Jump to content
BulForum.com

Установете кой се обажда по телефона преди да вдиг

tanass

Recommended Posts

PhoneTray Free 1.01

--------------------------------------------------------------------------------

Установете кой се обажда по телефона преди да вдигнете

Тази програма ще ви покаже номера на човека, който ви се обажда по телефона (можете да нагласите определено има за определен телефон). Можете да нагласите програмата да пуска определен звук за всеки отделен човек. Едно от удобствата е, че има block list, който автоматично спира нежеланите обаждания. Като допълнение се пази лог файл, който може да бъде филтриран.

Изисквания: Модем, който поддържа идентифициране на обаждащия

Смятам да я кача,но моля някой който разбира нека да обясни как работи. :sick

doma6niq mi tel ima sy6tata funkciq - da mi pokazva telefonnite nomera ot koito mi zvynqt(analogovite oba4e ne gi dava).btk q poddyrja ot izvesno vreme.za da si q aktivirate trqbva ednokratno da zaplatite 10lv(ne sam mnoo siguren za cenata) i da imate telefon s displei na koito 6te izlizat nomerata na obajda6tite vi se. ;) estestveno te se zapazvat v pametta na telefona i mojete da gi vidite ne samo v momenta na zvynene a i sled tova.(ne6to kato neprietite povikvaniq pri gsm-ite)

мисля, че с коледните промоции, БТК активираха CallerID-то на всички цифрови телефони безплатно, така че това за 10-те лева вече не е актуално.

ако не са го активирали автоматично, значи трябва да се обадите и да заявите желание, пак е безплатно

това с програмата изисква освен такъв модем, и услугата да е активирана

освен това има 2 стандарта за предаване на номера на викащата страна и това трябва да се има предвид при избора на телефон или модем, до колкото си спомням моя модем не работеше

познава се дали ви е активирана услугата по характерното звънене на телефона - първо звънва едно такова много кратко и млъква все едно някой е вдигнал веднага, след това има пауза през която се предава номера на този който ви звъни, след това вече телефона ви звъни ноемално.

в къщи си го активирах още когато беше платено

на работата ни също е активирано и не помня да сме пускали молба

На мен мие ясно,че телефона като има Clip ще се вижда кой те търси.

Ставаше дума за програмата как работи.Благодаря за отзивите. :punk

Ставаше дума за програмата как работи.

Ами инсталираш я, и тя се настанява на traybar-а до часовника. Настройки никакви не иска. Звъниш си сам от GSM-a и гледаш какво ще стане. Ако всичко е наред, програмата play-ва през тонколоните на компютъра звук на телефонен звън и един глас ти казва нещо което трудно се разбира какво е. Долу до часовника, от иконата се появява "балонче" с надпис че телефона звъни и ако имаш късмет там ще пише и номера, ако не - тогава там пише N/A.

В настройките има един бутон "Fix CallerID" и пише да го натиснеш ако програмата не разпознава номерата и дава N/A. След като го натиснеш се отваря нов прозорец с бутон OK и пише че сега ще се опита да разбере командата с която се активира CallerID-то на твоя модем. Натискаш OK и започва да пробва команди. При мен още на първата му даде OK и теста приключи, каза ми да рестартирам Windows-а за да влязат в сила промените. Рестартирах. Пробвах пак. Същата работа - N/A.

Надявам се с това ти отговорих на въпроса "как работи". Ако не си имал това предвид а си питал за принципа на работа на CallerID, тогава не мога да помогна, освен да те насоча към The Caller ID FAQ

Ами инсталираш я, и тя се настанява на traybar-а до часовника. Настройки никакви не иска. Звъниш си сам от GSM-a и гледаш какво ще стане. Ако всичко е наред, програмата play-ва през тонколоните на компютъра звук на телефонен звън и един глас ти казва нещо което трудно се разбира какво е. Долу до часовника, от иконата се появява "балонче" с надпис че телефона звъни и ако имаш късмет там ще пише и номера, ако не - тогава там пише N/A.

В настройките има един бутон "Fix CallerID" и пише да го натиснеш ако програмата не разпознава номерата и дава N/A. След като го натиснеш се отваря нов прозорец с бутон OK и пише че сега ще се опита да разбере командата с която се активира CallerID-то на твоя модем. Натискаш OK и започва да пробва команди. При мен още на първата му даде OK и теста приключи, каза ми да рестартирам Windows-а за да влязат в сила промените. Рестартирах. Пробвах пак. Същата работа - N/A.

Надявам се с това ти отговорих на въпроса "как работи". Ако не си имал това предвид а си питал за принципа на работа на CallerID, тогава не мога да помогна, освен да те насоча към The Caller ID FAQ

Благодаря,това беше. :punk

не е въпроса в програмата, просто централата не изпраща информацията, как искаш да има програма която да ти я показва като информацията я няма

да! работи само на цифрови линии :) но след няколко месеца цалия град ще е цифриран ;)

и ще мога да забраня телефона на класната :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...