Gyumishev Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Минима в натоварено време. Няма да е зле и някой друг да даде шотове, защото на моите пинговете не са много показни (сигурно е заради firewall-a или заради Операта). Реалните са по-ниски. МИНИМА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Минима в натоварено време. Няма да е зле и някой друг да даде шотове, защото на моите пинговете не са много показни (сигурно е заради firewall-a или заради Операта). Реалните са по-ниски. Повярвай - не са! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 и на тва ако му се вика нет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Ето няколко шота да се утешите...при всички нета е фушня...поне през вечерта Външният е направо Сбръчкан А пезокеанското... е направо "но Цомент!" Жълтото пък едвам тръгна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 (edited) и на тва ако му се вика нет! А ТИ КАК МУ ВИКАШ?!Грешка извинете. Edited February 10, 2008 by terry1963 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 а ти се сдържай малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 А ТИ КАК МУ ВИКАШ?!!Малоумник,ГЛАСУВАХМЕ за теб!Внимавай ЛИГЛьО! A? Какво? Как? Къде сте гласували??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Нещо и аз не можах да схвана,какво сте гласували! А ТИ КАК МУ ВИКАШ?!!Малоумник,ГЛАСУВАХМЕ за теб!Внимавай ЛИГЛьО! Нямах намерение да се заяждам,може би неправилно си схванал,просто казвам,че за 20лв. е подиграка да имаш такьв нет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 А ТИ КАК МУ ВИКАШ?!!Грешка извинете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sky_Dreamer Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Минима...така е от 6 дена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Минима...така е от 6 дена Ихааааа да живее dialup-а... аз с ISDN-a съм имал по-добри скорости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 брей, т'ва било по-зле от dcc .... като изключим ping-a де не знам, ама откакто съм се махнал от евроком, и съдейки от коментарите на хората, май май при тях положението става все по-зле ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Аз не се оплаквам. Колкото ми е писано в договора, толкова винаги имам За кабелен става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Аз не се оплаквам. Колкото ми е писано в договора, толкова винаги имам За кабелен става въпрос. Пусни някой и друг тест за доказателство де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Пусни някой и друг тест за доказателство де Това е кабелен интернет,тарифа"МИНИМА". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 ..Това е кабелен интернет,тарифа"МИНИМА". Хехе, явно има и хора без проблеми, които май не са много. Но е смехотворно за 18 лв 1 мбит входящ и 0.2 мбит изходящ. И пинг 70 към София . Да не се повтарям че за 20 лв един друг доставчик (няма да ви дразня) дава 20 пъти по-добри скорости и 10 пъти по-нисък пинг . Радвам се безкрайно че смених доставчика и вече не съм на ЕК. Дано продължи така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Аз пьк бях на ЕКК ЛАН и сьщо сьм много доволен,че преминах кьм този доставчик,за който tedy намеква Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Аз пьк бях на ЕКК ЛАН и сьщо сьм много доволен,че преминах кьм този доставчик,за който tedy намеква само дето преди да те вържат говореше какви ли не глупости за лангейм, май беше нещо от завист, че не могат да те вържат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 И какво от това?!?Това прече ли ми да сьм си променил мнението кьм тях след като сьм им станал клиент?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Добре де не мога да разбера нещо.След като сте си с менили доставчика и сте предоволни откачеството,което ви предлага защо продължавате да посещавате темата за Евроком?!!Или не сте толкова сигурни дали сте постъпили правилно?!! И продължавате да влизате тук за да разберете дали не сте се прецакали?Аз лично съм доволен от интернрта на Евроком.Скороста ми е постоянна и пада малко единствено в събота и неделя.Така е обаче при всички доставчици до колкото знам.Нета ми не е спирал не помня от кога.Таксата е поносима,плащам 32 лева за нет кабелна и телефон.Вие плащате толкова само за нет вероятно.Това е положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Добре де не мога да разбера нещо.След като сте си с менили доставчика и сте предоволни откачеството,което ви предлага защо продължавате да посещавате темата за Евроком?!!Или не сте толкова сигурни дали сте постъпили правилно?!! И продължавате да влизате тук за да разберете дали не сте се прецакали?Аз лично съм доволен от интернрта на Евроком.Скороста ми е постоянна и пада малко единствено в събота и неделя.Така е обаче при всички доставчици до колкото знам.Нета ми не е спирал не помня от кога.Таксата е поносима,плащам 32 лева за нет кабелна и телефон.Вие плащате толкова само за нет вероятно.Това е положението. Не, влизаме за да злорадстваме. Ти нали не мислиш сериозно, че като сме на друг доставчик, нямаме право да влизаме тук и да гледаме как се (де)развива предишния ни доставчик. Просто споделяме, че има и много по-добри алтернативи. А явно четеш избирателно след като не си забелязал, че съм казал, че друг доставчик за 20 лв предлага десетки пъти по-добри параметри. Доволен си от ЕК, защото вероятно ти дава толкова колкото е обещал в офертата (1 мбит), няма лошо, просто обърнах внимание на това колко получаваш за парите си. Говорим само за нета, ти плащаш 18 лв за 1 мбит, друг плаща 20 за 17 мбит. За ъпа няма смисъл и да споменавам. Не се съмнявам дали съм постъпил правилно, но това само хората, които да напуснали ЕК могат да го разберат . Вкл. и аз бях като теб преди да го направя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) Добре де не мога да разбера нещо.След като сте си с менили доставчика и сте предоволни откачеството,което ви предлага защо продължавате да посещавате темата за Евроком?!!Или не сте толкова сигурни дали сте постъпили правилно?!! това пък е пълна глупост. Аз не съм на никой български доставчик и пак чета темите за всички доставчици. По твойта логика изобщо не трябва да влизам в този раздел Edited February 11, 2008 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 A какво стана с 5те мегабита за 5те лева (търси) ... това в скобите беше бутончето от рекламата... може би още се търси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Toку що регестрирах първото прекъсване на нета от многоо време насам...дано да тръгне на зле пп Цели 10 минути, малее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) Toку що регестрирах първото прекъсване на нета от многоо време насам...дано да тръгне на зле пп Цели 10 минути, малее Да се отчета и аз-поредното прекъсване вечер... Edit: Мила традиция... Edited February 11, 2008 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts