Jump to content
BulForum.com

LCD-TV

Recommended Posts

Искам да попитам дали е възможно да си купя монитор, например LG L194WT, и да го ползвам като ТВ. Той е ЛСД с DVI изход, та въпроса ми е има ли такива външни тунери които да са съвместими с този формат(от единия край да влиза кабелната, а от другия да излиза сигнал в DVI)! или направо да си взимам 19 LCD-TV LG M1917A/8MS/BLACK, който явно е с вграден тунер, за което не съм сигурен.

Идеята ми е да го ползвам в близките 2 години докато цените на телевизорите стане малко по-достъпна за мен!

Искам да попитам дали е възможно да си купя монитор, например LG L194WT, и да го ползвам като ТВ. Той е ЛСД с DVI изход, та въпроса ми е има ли такива външни тунери които да са съвместими с този формат(от единия край да влиза кабелната, а от другия да излиза сигнал в DVI)! или направо да си взимам 19 LCD-TV LG M1917A/8MS/BLACK, който явно е с вграден тунер, за което не съм сигурен.

Идеята ми е да го ползвам в близките 2 години докато цените на телевизорите стане малко по-достъпна за мен!

moi 4ovek az da ti kaja se nabutah i si vzeh LCD 19` no bez tuner i sega me e qd mnogo, po dobre si vzemi s vgaden tv tuner monitor, otkolko bez i posle da kupuva6 otdelno. Probvah s vsqkvi tuneri da podkaram hubava kartina, no polojenieto e pove4e ot lo6o da ne govorime 4e kato si vzeme6 tv tuner, koito da ne ti e vgraden v monitora, govorq za vutre6nite tuneri(vun6nite hubavite sa ot 200lv nagore) kompa trqbva da ti e postoqno vklu4en za da gleda6 TV. Dokato ako e vgraden kefti TV, kefti PC, kefti i dvete na kup. Ti izbira6 tova e moeto mnenie.

Аз нещо започнах да се разубеждавам, с тая работа, наистина разликата е 100$ в моста ама поне всичко си е ок!

Мерси много

Ако искаш да чуеш още 1 мнение бих те посъветвал да не си купуваш монитор без DVI и особено ако е с кофти разделителна способност както имаше преди разни ужким 19" LCD-TV имаше, но на 1024х768 работеха (май съвсем в началото на 800х600 бяха даже ако не се лъжа). То за ТВ и VGA става но за нормална работа не може да се ползва такъв.

Аз по начало не харесвам all-in-one техники защото обикновено нищо не работи като хората, но всеки си преценява, а и имам добри впечатления от HP LaserJet 3015 който е с факс и скенер - скенера е леко смотан понеже е предназначен само за цели листове но един познат успя и лична карта да прекара от там и излезна - т.е. не се наложи да разглобяваме всичко за да я измъкнем нито се счупи нещо. Та в този ред на мисли може и ТВ-то да се окаже добро, но за 19" аз не съм убеден че ще е кой знае колко удобно за гледане освен ако не си седнал близо до бюрото или където си държиш компютъра. Аз съм с 20" и въпреки че изглежда голям като седна на диванчето което е на метър и половина по-назад и филмите малко кофти се гледат - не е като на нормалния телевизор.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...