Midex Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Вече се оляха тотално. Абонат съм им от пет години, но чашата вече преля! Не може да имаш такова отношение към клиентите си! Не може да искаш от клиентите си да плащат за услуга, която рекламираш, че извършваш, но се оказва че лъжеш. Днес и аз подадох заявка за присъединяване към Langame. Пожелавам на ЕК успешен фалит! @stanley, напълно те разбирам....аз им бях абонат (по-скоро все още съм им до края на месеца) повече години и от тебе. Винаги си плащах за цяла година в пакет, но в последната година направо се проклинах как може да съм толкова глупав, че да се обвързвам за цяла година след като вече ми беше ясно накъде отиват нещата... Затова от 2 седмици вече си имам и друг доставчик, който за 20 лв. ми дава нещо напълно несравнимо с всички скорости, които изобщо може да ми предложи ЕК, дори и след всички увеличения. Няма да помествам скрийншотове, за да не се дразнят останалите, както аз самият се дразнех, когато някой друг поместваше преди време и скоростите му ми се струваха като нещо нереално за 20-левова тарифа (ако имаш интерес цъкни тук за друг мой пост в друга тема, там съм показал скорости). Само ще спомена, че сега за нула време си оправих рейтинга в торентите, филм тегля за 5 минути, а при добро стечение на обстоятелствата съм стигал и до 6 мегабайта в секунда за дълго време. Съветът ми е...не се мъчи повече ами минавай на друг доставчик...сега и БТК дават добри оферти....и не само те. В скоро време ЕК няма да бъдат конкурентно способни....каквото е и положението в момента...много зле, нямат капацитет на канала, а за ъплоуда изобщо...ама изобщо не ща да кажа и думичка, защото там положението е трагикомично.... ...моят ъплоуд в момента е по-висок, отколкото е даунлоуда на повечето от тарифите в ЕК. Просто не се мъчи и ще видиш как от раз ще ти падне камъка от шията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Midex, първата крачка към "пълната промяна" е направена - заявката е приета и само чакам от Langame да ми се обадят за включването. Втората крачка, която мисля да направя, ще е прехвърлянето ми към друг кабелен ТВ оператор - DCC. Ще стане така, че ще получавам по-качествени услуги за по-малко пари: 20 лв. интернет + 15 лв. кабелна, вместо 45 лв., които сега плащам на ЕК. Не ми е до парите, но след като някой има претенции да му се плаща за това, което доставя, този някой е длъжен да осигури на хората, които му плащат, конкурентна услуга. А нещата при ЕК стигнаха до там, че дори БТК вече предлага по-изгодни оферти. Хубавото за мен в цялата история е, че скоро ЕК ще бъдат само един лош спомен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Абонатите в гр. Пловдив, където през дек. 2007 г. скоростите не бяха актуализирани, ще имат на разположение до 3 пъти по-бърз интернет. Има се предвид всички планове, едни ще се повишат 2х, други 3х... А ти говореше конкретно за оптима. Там увеличението е 3 пъти, не до 3. Но както и да е. Да не спорим за глупости, защото аз сега едвам пиша. От одеве стоя до модема и се чудя тия моммци к'во правят. 3-4 спирания, 1 път limited or no connectivity... едвам браузвам, и свалям с 20к, ъплоудвам с 1к . Нищо ще изгледам някое филмче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 ... Midex нищо лично, ама не повтаряй едно и също нещо във всеки 2ри пост тука. Дразниш нас ЕК потребителите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Midex, първата крачка към "пълната промяна" е направена - заявката е приета и само чакам от Langame да ми се обадят за включването. Втората крачка, която мисля да направя, ще е прехвърлянето ми към друг кабелен ТВ оператор - DCC. Ще стане така, че ще получавам по-качествени услуги за по-малко пари: 20 лв. интернет + 15 лв. кабелна, вместо 45 лв., които сега плащам на ЕК. Не ми е до парите, но след като някой има претенции да му се плаща за това, което доставя, този някой е длъжен да осигури на хората, които му плащат, конкурентна услуга. А нещата при ЕК стигнаха до там, че дори БТК вече предлага по-изгодни оферти. Хубавото за мен в цялата история е, че скоро ЕК ще бъдат само един лош спомен. Мога да те уверя, че качеството на телевизията при DCC е много по-добра и стабилна от на ЕК. Зашото когато ги напуснах, беше и нет и ТВ. Оттогава съм на ДЦЦ, и картината е супер. Поне доколкото зависи от тях, ся ако някой филм от 80-те е кофти, не е от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Midex нищо лично, ама не повтаряй едно и също нещо във всеки 2ри пост тука. Дразниш нас ЕК потребителите Да...извинявай...явно в момента без да се усещам правя същото, което tedy правеше преди 2 месеца и му бях бесен....но сега всъщност осъзнавам, че му дължа благодарност, защото и той подпомогна с постовете си една част от решението ми да се махна от ЕК - нещо което вече правех по инерция с плащането на абонамента всяка година след толкова много години към ЕК....а тъй като все още съм абонат и на ЕК, ако това ще те успокои...мога да постна един спийд тест от "минима'-та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) ....а тъй като все още съм абонат и на ЕК, ако това ще те успокои...мога да постна един спийд тест от "минима'-та. По-добре недей, защото чак и аз ще се почувствам неудобно! (EDIT: Неудобно за това, че пак ще трябва да кажа нещо, което ми е вече неудобно да повтарям - за неразбралите). Edited April 7, 2008 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Да...извинявай...явно в момента без да се усещам правя същото, което tedy правеше преди 2 месеца и му бях бесен....но сега всъщност осъзнавам, че му дължа благодарност, защото и той подпомогна с постовете си една част от решението ми да се махна от ЕК - нещо което вече правех по инерция с плащането на абонамента всяка година след толкова много години към ЕК....а тъй като все още съм абонат и на ЕК, ако това ще те успокои...мога да постна един спийд тест от "минима'-та. Бе аз ще взема да остана последен абонат на ЕК белким ми пуснат 100mbit-а като няма на кой друг да ги дават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) 100мбита Технологията позволява до 6-8 Мбит-а... 10мбит мисля че беше теоритичния максимум. В Софето пускат вече оптика до компа ти! Да! Факт! за 40 лв/месец имате оптика (оптично влъкно до самото пц) Edited April 7, 2008 by zizirixo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Docsis 3.0 поддържа 100мбит-а но като гледам евроком как са тръгнали скоро няма абонатите да го видят док сис-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 ох как искам оптика до компа ми ... някой знае ли за пловдив кой го предлага и колко струва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 ох как искам оптика до компа ми ... някой знае ли за пловдив кой го предлага и колко струва Та колко-стотин лева каза че си готов да даваш всеки месец за въпросното удоволствие? Вариант 2 е да се преместиш да живееш в София но не къде да е а в квартал Обеля 1 или 2 - там спектър пускат оптика. По последни данни само там от цяла София можеше, другите квартали а какво остава градове ще почакат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Та колко-стотин лева каза че си готов да даваш всеки месец за въпросното удоволствие? стотина лв може ида го оправят ако има късмет вече на 2 места в квартала съм видял как виси оптика по дърветата жалко че не мога да я снимам в момента only in BG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 стотина лв може ида го оправят ако има късмет вече на 2 места в квартала съм видял как виси оптика по дърветата жалко че не мога да я снимам в момента only in BG Току що "опънаха" тази оптика от ITD net Цък! Добре се вее и закача в клоните на дърветата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Току що "опънаха" тази оптика от ITD net Цък! Добре се вее и закача в клоните на дърветата... И как да различим дали е оптика или обикновен лан кабел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 И как да различим дали е оптика или обикновен лан кабел? А на мен ми прилича на Photoshop А и датата на снимката е отпреди година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 (edited) Апаратът няма повече приближение, за да го видите по-отблизо, за датата - просто беше много време без батерии и не съм го настроил, а за фотошоп - мисля, че не сме тук да се лъжем, пък и в момента го нямам инсталиран, защото преди седмица преинсталирах уиндоуса! Ако имате малко свободно време може да се разходите в района м-у евмолпия и СОУ "П. Хилендарски", за да се насладите на иновационни методи за прекарване на кабели по всевъзможни места! Нека да не спамим темата за Евроком! Edit: Току що качих снимка, която ми я отбелязва с дата от 2006 г., а е направена преди 3 минути ... нещо им е развалено с датата. Edited April 8, 2008 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Току що "опънаха" тази оптика от ITD net Цък! Добре се вее и закача в клоните на дърветата... Ти в съседния вход ли си бе момче хахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 международния замина нанякаде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Само на мен ли интернета през последните 4-5 дена е отвратителен...говоря за прекъсвания през 2-3 минути и огромна загуба на пакети..Одеве дори ми изписа 100 % лос.Звънях им няколко пъти, идваха и до нас, но ми казаха, че за сега нямало проблеми и не могли да намерят от къде идва загубата. ПС.В Централния район съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Aз пък имам ОГРОМЕН пинг, не че съм някой кой знае какъв играч, отвчера се зарибих да цъкам малко онлайн, но доста се затруднявам. Иначе скоростта е горе-долу стабилна. Има какво още да се желае...и за пореден път - Искам си 9-те Мбита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Aз пък имам ОГРОМЕН пинг, не че съм някой кой знае какъв играч, отвчера се зарибих да цъкам малко онлайн, но доста се затруднявам. Иначе скоростта е горе-долу стабилна. Има какво още да се желае...и за пореден път - Искам си 9-те Мбита Явно в обявата им "до" е ключовата дума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 ми да го напишат "до 100 Мбита" баси ... тогава ще предлагай евентуално най-бързият нет ... мани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staik Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Някой може ли да ми каже за тази тарифа 3в1 ли е 4в1 ли е кадето интернета е 6 Мбита . Аз съм на нормален интернет с кабелна и евентуално искам да се прехвърля на тази тарифа с 6 мбита която е ама има и телефон . Някой ще може ли да ми разясни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Някой може ли да ми каже за тази тарифа 3в1 ли е 4в1 ли е кадето интернета е 6 Мбита . Аз съм на нормален интернет с кабелна и евентуално искам да се прехвърля на тази тарифа с 6 мбита която е ама има и телефон . Някой ще може ли да ми разясни Можеш да минеш на която си тарифа искаш, без да ползваш тяхната услуга за телефон. 2 в 1 - кабелна и нет. И по-добре по-бурзочко минавай на по-висока тарифа, че това си е прецаквация - 17лв-1Мбит; 22лв-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts