Staik Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 да ама пишело 2006 и един мой приятел го видял Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 да ама пишело 2006 и един мой приятел го видял Вече започвам да се чудя дали има смисъл да се чака до април.БТК настъпват яко и мисля,че без warez-и а само с торенти до година-две ще превземат пловдивските абонати ,които 80% са били клиенти на ЕК.Ясно е ,че warez-ите не могат да останат под старата форма - ОК, обаче поне скоростите да са ОК и то не в далечното бъдеще.Мисля да погледна тарифите на БТК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 В София отдавна са прескочили повечето момента с локалите при условие че за 25лв получаваш 2.5-3.5МБ/с 1:1 никакъв проблем нямаш да сваляш от торентите но и тук трябва като замрът локалите доставчиците да компенсират с нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 и ся кво?купиха софианци евроком,изнесоха апаратурата,уволниха администраторите и пловдивчани духат супата ай сиктир бе не мога он-лайн да цъкам не мога да гледам клипчета в youtube и video.google.com не мога да цикля в имидж бордове и току що открих,че и от вън не мога да дърпам с торент??!!? при наличието на цяла кохорта пиъри дърпах с колосалните 30 кб/с,при положение,че преди и при 50 сиидъра смучех с около 100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 И аз вече не виждам никакъв смисъл в тоя ЕВРОКОМ .... Плащаме , а какво получаваме това е въпрсът ?!? Аз не мога да разбера как има още некви будали като нас да седят на евроком при положение , че излезнаха някви ПУНТАМАРА доставчици от рода на БАЙ МИТКО или БАЙ ТОШО дето цената е същата , а нета е 2 пъти по-бърз.Тоя евроком в момента преее....ха и локалния (то един локален дфето дърпам с 40-50 кб/с ДОСТЪПНА СЪМ ) простооооо ..... нимоа си изтегля един ши...н сериал ... аве пълно безубразие .... знам , че никой нема ме излуша ама поне некой ми даде некъв съвет ..... да ги махам ли тия ЕК и да минавам на нешо друго или и аз незнам вече кво да права .... от 5 години съм на ЕК наа времето дадохб 120 лв за некъв ш..ан модем и сия кво ? айде да са ският баси безубразието е тва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Като цяло в моментното си състояния Достъпната тарифа на евроком за мен лично е една гавра единственото и хубаво е международния за мен лично си е гавра...и като се има предвид с кви темпове дигат скоросите на тази тарифа .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Положението става от трагично по-трагично, брадясахме тотално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Писна ми тотално от тия леваци ЕК!!!! Предлагам да организараме нещо,като протест срещу лошото качество на предлаганите от тях услуги!Сетих се за оня пич дето си плати тока само с жълти стотинки,ако има мераклии може да си направим уговорка и дружно да им се исипем с по една торбичка с жълтеникави монети(колкото по дребни по добре) да видим колко ще им стане приятно!!!Ако има желаещи нека пишат и в края на март ще им сипем да папкат,както те на нас ни сипват.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Имам към 4-5лв. по 1ст., 2-3 по 2ст. мързи ме да отида до БНБ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Имам към 4-5лв. по 1ст., 2-3 по 2ст. мързи ме да отида до БНБ. EK офис нема ли наблизо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Имам към 4-5лв. по 1ст., 2-3 по 2ст. мързи ме да отида до БНБ. И аз имам 3-4лв по 1 и 2ст. . Жалко че майка ми похарчи предишните 4-5лв, които бях събрал в магазина и то без да го заснема на видео Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 (edited) Аз все още нямам никакви събрани,но ако се организираме бързо ще намеря!Така,като гледам явно не сте чак толкова недоволни от нета и от кабеларката без Диеми или греша.....?! Edited March 3, 2007 by Breez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 a e ... евроком /.... що не си е******** майките! Писна ми от вас ... ей ся се мъча да си пусна да гледам Ливърпул-Манчестър ... и кво .....един мек ... нищо не става. Баси .. толкова ли е трудно да се нарпави малко по-качествен интернет, Взимате колкото другите, а кво предлагате ... един shit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Еми пълна трагедия. В момента тегля един 30 мегабайтов файл от на убисофт сайта и познайте... вече 30 минути е на 70 процента... Трагедияяяяяяяяя. Жалкото е че им платих за март. За април няма да им платя каквото и да ми говорят, махам се от тях... Нищо вече не може да ме задържи при тях, нито локали имат, нито нета е качествен, нито обслужване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 отвратителен е .... а бе, кой е номера на поддръжката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 отвратителен е .... отвсякъде не се трае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited) а бе, кой е номера на поддръжката? Номера е 607360 и задръж повечко, ако трябва се обади два пъти. Като ти вдигнат им кажи, че си от Пловдив и ги напсувай и от мен:-))) Edited March 4, 2007 by petst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Dobre de, nqma li nqkakvo razvitie po vuprosa? Do koga shte e takava mizeriq. Nikoi li nishto ne kazva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Просто твърдят някакви безумни неща от маса време никой не е излезнал с официално становище на какво се дължи скапаното положение не само при евроком и при ггбит...а от цялото положение само ние сме губещите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staik Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Какво става бе нета е пълна боза ! Тегля 1 файл 40 мб по час и половина и скороста играе от 28 на 14 на 2 ей така ! СУПЕР НАСРАН СТАНА НЕТА и ще се махам май май ! Поне като не увеличават скороста да я оставят каквато си беше ,а не да не мога да изтеля 1 файл нормално ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited) Номера е 607360 и задръж повечко, ако трябва се обади два пъти. Като ти вдигнат им кажи, че си от Пловдив и ги напсувай и от мен:-))) Тегли им една майна и от мен. Поне 3-4 пъти съм се опитвал да се свържа с тях и така и не ми вдигна никой. Добре че имам и ADSL / 2mbps тарифата и не ми пука особено когато ЕК спре, но е взело да ми дотяга от всичко - не само от нет-а ами и цифровата им ТВ не струва. Съжалявам че им предплатих за 7 месеца напред и сега до май (или юни беше) месец, но още малко ми трябва и минавам на булсатком а нет-а ще видим откъде че и от АДСЛ-а не съм особено доволен... ------------------ без да ви дразня ама ето така е през АДСЛ-а: Edited March 4, 2007 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ето вижте малко от наглостта на ЕК София... http://forum.ekk.bg/viewtopic.php?t=1103 . За мен тези оправдания могат да продължат безкрай, но колкото и мазохистично да е аз продължавам да се надявам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ако е вярно това че оправят мрежите след някой месец може и да се върна ...но не и преди това като се сетя за какви мъки ставаше въпрос... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 За кво път всички разправяте че като се махнете ще се върнете ... да не би кат се върнете нет-а да е по-добър едва ли ... кат се махнеш от нещо най-често е завинаги. Да имаше начин да имам нет и да не се махам от ЕК няма проблем ама няма така че най-скоро време пътя чантата и .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз визирам в моя случай(ггбит) ако ги оправят защо да не се върна не че Easy-Lan са лоши напротив рядко ми спира нет-а не както беше при ггбит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts