Eleutherios Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Бива , а? Как си с главата? Да не те боли кръвното?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Как си с главата? Да не те боли кръвното?! Нещо е объркал темите сигурно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Бива , а? Ако понамалят и пинга поне едно 10-тина пъти до София, ще бива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Хм,вчера вечерта,нет-а в кичука само при мен ли изчезваше през 10 минути?Гледам няма писано.....та нещо да не е било само при мен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Хм,вчера вечерта,нет-а в кичука само при мен ли изчезваше през 10 минути?Гледам няма писано.....та нещо да не е било само при мен? До колкото разбрах, при всички пак е имало мизерии снощи. Пича с БТК-то радва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Към колко горе-долу е била тая мизерия, щото аз от 8 до към 10 гледах филм на РС-то и през тва време ъп/доун работеше и не съм забелязал спиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Към колко горе-долу е била тая мизерия, щото аз от 8 до към 10 гледах филм на РС-то и през тва време ъп/доун работеше и не съм забелязал спиране... ами точно тогава беше .Смисъл някаде от 20ч. почнаха мизерийте-до поне 22:30(може и повече,незнам аз си пуснах ТВ-то). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 От 20:00 до към 0:00 имаше мизерии в Тракия, през 3 минути идва и спираше нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Задължително ли е са се плаща месечния абонамент за нета на каса по местоживеене или мога да платя и на такава на другия край на града, примерно? И в събота бачкат ли касите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Можеш да платиш във всяка една каса, ако си носиш старата бележка или поне ако си знаеш абонатния номер, по номер на улица или телефон не става в друга каса освен в тази на твоя район. Доколкото знам в събота не работят касите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Можеш да платиш във всяка една каса, ако си носиш старата бележка или поне ако си знаеш абонатния номер, по номер на улица или телефон не става в друга каса освен в тази на твоя район. Доколкото знам в събота не работят касите... Еп абсолютно, само с една малка поправка. В събота касите бачкат до 13 часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Задължително ли е са се плаща месечния абонамент за нета на каса по местоживеене или мога да платя и на такава на другия край на града, примерно? И в събота бачкат ли касите? 95% съм сигурен, че по ЕГН можеш да си платиш на произволна каса в града. Аз съм плащал в Тракия при положение, че живея в центъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 95% съм сигурен, че по ЕГН можеш да си платиш на произволна каса в града. Аз съм плащал в Тракия при положение, че живея в центъра. Като начало вече не ползват програмата която Дойчин беше направил за ЕК Пловдив а някаква Софийска, и по ЕГН или нещо друго можеше преди ако са достатъчно отзивчиви касиерките и се обадят на другата каса за да им дадат абонатния номер. Правил съм го и аз, но и на няколко пъти намусени лелки са ми теглили майните защото ги мързи да си размърдат дебелите задници. Тва е положението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelco Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) Имам следният проблем, от няколко дни нямам никакъв ъплоад . Не мога даже и от пощата нищо да изпратя.Нямам софтуерен проблем не съм променял никакви настройки тези дни.Ако някой може да предположи от какво е ще съм му благодарен.На услугата евоком лан съм. Edited May 21, 2008 by stelco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 (edited) Имам следният проблем, от няколко дни нямам никакъв ъплоад . Не мога даже и от пощата нищо да изпратя.Нямам софтуерен проблем не съм променял никакви настройки тези дни.Ако някой може да предположи от какво е ще съм му благодарен.На услугата евоком лан съм. Обади се на съпорта,аз имах преди месеци същия проблем,пробвах доста неща(като си мислех че причината е в мен),накрая се обадих на съпорта и се оправи.Иначе нета си е бомба. Edited May 22, 2008 by EaSteRn_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Колко трябва да е upload-а на Оптима ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 а къде се ходи и как се спира тоя пуст интернет ? утре отивам да им дигна един скандал, че ми писна down-a да ми е 4 мегабита вместо 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 отиваш до някой офис и подаваш молба за временно прекратяване на услугата най безболезнения начин който ми е известен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 a ... то за временно да не би да ми поискат пари ??? нищичко няма да им дам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beauty Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 От година и половина и една лоша дума не казах за ЕК , стисках зъби и гледах настрани докато другите за 18 лева сваляха със по 600-700 а аз за 30 със 100-150.Да една година не ми беше спирал(прекъсвал) нета единствено за една предварително обявена профилактика и един път за 2 часа.Това ме държеше при тях единствено. И сега?Да вече не дл със 150 а със 1,3мб (до тук добре).Но това прекъсване на нета и спирането на външният нет по никое време е нечовешко.Въпреки че незнам защо майче аз съм с най добра връзка на ЕК защото и това не се случва често , а като гледам коментарите ... .Но както и да е след това гледам затвориха форума на ЕК ( Нормално все пак ако някой който се чуди дали да избере ЕК и види форума ще вземе моменталното решение "НЕ" както някой в по преден реплей каза "Евроком - връзката с ония свят ... " ) след това пуснаха тая онлайн простотия ( Викам си якоо ще ги спамя поне.) , ама ще спамя друг път защото (и съвсем логично) "онлайн подръжката" за модемите е 24/7 офлайн . И усещам как някоя сутрин в ЕК ще се говори за моят адрес както миналата година се случи това с "ЕВН" българия ( "EVN - ток от ония свят ... " ) и все още се сещат какво изживяха тия селяци от дежурната смята. За финал да кажа понеже съм оптимист засега ще си стоя на ЕК с надежди за оправяне някога ( "Някога , някога .... когато отидем на ония свят.." ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 На мен не ми искаха пари но ми каза че като искам пак да ме включат трябва да дам 4лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Колко трябва да е upload-а на Оптима ? 12mb:11=1,09mb а къде се ходи и как се спира тоя пуст интернет ?утре отивам да им дигна един скандал, че ми писна down-a да ми е 4 мегабита вместо 12 Oтиваш и им хвърляш модема в краката Аз съм на ръба Ще звъня пак по телефона за тая мизерия с ъпа и ако пак отсреща мъж ми се смее като жена и ми се прави на оборотен, нямам думи...ще има убииства. едит: ето доказателство - егати ъпа, не стига че е малко ми и ме режат с -200кб Edited May 23, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 предполагам и ти си на оптима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge Dredd Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 - минима+. 6 мбит-а си ги държи, но над 6 - забрави. Отговора беше че ако съм си мислел за шейпъри - нямало такова нещо и че ще получа 8 мбит-а като си оправят линиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) - минима+. 6 мбит-а си ги държи, но над 6 - забрави. Отговора беше че ако съм си мислел за шейпъри - нямало такова нещо и че ще получа 8 мбит-а като си оправят линиите. Ами при мен почти няма проблеми.С изключение на някои прекъсвания за по половин час. минима+ Edited May 23, 2008 by terry1963 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts