OutSider Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 То не е въпроса на завист нормално е ти като клиент да очакваш "равноправност" между клиентите на доставчика към който си и точно в този ред на мисли идва и проблема какво им костваше да обяват "увеличението" чак когато имат техническа готовснот да го извършат в целия град,а и да са сигурни в качеството на услугата след увеличението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Аз имам увеличение бе, увеличи се броя пъти които рестартирам модема, щото нета ми е паднал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Никога до този момент не съм се чудил има ли смисъл да продължавам да седя на тоя Евроком... По принцип много мразя да сменям доставчици - на евроком съм откакто скоростите бяха 10кб/с... Обаче за офиса плащам 50лв за 3мб интернет и кабелна телевизия (без да имам телевизор), а вкъщи си пуснах online заявка за новите планове на БТК и в момента плащам 25лв за 9mbit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) KenwooD ако ме чуваш Пусни няколко спийд теста да видим за к'во иде реч Пловдив/София/Лондон/Мюнхен/Ню Йорк пп или пък някой, който вече има увеличение. Edited April 4, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Баси ташака...Тва Мюнхен го няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Вече и в Изгрев трябва да има увеличение Явно е някакво постепенно, защото още не съм видял 9мбита... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 http://i.data.bg/08/04/04/889161_orig.jpg увеличи ми се скоростта!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i80386 Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 На каква тарифа си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chubaka Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 И при мен вече дойде високата скорост . Дали веднага да спирам да плюя доставчика или да почакам още малко ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 При мен вместо да се увеличава се намаля.....На оптима съм ама сега тествах само 2 мегабита хващам..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i80386 Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 При мен на Минима+ се движи между 3 и 4 Мbit-a. Още е далеч от заявените 6Mbit. Uploud-a стига да 33 КБ най-много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 При мен вместо да се увеличава се намаля.....На оптима съм ама сега тествах само 2 мегабита хващам..... Аз още съм си на 3, оптима в кичука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 При мен на Минима+ се движи между 3 и 4 Мbit-a. Още е далеч от заявените 6Mbit. Uploud-a стига да 33 КБ най-много. Спокс не си единствен. Аз от всичко хващам единствено ъплоуда 95% - 1Мбит. Даунлоуда се движи около 5Мбита...на оптима. Изгрев е най-близко до Тракия, пак намазахме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 На каква тарифа си? не съм сигурен, ама на месец плащам 25 кинта, затова мисля, че е на минима+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) И при мен малко по малко започва да се качва! :) Оптина, Каршияка. Дано до утре да стане MAX POWER! Айде да не урочасаме нещата... ще го поправя. Ако говориш за "Ricchi E Poveri" знам ги. Edited April 4, 2008 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 И при мен малко по малко започва да се качва! :) Оптина, Каршияка. Дано до утре да стане МАХ ПОВЕР! Ще стане то Рики е Макс Повери хахаха, (повери на италиански е "бедни"). Който не знае, имаше подобна банда в миналото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Има увеличение, но е далече от 9-те мбит-а които екк са заявили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Абе каквото и увеличение да има, много ме съмнява, че ще остане постоянно поддържано навсякъде във всеки район. Дочух, че още нямали техническата възможност да го направят навсякъде и затова някои ще са доволни, а други пак ще реват, че до тях не стига по всяко време на денонощието. Моят проблем е, че дълги години бях на "минима" и все още съм (до края на месеца), но както разбрах отдавна, в плановете за увеличенията на ЕК "минима"-та изобщо не се вписва и си остава на 1024. Двата варианта, които стояха пред мен бяха - или да мина на "минима+" ("оптима"), или просто да сменя доставчика. След кратко размишление реших да направя второто, защото в момента съм на тарифа от 20 лв. и получавам скорости, които ЕК никога нямаше да ми предложи, дори и след прословутите увеличения, които рекламира от месеци, да не говорим, че поне досега за 2 седмици връзката ми е точно толкова стабилна както и еврокомската. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Ще стане то Рики е Макс Повери хахаха, (повери на италиански е "бедни").Който не знае, имаше подобна банда в миналото. Не беше ли Ричи е Повери: http://en.wikipedia.org/wiki/Ricchi_e_Poveri Бая в миналото е било, аз от моето детство помня имахме техни плочи да не говорим, че поне досега за 2 седмици връзката ми е точно толкова стабилна както и еврокомската. Aaaa дума да не става. Не знам при теб колко стабилна е еврокомската връзка, но на мен ми беше скъсала нервите от глупости от всякакво естество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) И при мен малко по малко започва да се качва! :) Оптина, Каршияка. Дано до утре да стане MAX POWER! Айде да не урочасаме нещата... ще го поправя. Ако говориш за "Ricchi E Poveri" знам ги. И аз съм на същата и съм в Кършияка! Edited April 5, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 И аз съм на същата и съм в Кършияка! Интересно ми е, пинга ти до Пловдив винаги ли ти е такъв все едно е до Англия? ping w command prompt какво показва? Иначе явно дори в един квартал някои абонати са с повишени скорости, други кретат още на 3 мбита за същите пари. Чудя се дали изобщо имат възможността да предоставят на всички 9 мбита, щом така поетапно и плахо качват на отделни абонати така през 2-3 седмици.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) Ами теди лага си е същия. Сега тъпака се сетих да си ресна модема и има увеличенийце извинявам се за по-горния си пост Edited April 5, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Кичука , има още доста до 6MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 центъра-оптима .... не е много обаче пак е приятна гледка за окото след толкова чакане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) Кичука Edited April 5, 2008 by Lil`Nigga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts