Lil Scrappy Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Някой ще каже ли да ли взимат такса за включване от модем към ЛАН ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 А някой ще ми каже ли как по-точно го интересуват и гледа 150(+) канала, или е някой супер полиглот и по 100 часа на ден стои и гледа телевизия?! Не мога да си представя да има и 1% от хората, които да гледат общо взето повече от 20-30 канала, като основно 3-4, още 5-6 за някое предаване чат пат, останалите само колкото да прерови да види българска реч и че не стават за нищо, и дотам. Аз лично като стигна до номер 20 и нататък не продължавам. Ако ще и 10000+ канала да има, това число е просто заблуда за шарани, щото нали 150 е повече от 40 или нещо такова. Плащаш за NNN канала, а реално ти трябват 20-тина избрани. Останалото е баластра, която се включва в тия "150+". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Айде и мен ЕК ме губат като клиент от както се помна съм на тях ( един от първите клиенти съм ), но чашата приля и не се издържа вече !!! Искат глоба за да сменя тарифата и да мина на ЛАН е добре ще платя глобата не за друго а за да се махна от тях завинаги !!! едно че кабелната им е в дивия ( eurosport 2, axn si-fi ги кодираха и кой знай още колко други ) интернета до скоро и той Много смешни вместо да гледат да те задържат те гледат как да те минат ( Българска работа ) особено за хора които са на тях от 8 години да кажем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Айде и мен ЕК ме губат като клиент от както се помна съм на тях ( един от първите клиенти съм ), но чашата приля и не се издържа вече !!! Искат глоба за да сменя тарифата и да мина на ЛАН е добре ще платя глобата не за друго а за да се махна от тях завинаги !!! едно че кабелната им е в дивия ( eurosport 2, axn si-fi ги кодираха и кой знай още колко други ) интернета до скоро и той Много смешни вместо да гледат да те задържат те гледат как да те минат ( Българска работа ) особено за хора които са на тях от 8 години да кажем А добър ден, аз затова сравнително бързо се усетих и ги шитнах преди години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Айде и мен ЕК ме губат като клиент от както се помна съм на тях ( един от първите клиенти съм ), но чашата приля и не се издържа вече !!! Искат глоба за да сменя тарифата и да мина на ЛАН е добре ще платя глобата не за друго а за да се махна от тях завинаги !!! едно че кабелната им е в дивия ( eurosport 2, axn si-fi ги кодираха и кой знай още колко други ) интернета до скоро и той Много смешни вместо да гледат да те задържат те гледат как да те минат ( Българска работа ) особено за хора които са на тях от 8 години да кажем Аз също съм им клинет още от 2005-та... В последните 5 дни нета е ужасен. През около 3 часа спира. Отделно за изминалите 2 месеца няма седмица в която да не е спирал. Лошото е че съм го платил до края на годината и искам, не искам.... трябва да ги търпя. Edited August 31, 2010 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Аз също съм им клинет още от 2005-та... В последните 5 дни нета е ужасен. През около 3 часа спира. Отделно за изминалите 2 месеца няма седмица в която да не е спирал. Лошото е че съм го платил до края на годината и искам, не искам.... трябва да ги търпя. бягай при 1ва възможност xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Днеска цял ден "централни проблеми" и нета спираше през 20мин... И то в офис където се работи с тоя нет ужким ;D При запитване как може да се прекрати договора при положение,че през ден прекъсва и смениха 5 модема сигурно досега,отговора беше - "Може да се прекрати ако ние решим така" Който както ще да го разбира. Просто евроком/blizoo или квото е там си е потъващ кораб и за жалост аз ще потъна май май заедно с капитана накрая.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Бях голям фен на ЕК преди може би 10 години, докато всичко беше стабилно не исках и да чуя за друг, това от около 5 години не е така... и тук идва въпроса как може офис в който интернета се ползва за работа и без него не може да се работи да има ЕК и не само това ами да разчита на един единствен интернет доставчик. Изключвам офис сгради, окабелени и предвидени да се взима интернет централно от някой доставчик където наемателите нямат избор и това е включено в договора. И все пак, винаги като опция съществува ползването на интернет от мобилните оператори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 ^^ и всичко това искат да е за 20-30 лева, нали? И после нета като падне и веднага закани за съд щото фирмата си мисли, че за 20-30 лева има гарантирана услуга (особено пък ако са на лан). Независимо от доставчика такова животно като гарантирана услуга за мене нема, освен ако няма изградени 2-3 линии, които се обслужват от 2-3 различни независими доставчика... Ама тогава няма да е за 20-30 лева, ами в хиляди най-вероятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Гарантиран няма защото дори да имаш 3 различни доставчика съществува шанс някой багерист на ВиК да обърка къде трябва да копае и да мине през няколко оптики и да прекъсне интернета на целия квартал... ужким повечето имат backup трасета но знае ли се. При мен ако някой комшия прецака единия кабел който влиза отпред имам друг който минава отзад. Но винаги има шанс да отнесат и 2та едновременно. Преди имах ЕК, ADSL и през телефона от MTEL. Случи ми се една вечер да спира тока често, ЕК спряха, минавам на БТК (тогава без рутер, ръчно ръгам кабела) - никой... след минута се закача модема, работи 5 минути и прекъсва и спира тотално, тръгвам да закачам телефона към компютъра - няма обхват... след около час телефона се оправи а ЕК и БТК чак на другия ден. А при мен техниката без проблем работи през цялото време (като издържаше тогава до около 2 часа на UPS-a - бяха му нови батериите) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Бях голям фен на ЕК преди може би 10 години, докато всичко беше стабилно не исках и да чуя за друг, това от около 5 години не е така... и тук идва въпроса как може офис в който интернета се ползва за работа и без него не може да се работи да има ЕК и не само това ами да разчита на един единствен интернет доставчик. Изключвам офис сгради, окабелени и предвидени да се взима интернет централно от някой доставчик където наемателите нямат избор и това е включено в договора. И все пак, винаги като опция съществува ползването на интернет от мобилните оператори Ако трябва да бъда откровен,нета беше напълно стабилен доскоро. Реално се ползва за четене на обяви в нета и за една програма с база данни,та ниските скорости и загубата на пакети(която пречи на gaming-а например) не се усещат при таиква операции.Общо взето за офис ставаШЕ до преди 10 дена от както почна един ад на прекъсвания нон стоп по цял ден... Смениха 2 модема,не знам си кво и пак к*р. Друг е въпроса,че договора с тея смешници изтече малко преди да станат близоо и беше преподписан с новите 'тарифи' на 'новия' оператор и сега 10месеца лапачка... Аз хубаво казах тогава да се пусне 1 кулбоксче и да се махнат даже телефоните на бтк и да се прехвърлят номерата,ама шефа нещо много зор му се видя Междудругото, на ул. Преслав на Гаров ли е мрежата ? (AsiLAN,нетгруп(вече булсат) или си е на гаров мрежата?) Вземем да пуснем 1 кабелче за 24лева поне докат си оправат бакиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ако трябва да бъда откровен,нета беше напълно стабилен доскоро. Реално се ползва за четене на обяви в нета и за една програма с база данни,та ниските скорости и загубата на пакети(която пречи на gaming-а например) не се усещат при таиква операции.Общо взето за офис ставаШЕ до преди 10 дена от както почна един ад на прекъсвания нон стоп по цял ден... Смениха 2 модема,не знам си кво и пак к*р. Друг е въпроса,че договора с тея смешници изтече малко преди да станат близоо и беше преподписан с новите 'тарифи' на 'новия' оператор и сега 10месеца лапачка... Аз хубаво казах тогава да се пусне 1 кулбоксче и да се махнат даже телефоните на бтк и да се прехвърлят номерата,ама шефа нещо много зор му се видя Междудругото, на ул. Преслав на Гаров ли е мрежата ? (AsiLAN,нетгруп(вече булсат) или си е на гаров мрежата?) Вземем да пуснем 1 кабелче за 24лева поне докат си оправат бакиите. При мен същите наблюдения.... през изминалите 10 дни нета е ужасен! Вчера пък ми скъсаха нервите. За има няма 12 часа поне 8-10 пъти спираше... а когато пък случайно тръгне... не повече от 20 мин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Спокойно де , навсякъде нета има някакви проблеми в една или друга степен. Нали знаете че всички доставчици са овързани един с друг и сега като започнаха по едно и също време да се гъбаркат DCC от една страна и Ейнджъл софт - Нетгруп- Булсатком от друга какво очаквате в момента всчико е мазало .... като се разберат всичко ще тръгне на по към добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 docsis 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) Днес ми пуснаха Лана ЕК-то но ми направи впечатление че като тръгнах да влизам в един посещаем форум от мен където се качват много ХД филми ми изписа следното: Sorry. The administrator has banned your IP address. какъв е извода от това според вас? Edited September 3, 2010 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Днес ми пуснаха Лана ЕК-то но ми направи впечатление че като тръгнах да влизам в един посещаем форум от мен където се качват много ХД филми ми изписа следното: какъв е извода от това според вас? Пуснаха след какво?! Имал си спиране ли.. IP-то променено ли ти е? Ми то си пише, баннат е адреса, а може да е банната и област от адреси/мрежа, по някаква причина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Явно ИП-то е сменено защото като бях на модел нямах проблеми с влизането а днес като ме пуснаха към лана от първият проблем че ми било бамнато ИП-то ебати цирка чесно !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Само при мен ли цяла сутрин интернета работи 1 минута и пректъсва за 2-3 ? В централния район съм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Не знам какво става днес, но интернета спира през 2-3 минути за по 5 минути, направо е Нетърпимо! Сигурно ще кажат, че си правят периодичните "профилактики"... Все им се случва в почивните дни... за това ли плащаме 20лв... Edited September 6, 2010 by lichko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Здравейте,ползвам Лан услугата в Кършияка и оттам съм много доволен,но сега се преместих в Кичука и се чудя дали да си прехвърлям Еврокома или да сменям доставчика.Моля запознати да споделят мнения Edited September 6, 2010 by thebeast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Здравейте,ползвам Лан услугата в Кършияка и оттам съм много доволен,но сега се преместих в Кичука и се чудя дали да си прехвърлям Еврокома или да сменям доставчика.Моля запознати да споделят мнения Ако можеш кулбокс или ако имаш много късмет N3 (щот покриват 100 кв.м в кичука просто :Д). Ако ли не, сложи си ЕК лан пак. Той поне е общо взето приличен в сравнение с кабелния Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ок мерси за инфото! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 docsis 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Може ли някой който ползва Интернет от Близу (Евроком) да пусне tracert brosix.com и да ми пейстне тук резултата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts