306TDI Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Осрана работа писна ми местя се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Осрана работа писна ми местя се! Ползвайте N3, ако можете-аз ползвам това и то с включен торент: Edited January 23, 2011 by enravotta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 тея са супер смешници нета не ми харесва изобщо преди правеше проблем само през събота и неделя от бая време съм забелязъл че вече и през седмицата си прави каквото иска и затова като ми свърши договора шута на тея пумаци къде се вързах на тая промоция за 20мбпс вече ако ще и 100мбпс да дават не ме е....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriftbg Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Малко въпроса ми не е за интернет, но пак става дума за Близу. На едни познати им пуснаха телефон с няква промоция и са им казали, че могат някъде в сайт да си проверяват минутите. Аз в сайта на близу нищо не намерих. Някой който си проверява може ли да ми каже къде точно се прави това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 необходима ти е паничка боб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Малко въпроса ми не е за интернет, но пак става дума за Близу. На едни познати им пуснаха телефон с няква промоция и са им казали, че могат някъде в сайт да си проверяват минутите. Аз в сайта на близу нищо не намерих. Някой който си проверява може ли да ми каже къде точно се прави това? proverka.ekk.bg - username: пише им го в договора, който са подписали, password: 123456 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriftbg Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 proverka.ekk.bg - username: пише им го в договора, който са подписали, password: 123456 Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) Искам да попитам някой абонат на Blizooo дали има проблем с клиповете от youtube.Видях,че в горните коментари,някой се е оплакал, при мен също от няколко дена насам не мога да изгледам нормално едно клипче. И затова се интересувам дали има други недоволни Edited January 30, 2011 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Искам да попитам някой абонат на Blizooo дали има проблем с клиповете от youtube.Видях,че в горните коментари,че някой се е оплакал, при мен също от няколко дена насам не мога да изгледам нормално едно клипче. И затпва се интересувам дали има други недоволни Имах проблеми в началото на седмицата за ден-два. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Искам да попитам някой абонат на Blizooo дали има проблем с клиповете от youtube.Видях,че в горните коментари,че някой се е оплакал, при мен също от няколко дена насам не мога да изгледам нормално едно клипче. И затпва се интересувам дали има други недоволни При мен от близо 2 седмици клиповете от youtube вървят ужасно бавно,като се налага да изчаквам почти всеки път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Нямам проблем с нета . А и да имам се оправя за максимум няколко часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat Man Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 При мен от близо 2 седмици клиповете от youtube вървят ужасно бавно,като се налага да изчаквам почти всеки път. Когато на един клон станат много маймуните и клона се чупи :lol: Разбирай ако си на ЛАН на Blizoo и си на много switch-а от най-близката им оптика , а по другите switchs също има маймунки дето теглят торенти и сийдват ... Другото е ако е при всички така , купили са малко НЕТ за много абонати :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 кой е на кабелен интернет и е с модем Cisco EPC2425? не мога да влезна в настройките на този модем/рутер ... това между другото е docsis 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 кой е на кабелен интернет и е с модем Cisco EPC2425? не мога да влезна в настройките на този модем/рутер ... това между другото е docsis 2.0 Погледни << тук >> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Погледни << тук >> преди малко я гледах тая тема там, но нищо описано в нея не ми е от полза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Тъкмо казах че съм доволен от интернета и днес дойдоха да ми сложат новия приемник за цифровата ТВ. Миналата седмица преподписах договора и днес дойдоха у нас. Полагат ми се два HD канала и имам HD телевизор обаче ме свързаха с скарт букса. Като попитах за каналите и онзи ме погледна учудено и попита дали ми се полагали такива и каза че не ми се полагал HDMI кабел и че той струвал 4лв и можело да си го купя. И от там отивам в офиса и обяснявам 1 час на жената докато ме разбере и накрая ми даде номер на който да се обадя. И от там пак - Ми може да си закупите кабела.. че нямали в наличност. И като попитах дали ми се полага такъв кабел човека каза че щял да пита колегите. И сега чакам да ми се обадят. Все пак си плащам 35 лв на месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Кабела върви с приемника.Нещо те цакат.Скоро вуйчо ми се сдоби с такъв.И HD каналите не са 2, а с доста повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 (edited) Е той кабела върви ама.. на мен ми дадоха скарт кабел. HD каналите са много повече и аз това видях обаче разбрах че според промоцията имам право само на два за 6 месеца. Това и аз се чудих - имам право на два но според това което виждам са много повече или пък то може да пише че са HD но само два да са с такъв сигнал... нищо не разбирам. Като ми донесат кабела другата седмица ще видим Edited February 4, 2011 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Има ли изобщо вече ТВ оператор, който да предлага САМО аналогова ТВ с поне 30-40 канала? Гледам, ама само при N3 (които нямат покритие в квартала) се споменава за нея с 20-тина канала, като legacy безплатна услуга към цифровата (макар че можело май и само аналогова, но няма покритие). ЕК не предлага аналогова според сайта им..? Изключваме ДЦЦ от уравнението. И то май няма други. Май ще трябва да се прекарва цифрова, ама за 3 ТВ-та, от които на едно ще се гледа в 90% от случаите, а на останалите почти хич, и ще трябва такса и за другите два, уххх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 ЕК си имат аналогова със 60 канала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Blizoo имат аналогова, каналите не ги знам колко броя са, но поне при мен около 10 от тях са с отвратително качество. Не съм им се оплакал на съпорта, тъй като аналогова не гледам изобщо. Иначе цифровата им е ОК. Мисля, че имаха оферта за 15лв / 80 канала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaqq Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Колеги, имам много странен проблем с интернета от Blizoo(Gigabit). Не мога да даунлодвам директно през браузера от страници като Nvidia, Toshiba, Aplle и др. Даже Skype не мога да си сваля. През даунлоуд мениджър като Flashget напр. става, както и ако мина през някое Proxy. Усъмних се в рутера но и без него е същото. Имам 3 компа, всичките с Win7 и всичките с този проблем. Иначе останалите протоколи - FTP, P2P и др, както и скоростите са ОК. Някой имал ли е подобен проблем ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp20 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Аз в Хасково нямам такъв проблем, даже се мъчих да им попълня анкетата за зимните спортове, за да спечеля :)Проблема е че не знам отговорите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Вие ако искате си гледайте youtube, ако можете де, аз затва се махнах от близууу-кия офис и плащам другаде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Blizooo явно смятат YouTube (Google) за глупав сайт изобщо и затова един клип се зарежда 3 часа. Леко като Визиото , външната връзка скапана 300 ms ping и тем подобни глупости. Взеха да се излагат....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts