vbn Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 5 години верен абонат на евроком.. като гледам е време да се оттегля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Явно не се е пробвал да играе онлайн. След смяната на ИП-тата такъв лаг и такова дропене на пакети не е истина А от време на време профилактично и спира. Аман от разбирачи. Дойде на мойта и ти ... 5 години верен абонат на евроком.. като гледам е време да се оттегля аре да направим гробище за модеми моя е турбоКом (мисля че е един от първите модеми) не знам дали сте ги виждали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Това къде го видя? При мен няма такова нещо. При мен поне е толкова. Ъплодвам със средно 110 К Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Много зле напоследък много... , дейба . изглежда това ми е последен месец с евроком , просто офертите на БТК са далеч по-добри горе долу за същите пари получавам 4Mbps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Май на ЕК му стана топло...вече към 1 час никакви ги няма..или греша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 И аз наблюдавам същото явление ... листите ми в skype и icq са празни във форума сме има няма 20 души ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Да цял час и кусур нямаше нет а тия от 'съпорта' Ко да кажа просто оставам безмълвен, въпреки че 2 месеца изкарах без нито едно прекъсване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Мда пак нямаше нет за кой ли път вече незнам....аз спирам да се дразня понеже тия нервокъсачи изобщо не ги считам за мой доставчик от 10 дена насам!Но понеже съм си платил ще ги изтърпя още една седмица.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Аз успях да се свържа със съпорта и културно ми обясниха, че имало глобална авария в целия град. И на мен от доста седмици не ми беше прекъсвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Какво се чудите все едно това нещо става за първи път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Бая час си беше, да не кажа няколко, причина за това обаче никой не ти дава, още по-малко компенсация!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Днес си платих нета и кабелната и ми дадоха бонус 2 часа без нет и 2 часа без кабелна При мен от доста време не беше спирал нета! Edited July 24, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Аз успях да се свържа със съпорта и културно ми обясниха, че имало глобална авария в целия град. И на мен от доста седмици не ми беше прекъсвал. Свързал си се !!! Браво това е успех. На мен от 103945 пъти само един път ми даде свободно и чаках,чаках докато на края не даде заето - смешници А кабелната как ви беше аз нямах само 10-15мин. @Fibaman вика 2 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Без кабелна около час и половина.... без нет около два часа и половина.. тъпа работа. Въпреки че и аз съм нямал проблеми с интернета през изминалите 2-3 месеца с малки изключения които могат да се пренебрегнат.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baucho Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) яко в гъза е интернета днес ,ама яко в гъза. 41% loss Edited July 24, 2007 by baucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Вчера нямаше нет от 4.30 до 6 поради внезапна "авария" на EVN (НЕК) и съответно липса на ток на 1 час, а след това като дойде се появиха технически усложнения... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 [off] Ваййй в тоя форум имало и админи бе.Гледам и невярвам на ушите си [/off] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbelsrud Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Някой може ли да обясни има ли връзка между загубата на звука, временните промени в windows style-a и др. подобни проблеми от една страна и работата на модемите и честата загуба на връзката през последните дни от друга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 (edited) ... Човека просто се опитва да си върши работата. ..... Dreamer, случайно да знаеш дали форума и онлайн поддръжката на софийския EKK ще заработят по някое време, че на работата все още сме към тях, а на мен ми се налага да се занимавам с осигуряването на връзката на колегите и шефа? Честно казано не знам дали въобще тази функция е работила..... Работеше, но от 2 месеца е спряна. Форума им също не рботи оттогава, след като някой го хакна. Каточели хората на EKK са го ударили на уволнение!! Телефоните са несериозна работа - не отговарят в повечето случаи. Edited July 26, 2007 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Честно казано не знам дали въобще тази функция е работила, но можеш да попиташ във форума на ekk.bg ако все още не си направил там. ALBIREO вероятно ще ти отговори. Можеш и на PM да му пишеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 wolf, най-сигурна и бърза информация ще получиш по телефона. аз съм в пловдив, тракия, на 50 метра от офиса на евроком. като имам проблеми с интернета, а те са всеки ден през час просто слагам джапанките и отивам там да се разправям. от 2 месеца ми излизат съобщения, че имам конфликт на ип адреса и няколко пъти докато не отидох и не се разправях там не се оправиха нещата. добре, че имам познат в онзи офис, с който съм бил колега преди това на друго място, че иначе още щяха да викат, че проблема е при мен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Аз имам и хубава и лоша новина Да започна от лошата. Преди 2-3 часа ми спря нетят. Викам си, е, случва се, тамън да си почина малко от информационната буря, бушуваща в Интернет . Ама стана вече 2-ри, 3-ти час, започнах да чувствам информационния вакуум та взех телефона и набрах магическите номера. Разбира се никой не вдигна защото е настъпил таймаут в работното им време. Обаче най-ненадейно както си полегнах на дивана леко раздразнен (но не много, защото започнах да запълвам вакуума от телевизията), и телефонна звънна. ВИкам си, бамааму, кой ми звъни баш по обяд, когато след хапването и неуспешното набиране на съпорта си легнах, и леко намръщен вдигам аз. Викат, от ЕК сме. Предвид неочакваното стечение на обстоятелствата тутакси си помислих какво ли съм сгафил, пари ли ще ми искат още, или ще ме повикат в съда за нещо , защото за друго не биха се обадили. Но не и досега. След 2 секунди нещо се преобърна в мен. Щях да припадна от неочакваната развръзка на позвъняването. Човекът от слушалката започна странно да ме пита какъв ми е проблема, да ми дава напътствия как да го оправя, и на всикото отгоре беше с културен и учтив глас. Е, викам си, след 4г. абонатство към ЕК, може и да са тръгнали отново към по-добро. Обаче след затварянето на телефона и оправянето на връзката започнах да мисля и все повече си мисля дали не сънувах . Та случвало ли се е това и на други от вас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 @tedy По принцип на мен ми се е случвало за малкото пъти които съм разговарял с хора от 'съпорта', чат пат са учтиви, но ми се е случвало да ми викат и да ми се карат , но най-доволен съм оставал от разговорите си с техниците, поне с тези с които съм говорил бяха пичове и винаги ми решаваха моментните проблеми. Като цяло оплакването от съпорта е че ВъобЩе Не Си Вдигат Тия Телефони, иначето повечето са хора. Само да управят ъплоуда (може малко и даунлоуда) и ще съм много щастлив. И ми се иска много и в Пловдив да пуснат тарифата Минима+, която я имат софиянци 1Мбит ми се струва добре за 22лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 аз съм от 1 седмица с едно и също IP, дали ще има 'динамика' въобще? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 аз съм от 1 седмица с едно и също IP, дали ще има 'динамика' въобще? Шшшт, и аз така тихо да не урочасаш Ако се сменя нека да е поне един път в месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts