Dreamer Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Очаквайте приятни изненади другият месец Надявам се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Как да видя нивото на сигнала и в какви граници трябва да е той ? Имам някакви съмнения, че "повредата не е в моя телевизор". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Очаквайте приятни изненади другият месец Надявам се какво разбираш под приятни изненади ако означава да ми се скапе повече нета мерси съм , за протокола искам да кажа че от 1 месец вчера за първи път цъках WOW без проблеми със среден пинг от 210 ms при нормален от 800ms за изминалия месец @Dreamer какво имаш в предвид дай малко инфо дори и да е не е сигорно та да се подготвяме за "приятните изненади" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 За мен "приятни изненади" е свързано единствено с покачване на ъплоуда ПОНЕ 2 пъти до 128 КБ/с! Та дори това да означава намаляване на даунлоада на Оптима до 2 мбит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Какви ще са изненадите 'не знам', ще видим другия месец. Ако можех да кажа нещо конкретно щях да го кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 За мен "приятни изненади" е свързано единствено с покачване на ъплоуда ПОНЕ 2 пъти до 128 КБ/с!Та дори това да означава намаляване на даунлоада на Оптима до 2 мбит. Много точно го каза, а и ме изпревари Съгласен на 100%, само че на 2 пъти се пиша на съппорта от сайта, във връзка със ъпа и на два пъти ми казват, че не да не се надявам много. Иначе при мен нещата са стабилни, за момента everything is allright. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 съгласен съм за ъпа трябва да се дигне поне двойно ма за мен е малко по важно постоянни скорости без загуби на пакети ма ще чакаме па ще видим колко "приятно ще ни изненадът" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 ако можеха да ви вдигнат ъпа (х2) до сега да го бяха направили, трябва доксис 2.0 според мен, ако освен това не е изненадата, което малко ме съмне де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Как да видя нивото на сигнала и в какви граници трябва да е той ? Имам някакви съмнения, че "повредата не е в моя телевизор". 192.168.100.1 -> Signal Очаквайте приятни изненади другият месец Надявам се А дано де..."от твоите уста...в ушите на шефовете на ЕК". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 kakvo da o4akvame drugia mesec, pove4e spirane na neta vmesto kato e v momenta prez 10 minuti za 3-5 sekundi ? demek disconnect ot kakvato i da e online igra po 5 na 4as Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Само да споделя опит.Днес като си пуснах пак нет-а( бях забр. да си платя за тоя месец ) и какво става ... не дърпам с повече от 15кбпс?!Какво се оказва 192.168.100.1 от тук се оказа ,че модема е на Американската система ,а не на Европейската?!?!!?И при това аз не съм се бърникал там преди това!Не знам ,може при рестарта на връзката да е станало ,но е добре всички да го зная и да се сложи в 1-вия пост ,защото вероятно няма да е само при мен така в такива ситуации П.п: Пък след НГ DCC :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Какво се оказва 192.168.100.1 от тук се оказа ,че модема е на Американската система ,а не на Европейската?!?!!? Че на мен това постоянно си ми е седяло така...по едно време го смених на Европейската система, но не намерих някаква разлика и си го върнах пак както си беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge Dredd Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 kakvo da o4akvame drugia mesec, pove4e spirane na neta vmesto kato e v momenta prez 10 minuti za 3-5 sekundi ? demek disconnect ot kakvato i da e online igra po 5 na 4as Offline multiplayer - само с евроком Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik Rutan Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Приятна изненада ще е ако още се вдигне даунлоуда!За ъплоуда ми е все тая така или иначе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f0xyL0vE Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 "Приатна изненада" ще е ако спре да лаги на всеки 3-4 мин. за да можем да цъкаме онлине... :smile: Скоростите не са показател за качество! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) "Приатна изненада" ще е ако спре да лаги на всеки 3-4 мин. за да можем да цъкаме онлине... :smile: Скоростите не са показател за качество! Само дето не всички на този свят ползват нета само за да цъкат онлайн...така че на мене ми е все тая за лага, а предпочитам да се вдигнат скоростите. Edited November 9, 2007 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Приятна изненада ще е ако още се вдигне даунлоуда!За ъплоуда ми е все тая така или иначе! Ти пък се изказа. Човека "hit and run"...това е най-тъпото и безмислено изказване. Какво да го направят 1111:1 ли?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Един иска едно,друг друго.....в крайна сметка никой ли не осъзна,че ЕК ви хвърля само прах в очите!Накичиха целия град с билборди "на цената на качеството"....ДА ДА!!!...смешници абсолютни...добре,че вече нямам нищо общо с тях.На тези,които продължат да им вярват УСПЕХ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Един иска едно,друг друго.....в крайна сметка никой ли не осъзна,че ЕК ви хвърля само прах в очите!Накичиха целия град с билборди "на цената на качеството"....ДА ДА!!!...смешници абсолютни...добре,че вече нямам нищо общо с тях.На тези,които продължат да им вярват УСПЕХ!!! Накичиха го, защото губят яко клиенти в кварталите в които вече има ДЦЦ. Цялата кооперация в която живея е вече на тях, само аз още съм на Евроком, но в края на месеца ще им кажа "сбогом" след 10 годишно ползване на услугите им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Накичиха го, защото губят яко клиенти в кварталите в които вече има ДЦЦ. Цялата кооперация в която живея е вече на тях, само аз още съм на Евроком, но в края на месеца ще им кажа "сбогом" след 10 годишно ползване на услугите им. Губят клиенти мошно и на двата фронта(нет и тв),а сега след дъжд качулка взеха си фърлят парите и за рекламна офанзива....от най-мощният доставчик на кабелни услуги в града се превърнаха в най-жалкия такъв...ама така е неможе без да влагаш средсва за подобряване на услугите да искаш си запазиш клиентите...тръгнали "с трици маймуни да ловят"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) За даунлоада немога да се оплача(когато скороста е близо до 3те мб-та за които плащаме) , но ъплоада е проблемен доста - най-вече ме е яд за сийдването(постоянно критикуват хората в торент тракера,че не сийдвали - ами с тези 50к какъв сийд, аз лично като пусна сийда и немога да отворя един сайт ) Незнам каква ще е изненадата на ЕК, но се надявам, да е поне удвоени ъплоад скорости за всички абонати Edited November 9, 2007 by wbyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Едвали ще е въвеждането на доксис 2.0, понеже май още не сте го гласували и приели, че да е това... а предвид възможностите какви са -> предполагам, че ще има ново трасе до софия, което ще стабилизира доуна и ъпа и евентуално ще има леко увеличение на скоростите. Ратиото на Д:Ъ ще си остане същото. Това просто е фирмена политика и тя не се сменя за 1 ден. Аз съм реалист, а не фантазъор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Едвали ще е въвеждането на доксис 2.0, понеже май още не сте го гласували и приели, че да е това... а предвид възможностите какви са -> предполагам, че ще има ново трасе до софия, което ще стабилизира доуна и ъпа и евентуално ще има леко увеличение на скоростите. Ратиото на Д:Ъ ще си остане същото. Това просто е фирмена политика и тя не се сменя за 1 ден.Аз съм реалист, а не фантазъор... Сигурно, но я помисли тва ратио ако отнася един примерно двойно по-голям даун, за какъв ъп ще говорим (за такъв, за който мечтаем на настоящия етап ). Разбира се двойните скорости са само в сферата на необозримото бъдеще но в момента в който дойде оптика на ЛГ в квартала и стане като в Тракия, за мен има ще един път тогава. Щото няма се лъжем, при мен ЕК последните месеци е повече от супер по отношение на присъствие и стабилност, докато за ЛГ такива неща чувам единствено от Тракинчани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 а дали ще има изненада за ЕКК ЛАН? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Губят клиенти мошно и на двата фронта(нет и тв),а сега след дъжд качулка взеха си фърлят парите и за рекламна офанзива....от най-мощният доставчик на кабелни услуги в града се превърнаха в най-жалкия такъв...ама така е неможе без да влагаш средсва за подобряване на услугите да искаш си запазиш клиентите...тръгнали "с трици маймуни да ловят"... Ами да не бяха премествали оборудването в София. Що изнесоха техниката и осраха положението тука? Аз ако не бяха почнали проблемите с тези динамични IPта нямаше да се махна, обаче поради тази простотия един VoIP рутер трябваше да го рестартирам на всеки 2часа... и добре че се махнах за да видя какво е това 12mbps download и 6mbps upload... Цифровата им ТВ също не може да се гледа и нон-стоп ми се реконектва устройството при това в дни когато нито вали нито нещо.Като не могат да си оправят бакиите аз длъжен ли съм да ставам благотворително дружество и да им давам пари за нещо което реално не го получавам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts