jizabel Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Днес приключих отношенията си с ЕК. Оказва се, че при смяната на софтуера им за обслужване на клиенти, масово явление е, да не е отразено предплащането на интернета за м. Април. Дамата в офиса най-нагло ми заяви, че за нея фискалния бон нямал значение, след като тя не виждала плащането на компютъра си и за да ми приемат заявлението за прекратяване на договора за интернет доставка, трябвало да платя сума, която вече съм платил. Оказа се, че и други хора са засегнати и заформихме добро скандалче, та най-накрая клекнаха мошениците.Пазете си фискалните бонове за платените суми от началото на годината, защото явно ЕК са решили да прецакат абонатите си с една месечна такса (28 лв. в моя случай)! Сбогом ЕК! Ами да ви кажа и на мен това ми се случи вчера. Спряха ми нета и като се обадих ми казаха че не е платен за април заедно с кабелната и HBO. И понеже не бях ходила аз, а баща ми, а той после не можа да намери бележката се наложи да ги плащаме пак. И аз си мислех че може би баща ми се е заблудил и не е платил ама сега разбирам че просто са ни прецакали много яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Поредният ден, с поредните 2 часа (засега) без нет в центъра...ако сега някой ми каже..."...ами какво се оплакваш, нали си имаш 2 доставчика", направо ще му дам бан за подигравка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) Звънях на ЕК. Имам индивидуален проблем със сигнала на модема и т.н 50% загуба на пакети! В момента връзката ми изглежда така offf dori ne moga da dam screenshot ot speedtesta! Download: 1278kbps Upload: 0 !!!!!!!!!! malko logove 2008-04-24 21:55:28 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out 2008-04-24 21:13:21 5-Warning D103.0 DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response 2008-04-24 21:12:49 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out Edited April 24, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 къв индивидуален ... снощи цяла вечер ми прекъсва НЕТа и докато не рестартирам модема не се оправя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Вчера нет нямааа ЕКК Лан съм , прибирам се като преди това ме информираха ,че може би нямам нет зарад дъжда, пускам компа и какво да видя "кабела измъкнат". Обаждам се на съпорта, онзи почва да ме пита за адрес , казах му го , но също му казах и че проблема смятам му е известен и да ми каже кога ще има нет , след което пича ми вика, утре най-вероятно. Аз му викам ами трябва ми спешно , все пак за работа не за чат , и кауна ми отговори "здраве да е ако дойде ". Предния път като стана така въобще не ми вдигнаха, само вдига слушалката и тряска няколко пъти така, е това питам аз отношение към клиента ли е или е подигравка. Според мен Евроком просто си ползват мрежата , без никакъв съпорт и бъдеща инвестиция, само пари точат и нищо друго, с кеф ще се махна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Днес вече ми е окей нета, но модема гледам че пак ражда с някви критикал ерори просто неам думи.. Снощния скрийн... обмислям дали да го сложа като подпис.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 (edited) Аве новите скорости да не са влезли вече?Свалям от замундата с 1050KB/s.С Оптима съм. Edited April 25, 2008 by nokep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Днес вече ми е окей нета, но модема гледам че пак ражда с някви критикал ерори просто неам думи.. Снощния скрийн... обмислям дали да го сложа като подпис.. Не те бива във Фотошоп! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chubaka Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 (edited) Искам да попитам нещо хората, които са компетентни. Когато свалям нещо в мю-торента ми показва скорост 690-700 kB/s а на ъплоуда ми показва 90-95 kB/s. До тук всичко е нормално, на "минима +" съм и това е мах който ми пускат. До тук ОК, нямам оплаквания. Защо обаче едвам отварям разните страници, в които си се ровя и то вече няколко дена така? Рестартирам модема по няколко пъти но нищо не се променя. Рестартирам и писито за всеки случай ама пък нищо. Естествено това с трудното отваряне го правя при спрян торент клиент, не си мислете че дърпам и ъплоудвам с мах стойности и се чудя какво става. Нещо не е наред работата, хем имам бърз нет хем като почна да отварям нещо и ми се късат нервите, че то аз когато си бях на най-ниската тарифа до преди няколко месеца си отварях поне страниците както си трябва, това е адски дразнещо. Някой може ли да ми каже на какво се дължи това и дали е свързано пак с опитите за преминаване към по-високи скорости? Дано отмине тая работа, че много нерви ми се образуват а и време се губи и то не малко. Благодара за вниманието Edited April 25, 2008 by Chubaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Не те бива във Фотошоп! offtopic Ти пък къв си че да ми казваш в кво ме бива ?! Боли ме гз кво мислиш! И не е фотошоп а един бърз пейнт така че не ме занимавай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Аве новите скорости да не са влезли вече?Свалям от замундата с 1050KB/s.С Оптима съм. тц големи манафи са...предполагам че си от Тракия ? аз повече от 800 не съм виждал ... от центъра съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 (edited) ...Някой може ли да ми каже на какво се дължи това и дали е свързано пак с опитите за преминаване към по-високи скорости? Дано отмине тая работа, че много нерви ми се образуват а и време се губи и то не малко.... Трябва да си донастроиш браузъра за по-голям брой конекции. Мозилата се настройва през нейния си интерфейс, а за IE трябва да се внесат нови ключове в регистъра. Едва ли е необходимо да преминаваш към по-високи скорости. Edited April 26, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Някой друг да има проблем с internаtional-а. При мен нещо хич го няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 и при мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 и при мен замина нанякъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 (edited) Одеве ме хвърли от Lineage. Не ми отваря почти никакви страници Дано да е заради 12те мегабита едит: Но в момента свалям с 1,3МБ в секунда Edited April 30, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Няма и една капка international - дори не могат да се resolve-ат адреси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Това изчезване на международния май взе да става честа практика :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 при мен последно беше преди 2-3 седмици.от утре съм на по-ниска тарифа с по-високи скорости,та си мислех че затова международния го няма,но като чета не е само при мен.дано да се оправи скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 и аз нямам международен! да му еВа и новите скористи, ако качеството ще се влоши още повече отколкото сега!!!! мисля да минавам вече на адаша Супер Любо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOODHUMMER Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Искам си международнияяяяяяяя ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Да му имам и ъпа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ай стига ве ... от де го искара тоя доун ве............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ай стига ве ... от де го искара тоя доун ве............. За какво ти е такъв даун като нема ъп Прежалил съм 2,3 тракера от които само лийчвам Иначе пинга до София рулез, това ми е personal record! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Даунлоуда ми "в Пловдив" отново кърти мивки!! yeah.. Аве Eleutherios от къде го смучеш тоя даунлоуд нз..моя е леш..нали и ти беше на Оптима ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts