AFLQKA Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 имам някакъв проблем...като пусна мозилата или интернет експлорера зрежда и страницата седи "бланк" , каквато и страница все сащия проблем...също и мсн'а не ми зарежда , а пък скайпа си баца...мулти плейер също не стаа...сега си реснах модема и се оправи обаче и одеве направих така и след известно време пак се "бъгна" ... някаква идея от какво може да е тва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 външният нет си е в гъза, но за сметка на това има торенти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 външният нет си е в гъза, но за сметка на това има торенти И аз това гледам, едвам гледам клипчета от Youtube. Но поне ъплоуда се нормализира последната една седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Хора, при вас има ли го това нещо - нета умира за 30-40 мин до час и после тръгва ? и тва нон стоп Edited October 31, 2007 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Нивото на сигнала как е? (http://192.168.100.1/signal.html) Ако е над 50db викай техниците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Нивото на сигнала как е? (http://192.168.100.1/signal.html) Ако е над 50db викай техниците. Ми не съм много наясно така че вижте вие : downstreem signal to noise ratio - 39 db power level - -2db upstreem channel id - 4 powerlevel - 45dbmv Добре ли е, зле ли е , не знам! Вие кажете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Идеално си е. Пробвай като спре да погледнеш същата страница. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Еееее, не е за вярване - никой ли няма на тая тарифа, бе? Към спеедтест повече от 3,8 мбита не съм хващал... минимума е 3,1 мбита. За ъп нещата са по-добре, но понеже ти говоря по спомен и той тогава не ми беше мн важен и не го помня. По-напред съм писал в темата... а и не само аз. Има и картинки приложени, ако все оше стоят. А ето и къде се виждало нагледно... https://www.bulforum.com/index.php?showtopi...entry1495064003 A в момента резултата е такъв: Edited November 1, 2007 by basten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 evrocom = SHIT pisna mi ve4e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 вчера само 3 пъти най-мноо да е паднал нета , а неска си го наваксват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 (edited) Разменям download за upload : ... По-напред съм писал в темата... а и не само аз. Благодаря. То си имало писано, ама кой да чете . Edited November 4, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Разменям download за upload : това на каква тарифа е? и постоянно ли е така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Това е на Максима. Не е постоянно така, вечер пада. Иначе съм достигал и даунлоуд ~ 5 Mbit/s (според Speedtest.net), но това не е показателно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 В момента интернета ми го няма никакъв ... отново ... за не знам кой пореден път. Ужасно е да ти прекъсва през 5 минути, а като се появи да е със скорост 0.0001 кб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Това е на Максима. Не е постоянно така, вечер пада. Иначе съм достигал и даунлоуд ~ 5 Mbit/s (според Speedtest.net), но това не е показателно. To тоя спийдест е някаква измама голяма. Пускам го вади от бг (С-я, П-в, Х-о) до 1,5 мбита, пускам торент вади 2,9мбита. Иначе при мен няма грешка, като изключим едно прекъсване за 10 мин. онзи ден, което най-вероятно е било прищявка на гадния модем, който съм го сложил на усб и май това гадно усб прави цялата каша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ...... модем, който съм го сложил на усб и май това гадно усб прави цялата каша. Идея си нямаш КОЛКО ГОЛЯМА грешка е това да го закачиш на USB. Надявам се си направил обаче застраховка на компютъра против изгаряне в следствие на лоши метеорологични условия... Просто през лан-ката тъй като е изолирана галванически ако стане нещо ще ти отнесе само нея, през USB-то ще отнесе цялото дъно, паметта, процесора а евентуално и дисковете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Ами не е безпричинно сложен на усб. При една буря ми изгърмя етернет порта на модема и се принудихда го хакна на усб. Нямах си и представа затова което казваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ...При една буря ми изгърмя етернет порта на модема и се принудихда го хакна на усб.... Чисто приятелски съвет - вземи си нов или втора ръка модем със читав LAN порт, или поне един Flash протектор за кабелната. Най добре е да направиш и двете неща. При мене, докато бях на евроком, се оказа че освен токовите удари при бури през цялото време по линията пристигало от -50 до -95 волта напрежение спрямо масата (нулата) на електромрежата, а от време на време и 220 волта променлив ток. Разбрах за това твърде късно, за което се разплатих с 2 изгорели модема, 1 рутер, 2 LAN карти и изтрит BIOS на дъното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Чисто приятелски съвет - вземи си нов или втора ръка модем със читав LAN порт, или поне единFlash протектор за кабелната. Най добре е да направиш и двете неща. При мене, докато бях на евроком, се оказа че освен токовите удари при бури през цялото време по линията пристигало от -50 до -95 волта напрежение спрямо масата (нулата) на електромрежата, а от време на време и 220 волта променлив ток. Разбрах за това твърде късно, за което се разплатих с 2 изгорели модема, 1 рутер, 2 LAN карти и изтрит BIOS на дъното. Как така да си взема модем втора ръка, ЕК няма ли да правят проблем, че модема не е от тях? Аз след като изгоря порта се свързах със съпорта и оттам нищо, но успях да се добера до техниците и човека ми каза че ако искам може да ми смени модема, ама аз си казах ай...не ми се занимаваше. Ек са много точни хора особено техниците, но проблема е от операторите по телефона, те са пълен хал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ако може я ми дайте едно телефонче на техниците да се разбере си тия пичове да минат през нас и да жидат мрежата на блока че има много хишници тука живея в Тракия ако може я ми дайте едно телефонче на техниците да се разбере си тия пичове да минат през нас и да видат мрежата на блока че има много хишници тука живея в Тракия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Как така да си взема модем втора ръка, ЕК няма ли да правят проблем, че модема не е от тях?Аз след като изгоря порта се свързах със съпорта и оттам нищо, но успях да се добера до техниците и човека ми каза че ако искам може да ми смени модема, ама аз си казах ай...не ми се занимаваше. Ек са много точни хора особено техниците, но проблема е от операторите по телефона, те са пълен хал. Моментално го сменяй. То има малко време ама напролет става страшно. За модема - стига да няма неплатена сметка си ок - с модема отивате до най-близкия офис на ЕК - примерно където плащаш и проверявате по МАК адреса какво е дереджето. А и като цяло модема е по-ефтин от компютъра тъй че по-добре той и някакъв switch или hub... парен каша духа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Поредна вечер, в която интернета се влачи с няколко байта в секунда ... и това при условие, че не е изцяло спрял. Писна ми. От другият месец неискам и да чуя за евроком ... и това след 4 години никакви проблеми. Намам думи Поне някой знае ли какво става или да има същия проблем От кичука съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 хм... н ми се струва нормално да имам средно 12-15 % загуби, да свалям с по 15-16 кб/с (в добрите моменти, а в нормалните е като dial-up 56.6 , още не са го докарали до 33.6 ама не е късно :Д ), когато свалям нещо да имам пингове по 5 сек (5000 ms и нагоре) и прочае, а също и телефона на съпорта да го няма никъв, еби му мамата, ама аман вече, май трябва да режем оптики, за да се сетят да си проверят трасета и прочае! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 и аз тва си мисля ако почваш да ги режеш мини и през Тракия района около полицията ма да е от понеделник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 E айде сега понеделника - кефа ще е пълен само ако ги резне петък в 19:30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts