vladi_peshev Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 днеска званя в еврокома и ми казват, че изобщо не знаят за увеличение на скоростите от днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Дано това да е първоаприлска шега, щото вече взе да ми писва от тия кретени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 днеска званя в еврокома и ми казват, че изобщо не знаят за увеличение на скоростите от днес Еееее, ти уби рибата направо!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) трябва да се примирим с факта, че евроком са си мошеници и винаги ще си останат такива Edited April 1, 2008 by vladi_peshev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Кофти е, ама и аз съм на същото положение като някой тука, не ми дават да дупча, колкото и малко да е. Поне утехата ми е повече че спиранията на нета за повече от минута-две са много рядко, достатъчно, че да не псувам за друго освен за скоростите. Edited April 1, 2008 by Lil`Nigga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 хуу бива ли такива неща....ша принтирам оная страница с обявата от днеска,ша ида там , ще ги питам най-спокойно дали ще има увеличение и ако ми каже че не знаят ще им завра листа в задния двор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 обадих им се и твърдят, че това увеличение е само за новите потребители! AFLQKA, наистина препоръчвам да им направиш един скандал с брошурата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Абе какво им вярвате на тези операторки или касиерки аз пък си нямам друга работа и ги питам по мейла...аджеба к'о става Здравейте! Увеличението на скоростите ще се осъществи автоматично. Екипите ни продължават да работят, но промяната става поетапно. Молим Ви за още малко търпение. С уважение : Екип Евроком Кабел МБ Дано до края на седмицата стане нещо, щото тази 1во априлска шега е единствената която няма да ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Демек Тракия средата на март, кичука може би средата на май, началото на юни? Супер, супер, поне да намалят дотогава нашата тарифа, щото плащаме същото като Тракия за 3 пъти по-бавен нет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Аз съм в Тракия и нямам увеличение. Освен това и аз като много други потребители минах на по-висока тарифа само заради обещаните нови скорости от 1ви. Много некоректно от страна на евроком възмутен съм. (( Дайте да ги осъдим или Комисията за защита на потребителите. Edited April 2, 2008 by BlackRam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Аз не разбирам кво пречи да кажат: "Ще има увеличение на 1ви Юни". Ама на 1ви юни в 00:01 да увеличат нета, а не да кажат "ще има на 1ви април", а да чакаме до 1ви юни ... това ме дразни не друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Аз не разбирам кво пречи да кажат: "Ще има увеличение на 1ви Юни". Ама на 1ви юни в 00:01 да увеличат нета, а не да кажат "ще има на 1ви април", а да чакаме до 1ви юни ... това ме дразни не друго Конкуренцията не спи, нали знаете. А тия май спят още дълбок зимен сън. Aма то когато някой спи прекалено дълго, май накрая не се събужда. Edited April 2, 2008 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Аз съм в Тракия и нямам увеличение. Освен това и аз като много други потребители минах на по-висока тарифа само заради обещаните нови скорости от 1ви. Много некоректно от страна на евроком възмутен съм. (( Дайте да ги осъдим или Комисията за защита на потребителите. Интересно... явно и не цяла Тракия е обхваната. Щом един квартал не могат да обхванат за половин месец, увеличение в кичука преди лятото - абсурд. Edited April 2, 2008 by veseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 http://ekk.bg/mod_promo_view_6.html забележете какво пише: "Важи за нови абонати на евроком"! Вече прекаляват - за разтрел са! Като си плащам таксата ще им дигна един скандал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 http://ekk.bg/mod_promo_view_6.html забележете какво пише: "Важи за нови абонати на евроком"! Вече прекаляват - за разтрел са! Като си плащам таксата ще им дигна един скандал Много ясно че ще важи за нови абонати, нали цената е промоционална абре вие гледате ама недоглеждате, или се правите на недоскиф...само и само да плюете пп те не че не са за плюене де Като не могат да вдигнат на всички скоростта едновременно, поне да не го обявяват, дотогава докато не си оправят бъкиите. Много се дразня, че Тракиици имат повече от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Абе ако си прекъсна сега договора и се включа след месец пак при ЕК нов клиент ли ще съм ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 А няма ли хватка просто да преподпишеш договора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) А няма ли хватка просто да преподпишеш договора? Нз, ама ми хрумна, че сега се води на името на баща ми, прекъсваме го и се пуска на мое име, аз имам 18 години, тъй че едва ли ще има проблем И ето ме нов клиент с нови скорости и по ниски цени Edited April 3, 2008 by Lil`Nigga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_kras Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 споко, обадих им се и ми казаха, че увеличението важи за абсолютно всички абонати(нови и стари) и ще бъдат увеличени скоростите най-късно да две седмици във всички квартали - първо започвали в тракия, а центъра ще е най-последен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Незнам за вас но начина по който евроком "ще увеличи скоростите" ме дразни изключително много кви са тия почваме от еди кой си квартал и свършваме в еди кой си ,като немогат да увеличат скоростите на всички по едно и също време въобще да не пускат реклами до момента в който наистина са технически готови да го направят Edited April 3, 2008 by OutSider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Всеки случай евроком не са като гигабит, при който интернета е много по-бърз и постоянен в кичука, отколкото в центъра!(това е една от причините да се откажа от гигабит плюс бавната скорост на сваляне от международните сайтове) Евроком винаги са си имали редовен и бърз интернет, въпреки, че са мошеници! Няма значение в кой квартал кога ще стане увеличението, а важното е да има такова! Edited April 3, 2008 by vladi_peshev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 За теб може да не е важно но ще има много хора които ще се дразнят на това и то с право.Няма смисъл да се тупат в гърдите за увеличение което немогат да предоставят едновременно на всичките си абонати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Всеки случай евроком не са като гигабит, при който интернета е много по-бърз и постоянен в кичука, отколкото в центъра!(това е една от причините да се откажа от гигабит плюс бавната скорост на сваляне от международните сайтове) Евроком винаги са си имали редовен и бърз интернет, въпреки, че са мошеници! Няма значение в кой квартал кога ще стане увеличението, а важното е да има такова! Ти още ли не си разбрал, че Евроком=ГГБИТ и обратното. И вече няма ГГБИТ, а има Евроком ЛАН Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Вчера нета и кабелната бяха БАМБАШКА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Напълно съм съгласен с мненията на OutSider. Положението стана като БТК-то, едни имат други нямат, ще е хубаво по-бързичко да стане всичко, защото ние(аз) сме гадни в червата и завиждаме въпреки, че мен 2/3 от деня ме няма но дручко е вечер да си харесаш филмче и да го пуснеш с 1МБ и да си го гледаш на момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts