Jump to content
BulForum.com

Blizoo (Евроком) & Mtel

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

232716200.png

Минима...така е от 6 дена :blink:

Тъй като има хота със съшия проблем като мен...преди малко се обадих и попитах та се оказа,4е просто е трябвало да си рестартирам модема :D и така всичко се оправи...много съм кух :blush: :lol:

Здравеите не ми се чете назад и може ид а сте говорили за това но нали щеше да има увеличение на скоростите след нова година поне на мен ми казаха така като реших да си пусна лан и реших да изчакам ама пак е бавна работата сравнение с 900кб с които тегли един от моя клас. Та знаете ли нещо за нови скорости

Увеличения ще има, но може би след април! Да са ни честити, може би! :D (информация от касиерката)

За сега всичко е в кръга на научната фантастика! :D

Edited by vasilb

Мой приятел преди 1 седмица си смени квартирата и поиска да си премести модема на новото място. Услугата му обаче на старото беше временно спряна. Когато дошли техниците, заявили че с модеми повече не се занимават, и въпреки че в квартирата имало кабелна телевизия го свързали с LAN мрежата. ЕКК май е оставила модемите на доизживяване ;)

За сега всичко е в кръга на научната фантастика! :D

Не не. Това е от далечното светло бъдеще което предстои... Малко като тъпата реклама на Глобул "Най-доброто предстои" и винаги реакцията ми е като ги чуя да възкликна "Супер, обадете се като стане аз дотогава ще си карам със служебната ми карта, а пък когато най-доброто вземе че дойде ако е толкова по-добре може и да размисля, а сега айде бегайте и се скрийте и не ме занимавайте с глупости" :)

Мой приятел преди 1 седмица си смени квартирата и поиска да си премести модема на новото място. Услугата му обаче на старото беше временно спряна. Когато дошли техниците, заявили че с модеми повече не се занимават, и въпреки че в квартирата имало кабелна телевизия го свързали с LAN мрежата. ЕКК май е оставила модемите на доизживяване ;)

Или ги е мързяло или са решили да изкарат малко парици от прекарването, защото не виждам причина да не включат модема и да пипнат леко настройките за да тръгне...

Наскоро четох, че Гриша Ганчев е купил телевизията на Евроком Пловдив. Понеже съм на другия край на света, не ми стана ясно обаче кой е поел собствеността на кабелната мрежа. Нищо чудно да става въпрос вече за две съвсем различни фирми. Няма да е зле някой, който е в час с нещата да разясни дали ЕКК е собственик на цялата бивша еврокомска кабелна мрежа или има тънки разминавания. ;)

Телевизия (медията) Евроком винаги е била отделна фирма от кабелния (интернет) оператор Евроком - още от самото начало май. Просто за двете трябват два отделни лиценза и е по-добре да са отделени. ГГ купи медията. Кабелния оператор по последни данни е собственост на ЕКК София... които пък... бали ги на кого са :)

Телевизия (медията) Евроком винаги е била отделна фирма от кабелния (интернет) оператор Евроком - още от самото начало май. Просто за двете трябват два отделни лиценза и е по-добре да са отделени. ГГ купи медията. Кабелния оператор по последни данни е собственост на ЕКК София... които пък... бали ги на кого са :)

И аз така си мислех, но от тази шашма с кабелните модеми си викам да не са направили някакъв тънък номер пак. :D

237270816.png

237271548.png

237272047.png

На мен ли така ми се струва или скоростите на ггбит са се всигнали малко. Или нета по принцип ми е бъгав или има подобрение, въпреки че в повечето чужди сървъри на CS или Lineage лагва кофти

237270816.png

237271548.png

237272047.png

На мен ли така ми се струва или скоростите на ггбит са се всигнали малко. Или нета по принцип ми е бъгав или има подобрение, въпреки че в повечето чужди сървъри на CS или Lineage лагва кофти

Не си упоменал за колко лв е тва??

Тъжно е , когато една фирма от нещо се превърне в нищо .... 5 или 6 години бях на Евроком - и нет , и телевизия , обаче даже и аз не издържах и разкарах всичко от тях ...... факт е , че се чувствам като освободен роб.... :lol: В днешно време само така може да бъдат "наказани " тези , които не се съобразяват с пазара - местиш се при друг , който си върши работата по добре и нека този другия кара нови мерцедеси с парите ти - докато си върши работата .... после при друг ...и така :excl:

• 2 weeks later...

Днес, докато си плащах сметката (на 30лв. съм и аз, с модем), реших да попитам дали евентуално не се очаква някакво повишаване на скоростите.

Касиерките ми казаха, че нищо не било 100% сигурно (кога ли е било :Р), но имало информация, че от май месец щели да вдигат тройно скоростите. Някой друг да е чул такова нещо?

Edited by Ando Lomen

Днес, докато си плащах сметката (на 30лв. съм и аз, с модем), реших да попитам дали евентуално не се очаква някакво повишаване на скоростите.

Касиерките ми казаха, че нищо не било 100% сигурно (кога ли е било :Р), но имало информация, че от май месец щели да вдигат тройно скоростите. Някой друг да е чул такова нещо?

А аз да те питам, станаха ли ви скоростите вече 6/1 мбита (на 30 лв) както имаше слухове че ще стават началото на Февруари? Или още седите на 3 мбита.

Ако още се ослушват и си с 3 мбита, Май месец може и да ги дигнат на 6 както стана в други градове, но Пловдив май е девета дупка на кавала.

Абе какво пак му става на този нет .. от одеве постоянно ми прекъсва :angry1 :angry1 дано се оправи скоро, че ми писна вече :angry:
Не знам при мен даже има някакво увеличение! :rolleyes:

243224829.png

Това, че във форума се подшушна от някой за учеличение през февруари, значи ли че истина?! :bgrin: - Слухове...

Ето отговор от екк

Здравейте!

Скоростта на интенет услугата ни в град

Пловдив ще търпи промяна през пролетта.

Все още няма официално обявена дата за

стартиране на промените.

С уважение :

Екип Евроком Кабел МБ