Eleutherios Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Абе нещо много често взеха да сменят IP адресите тия .През 2-3 дена нов адрес де*а. Обаче май докато работи компа, не го сменят, ама тия дни се наложи няколко пъти рестарт.. И аз това се чудя, ако компа работи ИП авт. ли се сменя или след рестарт. Установих, че ми забива модема и нито рестарт на самия модем нито нищо не ми връща нета, само рестарт на РСто. Но дали ще е от ИП не съм следял, но няма от какво друго да е според мен. Ха ся гледам колко е зле положението Edited October 11, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 При мен отново ъп-а е перфектен и държи около 510, докато даун-а гони ъпа , 6-700кбит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) tedy в коя чат на града си. гг При мен тотално заспа тоя нет... 000кбит Edited October 11, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 tedy в коя чат на града си.гг При мен тотално заспа тоя нет... 000кбит В Кичука близо д 1 РПУ. В момента съм с 1020/520 down/up. Бих казал че в района нета ми се оправи последните месеци, поне е по-добре от средното за града като гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 В центъра нета просто го няма а когато дойде се мери в битове!!! Без коментар ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 ми днеска нета беше сравнително добре и само 1 път падна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 тези 3мбита не знам как ги фаштате, тука ги има един път на седмица и после изчезват като магьосник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 тези 3мбита не знам как ги фаштате, тука ги има един път на седмица и после изчезват като магьосник Кой е казал че ги хваща. Макс 2,7-2,8...все пак никога не може да се дигне максимално обявената, така е и с ъплпуда, поне при мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f0xyL0vE Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 На всеки 3-4 мин яко лаги тоя нет и тва е от доста време, не е от скоро. Незнам как издържате (тези които играят онлине).Човек 2 свободни дни има и неможе да се забавлява и да си ползва интернета. Тука качеството е само на думи! Въобще няма да чакам да изтече договора - тоя месец сменям isp-то....................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 това е проблема , че не издържаме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 това е проблема , че не издържаме имам подозрения, че сте мазохисти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge Dredd Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Докато не сменим доставчика ще караме на сингъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 имам подозрения, че сте мазохисти и то големи според мен.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 и то големи според мен.... Не знам дали съм мазохист,но според мен други положително са :blame post Today, От миналата неделя интернета ви е мега-насран! Една седмица не можете да си оправите бакиите, ебахти некадърниците!!! Това при евроком го няма! Може да са дървари, но не са некадърници. Никой нищо не казва, ако е да говоим колко велики са ДСС сте първи, осерете пейзажа и са покривате като мишки! Освен това лъжете! Скоростта, която сте сложили в барливия ви сайт не е 1:1, а е доста по-малко!!!!! По-скоро 1:2, кво да не сме сляпи, че не виждаме или глупави, че не разбираме! Знаех си че не трябваше да ви давам по 25лв на месец. Сега двам само 15лв и поне знам, че като изсерете едно голямо и миризливо няма да ме боли главата, че ви пълня гушите и 15 са ви много! FYI, пуснах си пинг до гейтуейа и всичко е ОК. Това означава, че мизерията е при вас, при това е голяма! Имате до 25 този месец да ме убедите, че ставате за провайдер. След това се махам аз и още няколко с мен! Така бизнес не се върти. Ще излъжите за тарифи, за качество, хората ще ви пробват и след това бият ли ви шута повече няма връщане. Горчивият вкус си остава. Опичайте си мозъците и си оправяйте мизериите на време. Ако си мислите, че така ще съборите конкуренцията - сте ебаси пациентите! wink.gif Айде бегайте сега на ДЦЦ-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Е тва е ! евала на пича ... знае как се прави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 абе някой може ли да ми каже моята тарифа каква е...щото полудявам вече... аз съм с кабелен модем и в момента свалям с около 120-125 кбп/с, а ъплоуда вобще не го знам колко е...а плащам различно веднъж 22 дръг път 20...нещо ми отбягва...и този евроком ЛАН каква е разликата има ли смисъл да минавам на него мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 абе някой може ли да ми каже моята тарифа каква е...щото полудявам вече... Аз що ли си мисля че единствените компетентни "органи" които могат да ти отговорят са самите ekk.bg и вземеш да им се обадиш лично ли, в офиса където плащаш ли да попиташ...... аз съм с кабелен модем и в момента свалям с около 120-125 кбп/с, а ъплоуда вобще не го знам колко е...а плащам различно веднъж 22 дръг път 20...нещо ми отбягва... На касовата бележка не пише ли или ти ги изхвърляш моментално? Питам защото аз си ги пазя (пък са ми и разход за фирмата тези работи) и мога да погледна за цяла година какво съм платил, но отново конкретния въпрос най-добре към компетентните лица да го зададеш и този евроком ЛАН каква е разликата има ли смисъл да минавам на него Някой каза че това всъщност е ggbit.net аз лично не съм се интересувал, минах на Langame и съм доволен. Скорост от 2мб/сек как ти звучи? Имам предвид мегабайта не мегабита! Не е винаги толкова но това е грубо 10 пъти повече отколкото съм получавал от ЕК... за същите пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Да евроком лан=ггбит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 хмм...а от сайтове извън България пак ли е 2мб ? :о Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 тая вечер само аз ли имам проблеми с нета :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 4 часа няма нет. Няма съпорт също. Само дето го хвалите толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 4 часа няма нет. Няма съпорт също. Само дето го хвалите толкова. Проблем до район може би. Откакто имаше заталачване миналата седмица и почти 5-6 деня нямах Ъп, сега нета си хвърка 2,8 d, 480 u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 4 часа няма нет. Няма съпорт също. Само дето го хвалите толкова. интересно е как проявяваш разбиране към проблемите на langame - click и click, а точно по евроком най-много "плюеш" п.п. btw онова за "Влизай малко в локалния форум" беше добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 нещо май снощи им се скапа на този евроком Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Вече трети ден предимно надвечер нета просто увисва. Връзката е от порядъка на 0.1 КБ/с и то се появява през около минута за няколко секунди. Ако поне беше спрял изобщо щях да се ядосвам по-малко, но така е ужасно изнервящо. Някой има ли идея какво става. В кичука съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts