Blade Master Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Да се отчета и аз-поредното прекъсване вечер... Edit: Мила традиция... И при мен същата работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 И при мен същата работа Ъъ, доколкото си спомням ти си на ГГшит, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Ъъ, доколкото си спомням ти си на ГГшит, нали? Мда ама нета ми спря и на мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sky_Dreamer Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Минима...така е от 6 дена Тъй като има хота със съшия проблем като мен...преди малко се обадих и попитах та се оказа,4е просто е трябвало да си рестартирам модема и така всичко се оправи...много съм кух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 venom23, ти май си на евроком лан, а тук става въпрос за модеми. А може би греша? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Здравеите не ми се чете назад и може ид а сте говорили за това но нали щеше да има увеличение на скоростите след нова година поне на мен ми казаха така като реших да си пусна лан и реших да изчакам ама пак е бавна работата сравнение с 900кб с които тегли един от моя клас. Та знаете ли нещо за нови скорости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 (edited) Увеличения ще има, но може би след април! Да са ни честити, може би! (информация от касиерката) За сега всичко е в кръга на научната фантастика! Edited February 19, 2008 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Мой приятел преди 1 седмица си смени квартирата и поиска да си премести модема на новото място. Услугата му обаче на старото беше временно спряна. Когато дошли техниците, заявили че с модеми повече не се занимават, и въпреки че в квартирата имало кабелна телевизия го свързали с LAN мрежата. ЕКК май е оставила модемите на доизживяване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 За сега всичко е в кръга на научната фантастика! Не не. Това е от далечното светло бъдеще което предстои... Малко като тъпата реклама на Глобул "Най-доброто предстои" и винаги реакцията ми е като ги чуя да възкликна "Супер, обадете се като стане аз дотогава ще си карам със служебната ми карта, а пък когато най-доброто вземе че дойде ако е толкова по-добре може и да размисля, а сега айде бегайте и се скрийте и не ме занимавайте с глупости" Мой приятел преди 1 седмица си смени квартирата и поиска да си премести модема на новото място. Услугата му обаче на старото беше временно спряна. Когато дошли техниците, заявили че с модеми повече не се занимават, и въпреки че в квартирата имало кабелна телевизия го свързали с LAN мрежата. ЕКК май е оставила модемите на доизживяване Или ги е мързяло или са решили да изкарат малко парици от прекарването, защото не виждам причина да не включат модема и да пипнат леко настройките за да тръгне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Мой приятел преди 1 седмица си смени квартирата и поиска да си премести модема на новото място. Услугата му обаче на старото беше временно спряна. Когато дошли техниците, заявили че с модеми повече не се занимават, и въпреки че в квартирата имало кабелна телевизия го свързали с LAN мрежата. ЕКК май е оставила модемите на доизживяване Наскоро четох, че Гриша Ганчев е купил телевизията на Евроком Пловдив. Понеже съм на другия край на света, не ми стана ясно обаче кой е поел собствеността на кабелната мрежа. Нищо чудно да става въпрос вече за две съвсем различни фирми. Няма да е зле някой, който е в час с нещата да разясни дали ЕКК е собственик на цялата бивша еврокомска кабелна мрежа или има тънки разминавания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Телевизия (медията) Евроком винаги е била отделна фирма от кабелния (интернет) оператор Евроком - още от самото начало май. Просто за двете трябват два отделни лиценза и е по-добре да са отделени. ГГ купи медията. Кабелния оператор по последни данни е собственост на ЕКК София... които пък... бали ги на кого са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Телевизия (медията) Евроком винаги е била отделна фирма от кабелния (интернет) оператор Евроком - още от самото начало май. Просто за двете трябват два отделни лиценза и е по-добре да са отделени. ГГ купи медията. Кабелния оператор по последни данни е собственост на ЕКК София... които пък... бали ги на кого са И аз така си мислех, но от тази шашма с кабелните модеми си викам да не са направили някакъв тънък номер пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 На мен ли така ми се струва или скоростите на ггбит са се всигнали малко. Или нета по принцип ми е бъгав или има подобрение, въпреки че в повечето чужди сървъри на CS или Lineage лагва кофти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 вдигнаха скоростите на ггбит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 На мен ли така ми се струва или скоростите на ггбит са се всигнали малко. Или нета по принцип ми е бъгав или има подобрение, въпреки че в повечето чужди сървъри на CS или Lineage лагва кофти Не си упоменал за колко лв е тва?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 На 30лв.е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Тъжно е , когато една фирма от нещо се превърне в нищо .... 5 или 6 години бях на Евроком - и нет , и телевизия , обаче даже и аз не издържах и разкарах всичко от тях ...... факт е , че се чувствам като освободен роб.... В днешно време само така може да бъдат "наказани " тези , които не се съобразяват с пазара - местиш се при друг , който си върши работата по добре и нека този другия кара нови мерцедеси с парите ти - докато си върши работата .... после при друг ...и така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Днес, докато си плащах сметката (на 30лв. съм и аз, с модем), реших да попитам дали евентуално не се очаква някакво повишаване на скоростите. Касиерките ми казаха, че нищо не било 100% сигурно (кога ли е било :Р), но имало информация, че от май месец щели да вдигат тройно скоростите. Някой друг да е чул такова нещо? Edited March 6, 2008 by Ando Lomen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Днес, докато си плащах сметката (на 30лв. съм и аз, с модем), реших да попитам дали евентуално не се очаква някакво повишаване на скоростите. Касиерките ми казаха, че нищо не било 100% сигурно (кога ли е било :Р), но имало информация, че от май месец щели да вдигат тройно скоростите. Някой друг да е чул такова нещо? А аз да те питам, станаха ли ви скоростите вече 6/1 мбита (на 30 лв) както имаше слухове че ще стават началото на Февруари? Или още седите на 3 мбита. Ако още се ослушват и си с 3 мбита, Май месец може и да ги дигнат на 6 както стана в други градове, но Пловдив май е девета дупка на кавала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Абе какво пак му става на този нет .. от одеве постоянно ми прекъсва дано се оправи скоро, че ми писна вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Абе какво пак му става на този нет .. от одеве постоянно ми прекъсва дано се оправи скоро, че ми писна вече Не знам при мен даже има някакво увеличение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f0xyL0vE Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Определено има увеличение .................................. НА ПИНГ-А Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 да вие ако ги слушате ония незнам....беше февруари увеличението , ся пък май , после сигорно ще кажат другата година... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Това, че във форума се подшушна от някой за учеличение през февруари, значи ли че истина?! - Слухове... Ето отговор от екк Здравейте!Скоростта на интенет услугата ни в град Пловдив ще търпи промяна през пролетта. Все още няма официално обявена дата за стартиране на промените. С уважение : Екип Евроком Кабел МБ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts