Evil_Hacker Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Те ми го бяха оставили да виси по целия двор.. Лично ги питах дали мога да го заровя и те ми казаха,че няма проблем с уговорката самата свръзка където става на техния кабел с самата мрежа на къщата да е над земята (което си е така) Скандали няма смисъл, толкова пари съм дал за телефон последните 2години,че ми се реве Edited April 1, 2011 by Evil_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 (edited) Нещо се напъват еврокомци: My link Да видим какво ще изакат накрая. Edited April 4, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Нещо се напъват еврокомци: My link Да видим какво ще изакат накрая. А това какво означава, че всеки след 30-ти ще е с по-ниски скорости? "Новите интернет скорости са достъпни и за нови, и за настоящи клиенти на компанията до 30 май 2011 г. " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 А това какво означава, че всеки след 30-ти ще е с по-ниски скорости? "Новите интернет скорости са достъпни и за нови, и за настоящи клиенти на компанията до 30 май 2011 г. " Може би промоцията е дотогава, но не се знае при тях всичко е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 (edited) Операторът планира да предостави скорости до 400 Mbps, като процесът по развитие на мрежата ще приключи през първото полугодие на 2011 г., обещават от blizoo. ЪЪЪ 400 мегабита за краен клиент или общо за мрежата :unsure: Edited April 5, 2011 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Операторът планира да предостави скорости до 400 Mbps, като процесът по развитие на мрежата ще приключи през първото полугодие на 2011 г., обещават от blizoo. ЪЪЪ 400 мегабита за краен клиент или общо за мрежата :unsure: Ти стой та гледай, до края на 2011 всички ЛАНОве и оптики жа умрат, Близу идва с 400мбита за домашния потребител . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Ти стой та гледай, до края на 2011 всички ЛАНОве и оптики жа умрат, Близу идва с 400мбита за домашния потребител . Оптиките може да се погърчат още малко в конвулсии, особено ако се напънат да сменят медия-конверторите с гигабитови. Ако обаче поискат пари за подмяната, директно се хвърляме в плиткото . . . оппсс . . в близкото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haddaway Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 днес на един приятел,който е на близо му спира нета преди обяд,звъни на телефоните към 30 пъти,никой не вдига ! отиваме в офиса..оттам пробват да се свържат с техниците,никой не им вдига и там ;x до следобяд никой не го беше потърсил да обясни какво се случва..нещо нормално за тях..близо-и не ги обиждай повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Положението от седмица насам е трагично - всяка вечер след 8 спира нета и цифровата. Тия малоумници не могат да си оправят бакиите, тръгнали 35 мегабита нет да предлагат. Няма такава идиотия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Положението от седмица насам е трагично - всяка вечер след 8 спира нета и цифровата. Тия малоумници не могат да си оправят бакиите, тръгнали 35 мегабита нет да предлагат. Няма такава идиотия. Абсолютно същият проблем, на ден по 2-3 пъти спират нета и цифровата едновременно, а сега в момента пингът ми към пловдив е ~70! Също немога да се свържа по телефоните, сега обаче се включи ново съобщение, че тази вечер между 1 и 3 часа ще има голяма проверка и ще има спирания на нета.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 (edited) Правилно ли съм разбрал,че са вдигнали скоростите? Вмомента плащам 20 лева - 20 Mbps на LAN ( до колко mbps е ограничението за тази тарифа след увеличението ) и вмомента не мога да влизам както в бг тракери така и в международни незнам какво става с нета даже и в youtube.com не ми го отваря! Edited April 6, 2011 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Международните сайтове изобщо не ги отваря, БГ с адската клизма, цифрова няма, НО blizoo.bg си фърка, е тва е то... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Кляка им мрежата и то в цяла България, без изключения - където са минали на централизирано излъчване, всичко пада при по-голямо натоварване. По моя информация се работи ударно /разбирайте до посреднощ/ по въпроса и трябва до седмица всичко да е наред! Със съпорта няма смисъл да се разправяте - проблемът не е локален, а национален. Тези приказки за по-високите скорости и т.н. са пълни щуротии и няма как да се реализират за момента - те основната услуга не могат да си подкарат, а скоростите ще вдигат Просто пак са на тезгяха и им трябва бройка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 е добре де някой усетил ли е увеличението на скороста си уж вече трябва да е в сила ? сега видях че от 20 mbps трябва да ми достигне 35 mbps,но при мен още са си нормалните стойности! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 (edited) Тази сутрин нещата са малко по-добре, страшния пинг от вчера го няма Lil Scrappy, тези скорости ще бъдат нови... за клиенти с нови договори.. 8. УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА· Право на участие имат нови и настоящи клиенти на blizoo, не обвързани със срочни договори или със срочни договори, ако те изтичат в текущия или следващия месец. · Необходимо условие е наличието на техническа възможност за предоставяне на услугата. · Допуска се участието на настоящи клиенти на пакетни услуги с неизтекъл срочен договор, когато абонаментът за промоция blizoo Екстра Фест, представлява преминаване към по-висок тарифен план. Edited April 6, 2011 by predatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 ясно значи за нас старите клиенти няма бонус, както каза Lucky Luciano явно бая хора са се махнали от тях и пак ще заблуждават хората с фалшивите им промоции! нямам търпение да ми изтече договора към тях и да им бия шута !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Оф, интернета уж е окей, с speedtest имам 10ms към пловдив и др. градове, а в cs-а като влезна и 100ping и 100choke ужас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 (edited) Оф, интернета уж е окей, с speedtest имам 10ms към пловдив и др. градове, а в cs-а като влезна и 100ping и 100choke ужас... Днес техниците пак бяха вкъщи,пуснах им един пинг към екк.бг .., държи стабилно над 10 и дропи пакети чат пат.. Те ми викат, че било нормално да има 5% загуби! бахахах викам, аз като че ли сефте ползвам нет, на други места нямам и един пакет пропаднал за цял ден, и те - еее какъв е този интернет?! ))))) Edited April 13, 2011 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Някой успял ли е в последно време да се свърже с потдръжката? Звъня като луд от няколко часа и никой не отговаря и това вече за 2-ри път в рамкикте на 1 седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Някой да е забелязал тъпата им реклама по TV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 (edited) Интересувам се от пакета на ЕК: Оптичният нет - 50 Mbps някой ще каже ли как стоят нещата като има локалните пиъри и сваляне и качване от международните тракери ? предварително благодаря Едит: Оптичната скорост не трябва ли да е еднаква както за БГ така и за външните тракери? (а не както е при лан услугата) Edited April 16, 2011 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 (edited) Интересувам се от пакета на ЕК: Оптичният нет - 50 Mbps някой ще каже ли как стоят нещата като има локалните пиъри и сваляне и качване от международните тракери ? предварително благодаря Едит: Оптичната скорост не трябва ли да е еднаква както за БГ така и за външните тракери? (а не както е при лан услугата) Оптичния им интернет се доставя до крайния клиент с коаксиален кабел. Затова и upload скоростите са в пъти по-малки. Накратко това си е кабелен Docsis интернет, с опашата лъжа. Аз от ЕКК се махнах защото правеха (и вероятно още правят) Layer7 филтриране на тракерите. (И защото системата на поддръжката им беше смотана, ама това е друг въпрос.) Edited April 16, 2011 by iso14496 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 (edited) Тея от Близууу ще ме сбъркат,махнах картата от приемника.... и той продължава да работи Edited April 16, 2011 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 На всички канали или само на пакета на 410MHz? Какъв е приемника? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Оптичния им интернет се доставя до крайния клиент с коаксиален кабел. Затова и upload скоростите са в пъти по-малки. Накратко това си е кабелен Docsis интернет, с опашата лъжа. Аз от ЕКК се махнах защото правеха (и вероятно още правят) Layer7 филтриране на тракерите. (И защото системата на поддръжката им беше смотана, ама това е друг въпрос.) искаш да кажеш че пишат че е оттичен, а дефакто не е така ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts