sincity Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 (edited) И при мен играе на тука има тука нема откакто съм се прибрал.През минута спира тръгва спира.. Предимно спира. Бяха го стабилизирали до преди около 20тина дни и оттогава всеки ден е така - тука има, тука нема, многократно. Нямам представа защо и докога ще е влошена услугата, но са много неприятни тези чести прекъсвания. Edited August 13, 2007 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Бяха го стабилизирали до преди около 20тина дни и оттогава всеки ден е така - тука има, тука нема, многократно. Нямам представа защо и докога ще е влошена услугата, но са много неприятни тези чести прекъсвания. Ей за такова нещо ли говорите Щото не играя онлайн и не го усещам, затова питам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 interesno mi sega kato nqmah neto toq mesec 10 ot 10 dni dali 6te mi gi kompensirat ili ne6to takova onaq ofca v ofisa kaza 4e taka 6tqlo da stane ama si go kaza ei taka da kaje ne6to ...i ne samo na men a i na celiq ki4uk ;)ps pove4e nikuv evrokom sled tiq 10 dni...na nqma i 1m ot vhodnata vrata ima kutiq na dcc na susedite i kazaha 4e tarifata im e s 1lv po-malko ot D i po-burza v su6toto vreme taka4e ot dr mesec NO EK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Някой има ли идея защо прекъсва толкова много ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Освен прекъсванията и нестабилната скорост, другата причина да се откажа от еврокомския интернет беше утечката на 90 волта напрежение по кабела. При зануляване модема по LAN или USB тази утечка даваше 300 милиампера ток което се отразяваше нездравословно на комуникационните портове на модема и компа - горяха. От 1 седмица отново съм в Пловдив, но пропуснах валежите и бурите от предишната седмица. Тази вечер се сетих да проверя оново напрежението м/у кабела и нулата на мрежата и с изумление установих че то вече е 220 волта, и при опит да допра кабела до чешмата за да го разтоваря, от него хвърчат искри като при късо съединение. Миналят път неграмотен техник от местния офис каза че 90 волата са си съвсем нормално напрежение. Много съм любопитен утре дали ще ми кажат същото, когато поискам да отстранят проблема. Зная че има филтри и съм сложил такива, но тази случка вече преминава всички граници. От отговора на кабеларката в момента зависи дали ще продължа да съм им абонат с перспектива да пусна отново интернета им, или другия месец ще си монтирам някаква сателитна система. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Някой който е на Оптима може ли да направи шот от спийд теста и да го поустне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Някой който е на Оптима може ли да направи шот от спийд теста и да го поустне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 тя тая оптима е колко несъществуващата официално достъпна+ .... която е с 2 лв. по-скъпа. евроком просто са титани :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 С всеки изминал ден ставам все по-доволен,че се махнах от ЕК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 тестове на Д+някой? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Е та тоя спид тест е пълна глупост! до австралия и до германия ми дава еднаква скорост, да бе да! и един мармот! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 тестове на Д+някой? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Сами можете да се досетите каква измама е това, като видите резултатите.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Странно, преди на Д+ свалях с 145к реални. След това ме смъкнаха на Оптима и максимума беше 128к. Сега явно отново са ме сменили на Д+ нo вместо 145к свалям с 163k~ ...go figure! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Aз вече съм абонат на Лангейм и съм просто много доволен.На фона на предишните 60кб/с сега дърпам с 800кб/с.Махайте се от тея мизерници.5 години им робувах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Тарифа Оптима: Не може да вдигне повече от това 130 КБ - незнам как на някои с оптима е повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Aз вече съм абонат на Лангейм и съм просто много доволен.На фона на предишните 60кб/с сега дърпам с 800кб/с.Махайте се от тея мизерници.5 години им робувах. А стига де.....аман вече.... .....недей, че само се вбесявам...сума народ се махна от ЕК и всички само хубави отзиви дават (и то в пъти)....а аз съм си платил таксите до средата на другата година. От една страна хубаво, че нямам да помня и да плащам всеки месец....от друга - предпочитам да помня и да си плащам всеки месец, но да ги имам тези 800 килобайта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 (edited) @Midex за кво си ги платил таксите толкова за напред, няква далавера ли, помалко кинти или просто щот те мързи секи месец да ходиш @Dominion пробвай със сървър от Пловдив да видим. Че ме плашиш и аз от другия месец съм на оптима и се надявам да имам като на другите ~1300 не 1024 Edited August 21, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Няма значение към къде е никога не може да ми качи над 130 КБ и модема рестартирам чат пат ама си е толкова: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Я звънни един съпорт и ги питай, други вадат към 1300. От кой квартал си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 (edited) @Midex за кво си ги платил таксите толкова за напред, няква далавера ли, помалко кинти или просто щот те мързи секи месец да ходиш И заради двете...не мога постоянно да помня всеки месец от кога до кога да си плащам тока, телефоните, водата, нета, кабелната и др.....а и като се плаща за цяла година ти дават бонус, щото предварително им даваш кеш голяма сума...и тъй като отдавна си плащам годишно, с натрупванията от миналите години ми се събра до средата на следващата... Edited August 21, 2007 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 А стига де.....аман вече.... .....недей, че само се вбесявам...сума народ се махна от ЕК и всички само хубави отзиви дават (и то в пъти)....а аз съм си платил таксите до средата на другата година. От една страна хубаво, че нямам да помня и да плащам всеки месец....от друга - предпочитам да помня и да си плащам всеки месец, но да ги имам тези 800 килобайта... Пламене моите искрени, сърдечни и най-дълбоки съболезнования. Като знам за какво става въпрос ще скърбя заедно с теб. Другия път като ми дойдеш на гости ще ти дам да се поровиш да видиш кво е интернет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Ами казаха че тарифата Оптима за Пловдив била 128 КБ и точка и според тях нещо съм се бил объркал с твърдението че други дърпали с повече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 D+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 можели някой да ми даде пощата на тия от ЕК та да им драсна едно писамце, че нещо ме е тряснала музата да пиша та и натях да пиша едно писмо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts