg/mod_price.html Edited November 9, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Това само на картинка ли го има ? Защото според мен скоростите на кабелния им нет не са такива каквито са обявили. http://ekk.bg/mod_price.html Чатично са верни. Ей сега бях при един приятел в Тракия, който е на най-ниската тарифа и каза, че миналия месец му пуснали 6-те мегабита. Аз съм на + тарифата и получавам същата скорост. Айде кажи ми как като ида тоя месец да плащам да не повикам поне малко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Като плащате казвате да ви пуснат новите скорости и от 1-во число на другия месец сте готови. Това е хватката. От началото на ноември си ползвам 6-те mbit-a. Държи си 650 kb/s, някой път се излъгва и по-бързо да тръгне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Host, покажи какво се вижда на 192.168.100.1, като кликнеш на "Signal". Интересно ми е дали проблемите им при теб идват от сигнала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Като плащате казвате да ви пуснат новите скорости и от 1-во число на другия месец сте готови. Това е хватката. От началото на ноември си ползвам 6-те mbit-a. Държи си 650 kb/s, някой път се излъгва и по-бързо да тръгне това увеличение за кой е точно .. тя, които сме с модеми ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts