Jump to content
BulForum.com

Blizoo (Евроком) & Mtel

Recommended Posts

PS усещаш ли как само двамата сме на ЕК още :D

Не сте само вие бе,и аз съм!! :laughing: Иначе увеличение наистина има.При мен положението на Минима+ е такова:

326459F.jpg

B)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1131862_orig.jpg

И все по-малко ще ставаме...те могат да си го вдигат тоя доун, ама без ъп :bgrin: ....

1131863_orig.jpg

ей какво съм направил. Двойно повече даун без напън. А компа почти не е изключван за тия 60 гиги ъп :lol:

Edited by Eleutherios

OK, явно моя квартал пак е прецакан. Нито пролетното увеличение, нито това, за сега. Евроком, shame on you!

CI_tab_sofia.gif

Чувствам се прецакан. Плащам 22 лева, а получавам услугата за 17 лева. :wtf: :censored2:

Edited by The AnGeL

OK, явно моя квартал пак е прецакан. Нито пролетното увеличение, нито това, за сега. Евроком, shame on you!

CI_tab_sofia.gif

Чувствам се прецакан. Плащам 22 лева, а получавам услугата за 17 лева. :wtf: :censored2:

Радвай се пак.Аз плащам 28 и получавам за 17 лева скороста ...Така че скоро ще има бай-бай евроком щото с тоя смотан уплод 5 пари не струват.

Някой забеляза ли името на картинката дето размятате :lol:

http://www.ekk.bg/UserFiles/Image/promo/CI/CI_tab_sofia.gif

Също и това

http://ekk.bg/UserFiles/File/descripton/09...FIA_2008_09.htm

Oт съпорта ми казаха че е в сила и за Пловдив ;)

Странно :)

А разбра ли дали е за нови абонати или за всички. Аз съм на най-малката тарифа и повече от 230КБ/с не правя.

Естесвено че за всички. Но както при предни увеличения, така и сега не всики ще го получат навреме, знам ли ги от ЕК какво правят :lol:

Например увеличението от 1 май тази година аз го получих 3 дена по-рано, а някои от този форум месец по-късно все още се оплакваха :bgrin:

Естесвено че за всички. Но както при предни увеличения, така и сега не всики ще го получат навреме, знам ли ги от ЕК какво правят :lol:

Например увеличението от 1 май тази година аз го получих 3 дена по-рано, а някои от този форум месец по-късно все още се оплакваха :bgrin:

Може би, защото все още е 6 мбита за минима+, пардон интро+ - явно почти са уцелили имената: вътрешно и вътрешно+ :lol:

Може би, защото все още е 6 мбита за минима+, пардон интро+ - явно почти са уцелили имената: вътрешно и вътрешно+ :lol:

:D :D :D

Вярно, тоя месец като плащам, ще взема да ги питам интро ли да казвам вече и кога, най-накрая, ще ми увеличат скоростта. И само аз ли си мисля, че ЕК измислят страшно тъпи имена на тарифите си :confused И защо ги сменят по 2 пъти на година? Преди всичко си беше ясно, когато бяха достъпна, д+, икономична, и+ и т.н. Толкова години си бяха едни и същи.

Edited by The AnGeL

При следващото плащане минавам на интро и без това Евроком ми е резервен нет Слава богу :punk Тъкмо ще компенсирам качването на кабелната. При 1 към 4 мбит си заслужаваше, както и при 1:6 и 2:8, ама при 6:10 вече няма смисъл, да не говорим че сигурно ще е 6:6.

А като спомена качването на кабелната...

Дали не повишиха таксата, заради онези хави с бтв-то, дето искали на всеки абонат пари да им се плащат?

Верно ли таксата ви за ТВ е вече 20 лв?!

ДЦЦ е 15 :) При по-добро качество, освен ако през тази година ЕК не са се задобрили, но като слушам, май не е така.

ДЦЦ е 15 :) При по-добро качество, освен ако през тази година ЕК не са се задобрили, но като слушам, май не е така.

Аз много се чудя,дали да се местя от ЕКК на ДЦЦ :rolleyes:

Няма такова нещо като по-добро качество...явно или сравнявате някакви посредствени канали или гледате на телевизор от 96...незнам. При мен качеството е повече от добро. Честно дай скрийнове да сравним :lol: - бъзик де.

Не искам да се заяждам, но твърдението "няма такова нещо като по-добро качество" не върви в този форум, а ако го кажеш в един друг, ще те скъсат.

По-скоро или ти гледаш на ТВ от 96-та, на които разликата в качеството не си личи толкова, или не си сравнявал на същия телевизор с ДЦЦ, или просто си късметлия наблизо да нямаш пирати или кофти жици, и да имаш що годе добра картина. На същия телевизор минахме от ЕК на ДЦЦ, и качеството се промени драстично.

Т.е. опонирам: "Има такова нещо като качество", ако искаш да поспорим по въпроса, ще се намесят и по-технически запознати юзъри. Това ми напомня едно твърдение, че Бг пинга нямал никакво значение, не знам кой го беше казал. И дали е 3 или 30 нямало никакво значение, само защото бил български.

а бе, аз отдавна не съм на евроком, а и почти не гледам телевизия, но в последно време (1-2 месеца) ми прави впечатление, че качеството на сигнала на дцц е доста влошен ... не знам на какво се дължи, но се набива на очи

а бе, аз отдавна не съм на евроком, а и почти не гледам телевизия, но в последно време (1-2 месеца) ми прави впечатление, че качеството на сигнала на дцц е доста влошен ... не знам на какво се дължи, но се набива на очи

И аз забелязах същото. Онзи ден реших да разцъкам аналоговите канали да видя какво предлагат и ми направи впечатление влошеното качество. Иначе цифровата си е на 6.

Изхвърлих Евроком интернет преди 5-6 месеца ...изхвърлих и евроком ТВ за сметка на ДСС пак тогава и сега се псувам ....... :devil ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХ ПО РАНО !!! :angry1 :angry1

Изхвърлих Евроком интернет преди 5-6 месеца ...изхвърлих и евроком ТВ за сметка на ДСС пак тогава и сега се псувам ....... :devil ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХ ПО РАНО !!! :angry1 :angry1

жив и здрав да си :D

Аз затова им плащам допълнително за цифрова ТВ... няма ли най-сетне DCC да стигнат до нашия квартал д***а?

Пред нас разкопаха целия тротоар по 6 ти септември изкараха тръби до почти всяка къща и преди време им се обадих и ми казаха,че могат да ме включат.Сега пак се обадих и ми викат:

"Трябва да се огледа от техник и той да прецени,дали може да ме включи"

До тук добре,обаче ми се обаждат по телефона(С много голям ДИАЛЕКТ и ми викат на адрес номер "X",да съм искал разрешение за поставяне на планка и кабел,а на адрес "Y" само за планка!!! :lol: :wacko: )

Егати и простотията....

Та това,ако беше фирма заинтересована от клиентите си,щеше сама да си оправи проблемите,вместо аз или който и да било друг да се разкарва по адресите,като циркаджия и да иска разрешение.....

Абсолютно съм сигурен,че Евроком не е налагал на никой,които иска да се върже към тях,такива абсурдни условия!