f0xyL0vE Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ъ-ъ-ъ... само при мен ли през няколко часа нета прекъсва за секунда-две? (ЕК, не ггбит) P.S. е на, две минути след като постнах спря пак, тоя път за 15 минути... Мисля ,че тва е от firewall-а (пречи на Lease-a да се поднови).Пробвай без или с уиндоу-ския само, дали пак ще ти прекъсва.При мен се оправи като махнах firewall-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 При мен с рестартиране не става, просто трябва (не много) търпеливо да чакам сам да дойде (даже нямам драйвъри инсталирани ако ставаше дума за този софтуер, направо минава през лан картата), а докато чакам имам няколко книжки "Страховитото в науката" подръка Не твоя софтуер, а този на ЕК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Мисля ,че тва е от firewall-а (пречи на Lease-a да се поднови).Пробвай без или с уиндоу-ския само, дали пак ще ти прекъсва.При мен се оправи като махнах firewall-a. е честно ако е било от това всичките тези безкрайни секундни прекъсвания ще се гръмна...да ама без файър лоул ще стане голям "купон" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Утре дали ще сме с нови скорости... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Утре дали ще сме с нови скорости... На това се надяваме , ако не то единствено на ДЦЦ 'баниците' ще са по-зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 На това се надяваме , ако не то единствено на ДЦЦ 'баниците' ще са по-зле ЧУдя се дали си заслужава да чкам до 12 или утре сутринта ще го пуснат ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 ...да ама без файър лоул ще стане голям "купон" Не го изключвай а въведи в разрешените (trusted) адреси двата DNS сървъри, DHCP сървъра (gateway) и разреши на системния процес "svchost.exe" (става дума за Windows NT, 2000 и XP) да работи като сървър в trusted зоната. При Евроком без тази настройка понякога на половината от lease времето се случва системата да загуби връзка с DNS-ите и да останеш само с услуги по IP адреси, а след изтичане на цялото време връзката блокира напълно и трябва да се рестарира ръчно от команден ред. "Поправянето" на връзката от телевизорчетата в систем трея не върши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Утре дали ще сме с нови скорости... Ще е яко за майтап да пуснат по 20мбита до навсякъде и на 2ри да ги спрат ЧУдя се дали си заслужава да чкам до 12 или утре сутринта ще го пуснат ... И какво реши след голямото чудене? Аз предлагам да обявиш ден на независимостта - тъй и тъй нищо не зависи от теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Не го изключвай а въведи в разрешените (trusted) адреси двата DNS сървъри, DHCP сървъра (gateway) и разреши на системния процес "svchost.exe" (става дума за Windows NT, 2000 и XP) да работи като сървър в trusted зоната. При Евроком без тази настройка понякога на половината от lease времето се случва системата да загуби връзка с DNS-ите и да останеш само с услуги по IP адреси, а след изтичане на цялото време връзката блокира напълно и трябва да се рестарира ръчно от команден ред. "Поправянето" на връзката от телевизорчетата в систем трея не върши работа. Това как се прави на Windows-кия firewall ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Това как се прави на Windows-кия firewall ? Не зная. Не му вярвам и не го използвам, но мисля че с него не трябва да има проблеми. Това което написах съм го пробвал със ZoneAlarm, след като в пристъп на параноя си бях отрязал достъпа самостоятелно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Мен тва увеличение от 1ви не ме е ограло още ако изобщо ще го има =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chubaka Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Ми и при мен тука на работата няма никой. А тръбя пред колегите, че ще има увеличение от днес и понеже нали си е първи април днес вече всички ми се смеят и ме бъзикат, че това била първоаприлска шега и съм се вързал много яко. Но аз още имам вяра в евроком, ще видим кой ще се смее последен. Просто бавно работят хората предполагам. Нали ? Нали ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 ....Просто бавно работят хората предполагам. Нали ? Нали ? Да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Мен тва увеличение от 1ви не ме е ограло още ако изобщо ще го има =/ http://ekk.bg/mod_news_view_47.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorattta Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Няма страшно другата година пак има 1-ви Април. Те хората май са го казали на руски (увеличение нет) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Казаха ми че в Тракия било пуснато увеличението само и то пробно. Другата седмица най-рано щяли да започнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Значи тези които сме на минима ще чакаме догодина 1 април (най рано ) да ни увеличат скороста :? Edited April 1, 2008 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Изглежда от "Евроком" чакат да се махнат достатъчно абонати, за да освободят трафик за увеличението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Аз съм в Тракия и вече от половин месец съм с новите скорости. На Оптима съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Аз съм в Тракия и вече от половин месец съм с новите скорости. На Оптима съм. И 1 мегабит ъплоуд. А достигаш ли ги често тия скорости? Да видим когато на всички официално се пуснат новите скорости какво ще стане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 И аз си се чудя къде ми е заминал интернета, пък той отишъл в Тракия да се увеличат там скоростите. Сигурно така ще се менкаме. 1 месец един квартал има увеличение, след това интернета се пренасочва към друг квартал... Иначе най-вероятно като пуснат на цял Пловдив увеличението нета ще стане 2 пъти по-голямо мазало отколкото е сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Минима има ли увеличение или само ние нямаме? Тея от Еврокома пак ли тарикати го раздават? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Минима няма увеличение. Честно казано ако не я увеличат не знам дали някой ще остане на тая миризлива тарифа ... Все пак за 5 лева отгоре получаваш 6 пъти по-бърз нет. (а пък да не зачеквам темата с ъплоуд скоростта на минима, че от това по-трагично няма). Скоро сигурно и аз ще си търся нов доставчик. Edited April 1, 2008 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Минима има ли увеличение или само ние нямаме? Тея от Еврокома пак ли тарикати го раздават? http://ekk.bg/mod_news_view_47.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 И 1 мегабит ъплоуд. А достигаш ли ги често тия скорости?Да видим когато на всички официално се пуснат новите скорости какво ще стане Ами всеки път си свалям от Замунда с посочените скорости...демек 1100кб. Иначе ъплоуда все още е ташак,100-110кб макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts