Gyumishev Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 PS усещаш ли как само двамата сме на ЕК още Не сте само вие бе,и аз съм!! Иначе увеличение наистина има.При мен положението на Минима+ е такова: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 (edited) И все по-малко ще ставаме...те могат да си го вдигат тоя доун, ама без ъп .... ей какво съм направил. Двойно повече даун без напън. А компа почти не е изключван за тия 60 гиги ъп Edited September 2, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 (edited) OK, явно моя квартал пак е прецакан. Нито пролетното увеличение, нито това, за сега. Евроком, shame on you! Чувствам се прецакан. Плащам 22 лева, а получавам услугата за 17 лева. Edited September 2, 2008 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 OK, явно моя квартал пак е прецакан. Нито пролетното увеличение, нито това, за сега. Евроком, shame on you! Чувствам се прецакан. Плащам 22 лева, а получавам услугата за 17 лева. Радвай се пак.Аз плащам 28 и получавам за 17 лева скороста ...Така че скоро ще има бай-бай евроком щото с тоя смотан уплод 5 пари не струват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 (edited) Някой забеляза ли името на картинката дето размятате http://www.ekk.bg/UserFiles/Image/promo/CI/CI_tab_sofia.gif Също и това http://ekk.bg/UserFiles/File/descripton/09...FIA_2008_09.htm Edited September 2, 2008 by daddydj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Някой забеляза ли името на картинката дето размятате http://www.ekk.bg/UserFiles/Image/promo/CI/CI_tab_sofia.gif Също и това http://ekk.bg/UserFiles/File/descripton/09...FIA_2008_09.htm Oт съпорта ми казаха че е в сила и за Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Странно А разбра ли дали е за нови абонати или за всички. Аз съм на най-малката тарифа и повече от 230КБ/с не правя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Странно А разбра ли дали е за нови абонати или за всички. Аз съм на най-малката тарифа и повече от 230КБ/с не правя. Естесвено че за всички. Но както при предни увеличения, така и сега не всики ще го получат навреме, знам ли ги от ЕК какво правят Например увеличението от 1 май тази година аз го получих 3 дена по-рано, а някои от този форум месец по-късно все още се оплакваха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge Dredd Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Естесвено че за всички. Но както при предни увеличения, така и сега не всики ще го получат навреме, знам ли ги от ЕК какво правят Например увеличението от 1 май тази година аз го получих 3 дена по-рано, а някои от този форум месец по-късно все още се оплакваха Може би, защото все още е 6 мбита за минима+, пардон интро+ - явно почти са уцелили имената: вътрешно и вътрешно+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 (edited) Може би, защото все още е 6 мбита за минима+, пардон интро+ - явно почти са уцелили имената: вътрешно и вътрешно+ Вярно, тоя месец като плащам, ще взема да ги питам интро ли да казвам вече и кога, най-накрая, ще ми увеличат скоростта. И само аз ли си мисля, че ЕК измислят страшно тъпи имена на тарифите си И защо ги сменят по 2 пъти на година? Преди всичко си беше ясно, когато бяха достъпна, д+, икономична, и+ и т.н. Толкова години си бяха едни и същи. Edited September 3, 2008 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge Dredd Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 При следващото плащане минавам на интро и без това Евроком ми е резервен нет Слава богу Тъкмо ще компенсирам качването на кабелната. При 1 към 4 мбит си заслужаваше, както и при 1:6 и 2:8, ама при 6:10 вече няма смисъл, да не говорим че сигурно ще е 6:6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 А като спомена качването на кабелната... Дали не повишиха таксата, заради онези хави с бтв-то, дето искали на всеки абонат пари да им се плащат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Има ли други като мен (на Оптима), които да нямат увеличение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Верно ли таксата ви за ТВ е вече 20 лв?! ДЦЦ е 15 При по-добро качество, освен ако през тази година ЕК не са се задобрили, но като слушам, май не е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Верно ли таксата ви за ТВ е вече 20 лв?!ДЦЦ е 15 При по-добро качество, освен ако през тази година ЕК не са се задобрили, но като слушам, май не е така. Аз много се чудя,дали да се местя от ЕКК на ДЦЦ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 последно я дигнаха с 2 лева заради бТВ, ама колко е вярна причината не ми е ясно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Верно ли таксата ви за ТВ е вече 20 лв?!ДЦЦ е 15 При по-добро качество, освен ако през тази година ЕК не са се задобрили, но като слушам, май не е така. Няма такова нещо като по-добро качество...явно или сравнявате някакви посредствени канали или гледате на телевизор от 96...незнам. При мен качеството е повече от добро. Честно дай скрийнове да сравним - бъзик де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Не искам да се заяждам, но твърдението "няма такова нещо като по-добро качество" не върви в този форум, а ако го кажеш в един друг, ще те скъсат. По-скоро или ти гледаш на ТВ от 96-та, на които разликата в качеството не си личи толкова, или не си сравнявал на същия телевизор с ДЦЦ, или просто си късметлия наблизо да нямаш пирати или кофти жици, и да имаш що годе добра картина. На същия телевизор минахме от ЕК на ДЦЦ, и качеството се промени драстично. Т.е. опонирам: "Има такова нещо като качество", ако искаш да поспорим по въпроса, ще се намесят и по-технически запознати юзъри. Това ми напомня едно твърдение, че Бг пинга нямал никакво значение, не знам кой го беше казал. И дали е 3 или 30 нямало никакво значение, само защото бил български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 а бе, аз отдавна не съм на евроком, а и почти не гледам телевизия, но в последно време (1-2 месеца) ми прави впечатление, че качеството на сигнала на дцц е доста влошен ... не знам на какво се дължи, но се набива на очи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 а бе, аз отдавна не съм на евроком, а и почти не гледам телевизия, но в последно време (1-2 месеца) ми прави впечатление, че качеството на сигнала на дцц е доста влошен ... не знам на какво се дължи, но се набива на очи И аз забелязах същото. Онзи ден реших да разцъкам аналоговите канали да видя какво предлагат и ми направи впечатление влошеното качество. Иначе цифровата си е на 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Изхвърлих Евроком интернет преди 5-6 месеца ...изхвърлих и евроком ТВ за сметка на ДСС пак тогава и сега се псувам ....... ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХ ПО РАНО !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Изхвърлих Евроком интернет преди 5-6 месеца ...изхвърлих и евроком ТВ за сметка на ДСС пак тогава и сега се псувам ....... ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХ ПО РАНО !!! жив и здрав да си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Замазаната Low Res картина на ЕК си личи идеално, когато сравните примерно bTV от кабела и от ефира. Веднага си проличава ясната контрастна картина от ефира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Аз затова им плащам допълнително за цифрова ТВ... няма ли най-сетне DCC да стигнат до нашия квартал д***а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Аз затова им плащам допълнително за цифрова ТВ... няма ли най-сетне DCC да стигнат до нашия квартал д***а? Пред нас разкопаха целия тротоар по 6 ти септември изкараха тръби до почти всяка къща и преди време им се обадих и ми казаха,че могат да ме включат.Сега пак се обадих и ми викат: "Трябва да се огледа от техник и той да прецени,дали може да ме включи" До тук добре,обаче ми се обаждат по телефона(С много голям ДИАЛЕКТ и ми викат на адрес номер "X",да съм искал разрешение за поставяне на планка и кабел,а на адрес "Y" само за планка!!! ) Егати и простотията.... Та това,ако беше фирма заинтересована от клиентите си,щеше сама да си оправи проблемите,вместо аз или който и да било друг да се разкарва по адресите,като циркаджия и да иска разрешение..... Абсолютно съм сигурен,че Евроком не е налагал на никой,които иска да се върже към тях,такива абсурдни условия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts