SpeedMaster Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 за какво беше тогава тва цялото преустройство на вареза в торенти след като не искара и половин месец???и защо тогава продалжава да функционират софтуера и музиката....нещо не ми се връзва...ще продължаваме с нелеганите музики и програми а с филмите и игрити КРАЙ тай ли???? мерси пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PQI Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 за какво беше тогава тва цялото преустройство на вареза в торенти след като не искара и половин месец???и защо тогава продалжава да функционират софтуера и музиката....нещо не ми се връзва...ще продължаваме с нелеганите музики и програми а с филмите и игрити КРАЙ тай ли????мерси пак! kakvo preustroistvo ? wrzru.com ot samoto si na4alo na tozi adres priklju4i vsqkakva vruzka s evrocom bt.wrzru.com dori ne se hostva ot evrocom, a e izvun Bulgaria softwara i muzikata ne rabotqt ako vijda6 nqkakvi saitove te tova sa originalnite kitaiski a tam nqma ni6to polezno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) Благодаря ти Lamer! значи вече си имаме НЕТ само за чат,работа и ако случайно някой си намери сървър да си краде от някъде нещо си! Edited March 22, 2007 by SpeedMaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 хахаха не се шашкай народе....сигурно не съм единствения но си намерих начин да се свалят филмите може би и за игрите ще работи...но не съм сигурен ползвате си http://www.wrzru.com/ за каталог и като си харесате филмче копирате му името...натискате си върху сърча и готово...евала...май ще има още малко аванта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 хахаха не се шашкай народе....сигурно не съм единствения но си намерих начин да се свалят филмите може би и за игрите ще работи...но не съм сигурен ползвате си http://www.wrzru.com/ за каталог и като си харесате филмче копирате му името...натискате си върху сърча и готово...евала...май ще има още малко аванта 5 минути не мога да спра да се смея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4ko Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Баси...тва си е сериозна неумностама поне наистина прави смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Баси...тва си е сериозна неумностама поне наистина прави смях. i na koe mu vika6 "neumnost" 4e ne razbrah....pitam az.... MyH4o smei se be..polezno e za zdraveto...ako te vidia na ulicata az 6te ti se smeia...eh boje boje golemi razbira4i se izvadiha si4ki we tctttctctc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) vsi4ki ste golemi"hakeri".za6to ne doidohte na plo6tada pred po6tatat.nagotovo vseki znae. Edited March 22, 2007 by star_net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 През деня скоростите са отвратителни, но интересното е че вечер стигам дори и скорости, по-високи от обявените.Например сега от data.bg стигам до 210 kb/сек.Дали и при някой друг се получават такива "аномалии" На Д+ съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 През деня скоростите са отвратителни, но интересното е че вечер стигам дори и скорости, по-високи от обявените.Например сега от data.bg стигам до 210 kb/сек.Дали и при някой друг се получават такива "аномалии" На Д+ съм. На мен преди няколко месеца ми ставаше така, но нещата се влошиха. Ся дори и вечер нямам добър нет където и да е, но между 7 и 10 сутринта скоростите ми стигат обещания максимум (на И+ съм)... Надявам се наистина да преустройват тази мрежа. Абе ще се молим и квото стане =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 от евроком за пореден път доказах какви са хубавци.отивам да питам каа да се прекратя договора понеже не го намирам вкъщи и мадамата ми връчва ценоразпис на нещата,които трябва да върна и съответно заплатя ако не мога.юсб или лан кабел-5лв,диск с драйвери-2лв...дотук добре,но КАРТОНЕНА КУТИЯ-5лв...без коментар тъй че,пазете си кутиите от модемите,че ще ги плащате иначе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 от евроком за пореден път доказах какви са хубавци.отивам да питам каа да се прекратя договора понеже не го намирам вкъщи и мадамата ми връчва ценоразпис на нещата,които трябва да върна и съответно заплатя ако не мога.юсб или лан кабел-5лв,диск с драйвери-2лв...дотук добре,но КАРТОНЕНА КУТИЯ-5лв...без коментартъй че,пазете си кутиите от модемите,че ще ги плащате иначе Отивам, стоварвам им боклуците пред тях и изчезвам. Нека ме накрат да им плащам картонени кутийки :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 niakva nova moda e izleznala da prekusva BG i-neta (+niakolko vunshni domaina' ot kvoto zabeliazah), a ostanalia vunshen i-net da ba4ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 някой да има проблем с тегленето от arenabg.com при мен скоростите са под 50 k/s (на д+ съм), а най-често играе между 20-30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Пише че правят ъпгрейд на сървърите,и при мен на някои торенти е така ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 незнам ама аз съм на ГГбит и БГ пиъринга ми изчезва.От тракера свалям с от 2кб докъм 40-тина кб.Подобно е и от други тракери(Арена примерно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Аз пък днес забелязах двама от Евроком, които ровичкаха нещо кабелите в шахтата пред блока. Като се качих, естествено нямах нет, но след около 1/2 час всичко неше наред, като че ли има и някакво подобрение, защото ми се "отпуши" международния... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3CtRuM Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 ale iskam da kaja samo za torentite 4e nezavisomo kolko seedara imam svalqm vinagi sus 50 kbs kum evrocom sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Ако си на достъпна, много ясно, че ще сваляш с 45к, няма за какво да се оплакваш. Колкото повече сийдъра имаш, с толкова по-голяма скорост е възможно да сваляш, стига връзката ти да го позволява... Все едно да искаш да прекараш слон през ключалката на един път, ако мога така да го кажа... А отностно това от предишния ми пост - същата шитня си е нетът, явно тогава съм нацелил някъв по-нормален момент... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 (edited) А бе хора кажете какво става с тоя нет ? Скоростта към БГ и външния е около 100-150 килобита/с а съм на 18 лева . abv ми го отваря за половин до една минута, а за външни да не говорим и това е от няколко дни ! Това само при мен ли е, или евроком вече се разпада на кабели и модеми ? Edited May 1, 2007 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Да ви кажа честно мисля, че ГИГАШИТ се разпаднаха и ся сме на ЕВРОКОН нета е супер брутален и постоянно спира от бая време се заканвам да се преместя и ще го направя само наще да имат пари де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Да ви кажа честно мисля, че ГИГАШИТ се разпаднаха и ся сме на ЕВРОКОН нета е супер брутален и постоянно спира от бая време се заканвам да се преместя и ще го направя само наще да имат пари де Извинявай, ама тебе от колко време те няма в България? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 а бе, upload-a да не са го вдигнали случайно? ся пуснах да един торент и гледам, че се движи между 55 и 59, а беше 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 (edited) Аве пичове тоя нет маи нещо му стана (18лв.) В близките 2 седмици едвам сам чатил по скайпа..., едвам ми отваряше страници, теглеше средно с 38к упваше с 9-10к А ся - 60к долн. 20к уп. мин. : Edited August 18, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 ек са дигнали скоростите...имах информация,че ша е към август,ама явно са изгубили доста клиенти. сега ъпвам с 50-60к...ама даунлоуда се е преебал.явно нещо работят.аз точно утре ще ходя да прекратявам договора,а те кво правят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts